Prietenie la plesneala 67-Anca e probabil gravida

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Asa ca sa ma vedeti

Pentru Alex ,,,stiu ca totul va fi ok cu banii sa dea DD sa se termine chinul pentru el mititelul.

007 cand ajungi la Vaslui sa o tzuci pe delphi si din partea finutzei

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Pusche pe limba-ti !!! Nume am dar fereasca sfantu... Deocamdata !!! Si dr Pop ai vazut ca ma invita la facut copii ...

Cami, am sa transfer toata suma necesara in max 1ora. Dar shhh, surpriza .

Kari, multumesc, dar e ok, banii pe care ii voi transfera sunt ai mei personali.

Io va pup ca azi pot sa ma despart de buda mai mult de 30 mon, asa ca plec la banca .

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Pusche pe limba-ti !!! Nume am dar fereasca sfantu... Deocamdata !!! Si dr Pop ai vazut ca ma invita la facut copii ...

Kari, multumesc, dar e ok, banii pe care ii voi transfera sunt ai mei personali.

Io va pup ca azi pot sa ma despart de buda mai mult de 30 mon, asa ca plec la banca .

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

deci daca dr te indeamna sa faci pe bb2, eu nu stiu zau ce mai astepto? poat evrei sa ti-l faca careva din plastilina.
dodo voi primi de la fina si de la andrei. oare kari ce mi-a transmis prin mihalea?? o fi de bine, o fi de rau...ma risc si primesc.
tocmai am vb cu ea, mai avea un pic si intra in braila. sper ca diseara sa ne vedem si maine si cat va sta pe aici.
am vrut sa o iau la mine dar...asta e
eu nu o sa am net in vichend....o sa las calc la reparat...am gasit pe cineva pana la urma care sa isi faca mila de mine si sa mi-l repare. si asa eu lucrez zi lumina in vichend asa ca nu stiu cat o sa pot sta.
acum mi-e somn si ma doare asa un pic capu.
anca....luni sunt la tine la usa cu testu in mana si il facem impreuna adica te sustziu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Depus alex , depus si dodo

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..mda... vreau sa spun ca am plans de emotie...de numa'..mai..MEGA SPECIALO...mai dat gata..am si eu o inima..acum plang de emotie...

Si ai vazut...ai fost cu mine la dr...eu cu urechile mele l-am auzit ca ti-a zis sa mai faci copii....eu zic sa-l pui pe Alex la treaba...ca Soso poate vrea sa se joace si ea cu cineva...cine stie????
Si nu mai lasa timpul sa treaca ca creste Soso si nu mai e acelasi farmec...hai...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

infiintez liga doritoarelor de bb2 pt oana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

..mda... vreau sa spun ca am plans de emotie...de numa'..mai..MEGA SPECIALO...mai dat gata..am si eu o inima..acum plang de emotie...

Eu inca plang... dar de bucurie caci avem de jumatate de ochi pana la primavara o iesi de unul intreg...acum rad...sunt nebuna
Oana si pentru adresa dr oftalmolog la care am fost si m-am intors f multumita si lamurita.In octombrie ajungem din nou la dumneaeie la control,

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

S

io ma inchin . ce inseamna tineretea....lasa ca te "taxez" pentru asta! si pentru Dodo-lina!
apropos, Dodolino, i-am pus o pila lui Camy, nu ma razgandesc cu testele, chiar daca-s eu cea mai baba de aici!

Delfino, nimik special nu ti-am trimis prin agent007, doar multa iubire!
va pupacesc, ma duc sa vars niste lacrimi de fericire, ca exista pe lume FEMEI ca VOI!!!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

infiintez liga doritoarelor de bb2 pt oana

auzi? nu vrei sa incepem totusi cu Liga NR 1. e mai corect asa! cu tine de ex!

io sincer va spun, un secret, dar din clpia asta nu mai este, pe BB2 nu mi l-am dorit asa repede, numai ca cineva acolo sus, a hotarat altceva. nici azi n-as putea peciza cum am ramas insarcinata....e inca mister. dar, cand am aflat bucuria mi-a fost pana la ceruri, cand a mai iesit si fata...
asa ca nu se stie niciodata...

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput