Puiuti de Randunici 2008!! (301)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
am fost in parc si ne-am intalnit cu Pucca si Bia!..Mufa a rasjumate din dovleacul copt al Biancai, o bucatoaie de ma saturam si eu, apoi cascavalul lui cu rosie, de il dadea exemplu Pucca, 'uite mami, ce frumos papa Matei':)))...ce n-am crezut sa aud/vad vreodata, copilul meu sa o ia pe urmele Ursuletului, sa dea domnul sa tina treaba struna, tot asa!!:)))
Miha, ma bucur ca e spre bine degetelul!
Bubu, Ariel ma uit si eu pe ocazii, dar nu prea vad nimic, alea pe care le-a gasit Bubu sunt misto!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Stie cineva cum pot afla cnp-ul unei persoane?? |
Numai daca o intrebi

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny kya imi plac de mooor aia adidas, zici ca i-a probat Sanzi?..mai-mai ca m-as duce, ca i-a vazut si iub si a lesinat,e xact ce ne-ar trebui ptr greci... Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Da, a probat varianta pe roz, dar piciorul ei era prea mic, si nu prea ii venea bine elasticul de la spate. oricum si mie mi-au placut mult pentru ca erau foarte usori si moi.
De costat nu mai stiu cat erau. Preturile in euro sunt pe site-ul de la mama lor de acasa, si dupa cum stim la noi sunt in general mai scumpi

De comandat de pe net nu stiu daca livreaza si la noi in tara. Parca n-as crede, dar cine stie? Eu nu am incercat. In decembrie trebuie sa ma duc in Viena la company party si o sa ma incarc de acolo cu muuuulte lucruri de pitica, pentru ca sunt mai ieftine.
Ramo Shopping Center Militari este in Militari
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Ariel, ce rau imi pare da cumnata ta, sa ne fereasca Dumnezeu! Dar de ce se intampla asa ceva? Ce transformari se petrec de se ajunge aici? Doamne, sa ne rugam toate pentru ea sa-si revina saracuta mamica, ea habar n-are probabil ce se intampla cu ea, e in alta lume. Multa putere voua sa treceti si peste aceasta incercare.
Bubu, sunt super sandalutele gasite de Ariel.

Luny, s-o tina Muffa tot asa cu papica.
Sovi, sa mai stea Zana 4 zile in burtica si tu sa ai nasterea de vis de la Constanta.
Miha, ce barbatel curajos ai tu acolo
.
degetelul bandajat al puiului tau.
Merg sa pap o felie de pepene ca mor de pofta si mai revin daca mai sunteti pe aici...
luny spune:
ariel
le-am vazut pe toate...majoritatea le are cineva din Onesti care le da numai acolo
..mie nu-mi trebuie de piele, ci ceva ff usor, ptr plaja..nu-mi vne sa cred de Oana
..tot speram ca e mai bine..
clau![]()

am inteles, kya
Iubirea mea,
ramo_cata spune:
ariel off
pt cumnata ta si doamne ajuta...de ce oare a reactionat asa?nu a fost sprijinita de nimeni,nu a avut ajutoare?inca nu se obisnuise cu ganul ca o sa aiba un bebic? nu stiu intreb si eu ..off...
kya mersi am intrebat cam pe unde e humanic pt ca as vrea sa o trimit pe sora mea...shoping center militari normal ca e in militari..mersi ...
acu 'va las..pe curand...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Helau
Incet dar sigur ne apropiem de luminita de la capatul tunelului. S-a trezit baiatul meu la 5 , a sporovait singur in patut ca de obicei, cand am deschis usa mi-a zambit "cu toti dintii", a baut un biberon de ceai si apoi a mancat cam 3/4 din portia lui obisnuita de piure cu ficatel 
Apoi iar nervi si figuri dar mai moderate
, ba chiar a si ras
si seara a mancat o cana de gris cu lapte. Ma declar multumita. DAAAR, pe Teo o deranjeaza un pic gatul si e ragusita 
E week-endul in care trebuia sa plecam in delta, care delta s-a transformat in munte si mai nou in odihna la domiciliu
Mama Marianei e bine, operatia e decurs mai mult decat perfect, sa speram ca nu vor avea surprize post operatorii . In cazul in care nu va rezolva aceasta situatie (si 90% nu, pentru ca recuperarea dureaza mai mult) am gasit si inlocuitor pentru ea la mare asa ca sunt mai linistita. Am capatat si niste bilete "moca" la Madona , Doamne ajuta , sa fie primite!
Ramane deschisa problema cu gatul Teodorei care sper sa nu o ia pe urmele lui Vladutz ca harakiri imi fac 

Naty doar am zis ca iesim impreuna din asta
O eruptie acolo parca parca vad si eu daca nu cumva o fi de la caldura si transpiratie ca are doar pe spate/abdomen ...niste bubite mici ca vf de ac si nu f multe.
In plus am capatat urmatorul tratament : izoprinozin (un antiviral) 1/2 tableta la 12 ore, Zinco C si Vit B Complex sirop pentru pofta de mancare. A slabit 500 de grame, bine ca nu mai mult 
Stela poate te ajuta urmatoarea reteta :glicerina boraxata 20 ml in care se pun 0,5 g anestezina .Se prepara la farmacie si mie mi-a prescris doctorul asta pentru "ce-o avea in gura" :afte, masele in eruptie, etc. I-am dat ieri degeaba, m-a muscat rau, n-am observat vreo imbunatatire dar pot sa-ti spun ca am testat-o si mie mi-a amortit buza un pic ![]()
Ariel deie Domnul sa-si revina repede Oana, fereasca Dumnezeu ! Si eu tot spre biserica te-as indruma dar n-am un loc sa-ti recomand, incearca asa cum zice Simo
Multa sanatate!
Gecko m-am prapadit de ras la faza cu Patrick care executa in avans toate miscarile si apoi pleaca la treaba lui
Mie una mi se pare un semn de maxima inteligenta ,BRAVO lui 
Despre articol, poate de si-o reveni copilul mi-oi zice si eu parerea ca nu inteleg ceva : nu e cumva o contradictie intre "rasfatata, pe care o tine sotul acasa avand venituri mai mari" si "statul acasa cu copilul"??? Eu inca m-ai "scobesc" sa aflu misterul rasfatului mamei care sta cu copilul
Mie in general imi place cum scrie ea, dar deh...oameni suntem...are si ea frustrarile ei si vai de psihologul ala de-o pofti-o la hipnoza ![]()
Sanatate si Ursuletului si lui Luca cel cu buba de degetel
.Am vazut poze minunate cu blonzii la mare
si pe Andra dansand din ce in cel mai "studiat"
Kya daca te alina cu ceva sa stii ca mie tata si acum imi spune cand plec undeva "sa ai grija cum mergi"
Vai de steaua mea cate directive am primit, vorba lui Gecko "instructiuni de folosire precise" si uita-te la mine
tot ce-am vrut eu a iesit
Dar daca m-o intainde vreun psiholog vreodata pe canapea sigur traumele astea ies primele din gusa :"sa ai grija cum mergi"![]()
Ieri de exemplu a tzutzait toata ziua din buze : nu mananca nimic nimic? tztztz...asta nu e bine deloc...tztztzt...nimic nimic? Si doctorul ce v-a zis? e normal asa? tztzttz 
Multumim din suflet tuturor randunelelor care s-au gandit la noi si ne-au tinut pumnii stransi si ne-au trimis ganduri bune 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
clauclau spune:
Luny, eu i-am luat papucei lui Rebe de la mare, erau cu tonele!
Cred ca Simo are dreptate, ati putea sa-i luati de acolo si frumosi foc si mai ieftini. Zic si eu...
Foarte frumos a explicat Naty cu crizele de personalitate ale puilor, ce bine ca o ai pe Maxinne de la care afli multe lucruri. La fel si Rebe are momente cand explodeaza si parca nu mai e ea, nu-s foarte dese pentru ca incerc sa i le tin oarecum in frau dar cateodata nu mai tine si iese circ!
De asemenea NU-ul este nu cat de tare s-ar criza, insa nici eu nu exagerez, doar unde-i periculos pentru ea este NU sau in caz ca supara alti copii gen impins, luat jucariile cu forta, de-astea! Astazi in parc a primit saracuta o jucarie in cap de la o fetita care avea vreo 4 ani cred. Intai a venit si a luat cu forta avionul lui Rebe , noi i l-am lasat pentru ca nu-l voia in clipa aceea...si mai tarziu a venit fetita respectiva cu o jucarie la ea nu ca sa i-o dea sa se joace, ci i-a trantit-o in cap! Nasol...iar mama ei statea linistita pe o banca mai incolo!
Pe de alta parte este foarte adevarata problema lor cu comunicarea, Rebe a inceput sa-mi zica intr-un fel sau altul cam ce vrea de la mine, ori prin vorba ori ma ia de mana si-mi arata clar ce sa-i dau dar alteori vad ca-mi repeta cate ceva de mai multe ori si se uita insistent la mine iar eu nu inteleg! Cred ca e foarte frustrant pentru ei sa nu se faca intelesi...si de aici tot felul de manifestari...asa ca asteptam cu rabdare si calm varsta de 2 ani - 2 ani si jumatate si sa speram ca va fi mai bine. Cu siguranta va fi mai bine.
Kya spune:
Doamne, Ariel, Simo - ce povestiti voi acolo! Mi s-a facut pielea gaina... Fereasca Sfantu!
Miha
barbatelul curajos!
Gecko haioasa tare bestiuta la gradi ![]()
De RAV 4 nu stiu cat si cum consuma. Noi azi ne-am uitat la un Mitsubishi Outlander. Evident ASTAZI asta este masina "cea mai perfecta". Peste cateva zile o sa vina cu alta idee
Nu v-am zis eu? Copilul si jucariile lui!!!
Am fost la gradi, am vorbit, am aranjat de principiu. Mi-a placut tare mult si atmosfera si personalul. Cat am vorbit eu cu directoarea, randunoiul s-a dus in curtea de joaca cu Sanziana la copii. Pana sa plecam isi facuse multi prieteni (Catalin! nu Zana
) Unul vroia sa-l tunda, altul i-a adus cadou 2 pumni de nisip, altul ii povestea despre caietul lui cu Mickey Mouse, altul il lua in brate...

Am concluzionat ca este destul de sociabil cat sa-l inscriu si pe el la gradi
![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
gecko, naty interesant articolul, cum incearca ea(alice) s-o dreaga..

bravooo, vlaaad!! vezi Mimo, vine inapoi baiatul!!
aaa, si ff corect, ptr stela, sa incerce glicerina cu anestezina, dar cica sa nu abuzezi de ea, ca anestezina aia ajunge direct in stomac..Stanciu ne-a zis si noua despre ea, dar dupa ce aflasem deja de la liana![]()
Iubirea mea,