Puiuti de Randunici 2008!! (301)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cleme,sa nu uit sa spun ca am vazut motzata care s-a transformat si are o fatzuca de fetita dragalasa...pupa mama pe ea.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

he, he...am stiu eu ca nu sunt singura cu program nocturn. Mai greu de voi cele care dimineata trebuie sa fiti cu mintea limpede la job sau cele care dimineata o iau de la capat cu hopa mitica. Eu una, chiar daca ma trezesc deodata cu barbatul si alerg toata ziua (cam haotic zic eu), nu am responsabilitate asa mare si imi e mai usor.

Si am vazut ariciul lui Cleme. Sa-ti creasca mare si sanatoasa.

Kya, cand duci copiii la gradinita sa nu uiti sa iei si jucariile copilului cel mare

Si ca vorbeati de patutzuri, Patrick il are pe asta de la Ikea:
http://cebas.ikea.com.au/prod_template4.asp?product_id=32023&se_id=37&page_id=65080300251009&Cat=5&Scat=16

Vi l-as fi recomandat pentru ca se dau gratiile si jumate din tablii jos si se poate folosi si mai tarziu. Dar ulterior am vazut ca la Ikea Romania nu au varianta asta. Si eu as fi luat un opritor cum are Mihutza, dar cu copilul asta nu stiu niciodata cum va fi...ca ziua, la joaca, sigur ar sti pe unde sa coboare...dar noaptea, cand il apuca nervii, sigur va vrea sa sara gardul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Samuel scump! Buna tratatia de la mami!

Gecko, bafta sotului! fata, esti tare haioasa! tare programul nocturn

La noi, azi-noapte, se da Stefu jos din pat pe la 4 dimineata si gaseste sticla cu apa a lui Vlad- asta si-o tine langa pat- bea apa si adoarme pe pilota de jos , noroc ca s-a dus Cata, ca a auzit foieli si l-a urcat in pat. Dimineata la 8, se duce Cata la baie, Stefu iar dormea pe pilota , il muta in pat si doarm baietii pana la 9 jumate. Apoi Vlad inchide usa la camera lor si se joaca in super liniste, frumos, pe covor, IMPREUNA, pana la 10 jumate!!! Iar eu, jur, n-am auzit, n-am vazut nimic!!
La 10 jumate vin amandoi, incolonati si ne sar in pat la guguleala si pupaceala si "ne e foameeeee"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Si ca vorbeati de patutzuri, Patrick il are pe asta de la Ikea:
http://cebas.ikea.com.au/prod_template4.asp?product_id=32023&se_id=37&page_id=65080300251009&Cat=5&Scat=16

Vi l-as fi recomandat pentru ca se dau gratiile si jumate din tablii jos si se poate folosi si mai tarziu. Dar ulterior am vazut ca la Ikea Romania nu au varianta asta. Si eu as fi luat un opritor cum are Mihutza, dar cu copilul asta nu stiu niciodata cum va fi...ca ziua, la joaca, sigur ar sti pe unde sa coboare...dar noaptea, cand il apuca nervii, sigur va vrea sa sara gardul.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

La fel avem noi,dar nu ma gandesc inca sa-i dau jos gratiile...au fost la ikea,probabil nu mai sunt acum.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Steluta, imi pare rau de noptile frichinite si urlacioase...

Kya, foarte tare randunoiul tau in randul copiilor Si multa bafta cu gradi! O sa fie bine!

Olguta, foarte frumos ce-ai facut pentru batranel

Noi facem asa cu un baietel....mi-e o mila de el, de-mi vine sa-l iau acasa El este crescut la tara, de strabunica lui, care are 85 de ani...parintii lui sunt niste.....n-am cuvinte....maica-sa l-a lasat dupa ce l-a nascut si a plecat prin alte sate cu alti barbati si a facut pe-acolo alti copii si de Manole nu stie nimic, asa il cheama pe baietel, are 10 ani. Taica-su cica a fost prin inchisoare, niste amarati de la tara...of...iar copilul nu are nici macar certificat de nastere, el nu exista, nu primeste nici alocatie..si traiesc din pensia de 3 mil a strabunicii!
Cand mergem la tara ne ducem cu de toate pt. el, strabunica lui fiind sora cu strabunica lui Cata...cand am fost acum 2 saptamani, l-am rugat pe Vlad sa-i dea jucarii si carti, cu care nu se mai joaca, Vlad a fost super emotionat ca-l poate ajuta, i-am adunat o sacosa de carrefour, mare, numai cu jucarii si carti! I-am cumparat pentru scoala rechizite, un trening, mancare, dulciuri, fructe, nu va spun cate! of, saracutul...
Apoi l-am luat pe Vlad si am fost cu el sa-l cunoasca, un blondanet cu ochi albastri, tare timid si respectuos, si Vlad s-a jucat cu el si ii arata jucariile Cand am plecat imi spunea cu parere de rau "ai vazut, mami, ce casa au? cum traiesc ei acolo?"

Mergi la inceput

atunci poate au stela. Eu ma uitasem in catalogul de Ro de la Ikea atunci cand Iulia concura la sarit de garduri, ca sa il recomand lui Naty. Si in catalog nu era facuta specificatia. Mie de aia mi se pare bun...ca il poti folosi si in perioada de bebe si inca vreo 2 ani dupa. Nepoata are 5 ani si inca doarme in el. Si e numa bun ca e mai mic si nu ocupa mult spatiu in dormitor...ca nu mai este loc de jucariile ei.

bubu, oare ti-am trasmis??? Ca ase e soarta asta...unii baga croaziere...plimbareli pe la Bruxelle...altii trag de un amarat de concediu care se arata oblojit de bube'n dos la barbat. Sa va fie intr-un ceas fericit, sa va recreati, sa va plimbati sub clar de luna...si peste 50 de ani tot la fel de frumos sa va aniversati.

Si ca mi-am amintit...
Lyvy, la multi ani fericiti impreuna!!! Multa dragoste, rabdare si respect!!!

Mergi la inceput

Fata, noi suntem pe principiul asta, trebuie sa iei din cand in cand o pauza in doi! Altfel, nu face bine la pisic Si nu stam extraordinar cu banii, dar bani se fac , mai un card de credit , merge treaba!

Gata, ma duc pana la piata, Vlad e cu cata la cumparaturi si la spalat masina, eu cu Stefu la plimbareala pe langa casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Salutari la toata lumea !! Ne-am intors de la nunta de aur a unchilor. A fost superb, nunta in toata regula cu flori in piept, buchetul miresei, lautari, incredibil. Credeam ca va fi ceva micut, fara pretentii...au fost 100 de persoane. A fost foarte emotionant. Copiii i-au pregatiti un filmulet cu toata viata lor, a plans toata sala de nu se mai stia ca e nunta sau altceva dar per total foarte foarte frumos. S-au reintalnit toti verii care nu se mai vazusera in gasca completa de la nunta noasta. Frumos.... mai ales ca putin reusesc sa apuce varsta asta si impreuna inca, si sa-si permita si sa o sarbatoreasc asa fastuos.
A doua zi a aparut un articol in ziarul local despre nunta lor, si scria ca cel mai mic invitat avea un an (Sabin) si cel mai mare 90 ("unchesul" mirilor).
Sabin s-a comportat exemplar, a dansat, a mancat si a stat numai la mine in brate . Am urcat pe Rarau, am oprit din 50 in 50 de metri sa facem MU la toate vacile care se intorceau de la pascut ca sa fericim copilul, am aruncat pietre in Moldova, am cules bolovani pentru curte spre "bucuria" sotului si am adus pisica unchilor in stare de disperare ca nu stia unde sa se mai ascunda sa scape de Sabin.
Maine plecam la munte iar fara pitic, luam doar donsoara sa ne recreem si noi un pic, deja ne gandim cum vom vorbi numai de Sabin si ce dor ne va fi de el. Parca vad ca maine impachetam si pampersii pana la urma.
Am si o rugaminte, Naty, sau cine mai e in tema, ce tensiometru sa ii iau tatalui ca cel vechi( Omron parca) a luat-o razna si arata eronat. El ar vrea tot digital ca cel clasic e cam greoi de folosit.
Ma duc in urma sa imi fac lectiile

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Raluca, daca vrea digital mai buna recomandar decat Omron nu am, sunt de top. Acu ca ala s-a stricat, na...nu-s nici ele nemuritoare...Dar tot Omron sa-si ia, preferabil de brat desi si cel de mana e destul de ok daca respecta indicatiile (cand masoara tensiunea sta in sezut, incheietura mainii la nivelul inimii, nu vorbeste, nu se misca, etc-nu credeam, dar asta e solutia ca sa nu dea erori ca deh, sunt si ele masini, nu ureche umana)
Exsudatul faringian al Iuliei intarzie ca "meningococul e tot in lucru"; asta merge cu rinofaringita si cu eruptie, dar de regula e boala f severa, e ciudat...Dimineata era tot plina de bube, rau de tot, acum n-au disparut dar s-au mai decolorat. Doarme mult si papa numai fructe. Atat despre noi...V-am citit, am vazut aricioasa, sper sa mai am timp sa revin.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

a scapat...l-a consultat si chirurgul ala mare si a zis ca e in directia cea buna si ca nu are rostul sa intervina pe un anus virgin ca al lui...am stiut eu cand l-am luat ca are calitati ascunse...numa ca nu am stiut ca acolo

Mergi la inceput