Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Monis, asa ma stii tu pe mine? Emoticonul ala ma face sa zambesc. Discutam cu tati sa caute biberoane fara BPA, ce-o fi ala, si m-a lovit o criza de dor de el, am bocit bine, dar sunt multumita ca macar mi-am desfundat nasul. Si ma mai intorc pe partea cealalta ca amortesc Laurairina, nu te gandesti serios sa faci un ban cu botoseii? vorbesc serios, niciodata nu as putea invata ce faci tu acolo, dar as cumpara. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Fetelor mai am un stres d acuma, o colega a fost depistata cu Hepatita B. Din cate stiu nu am baut supa ea sau chesti d genu asta, dar totusi......
Voi c stiti d transmiterea boli?

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +24 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Nu te mai agita. E cea care se transmite pe cale sexuala... mainly . E adevarat ca nu e singura cale de transmitere, dar la orice cautare simpla pe gugal gasesti info. Si cel mai bine si mai bine, te duci la dr de fam sa-ti recolteze o analiza de sange fix pentru virusul asta.

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Monis, asa ma stii tu pe mine? Emoticonul ala ma face sa zambesc. Discutam cu tati sa caute biberoane fara BPA, ce-o fi ala, si m-a lovit o criza de dor de el, am bocit bine, dar sunt multumita ca macar mi-am desfundat nasul. Si ma mai intorc pe partea cealalta ca amortesc

Laurairina, nu te gandesti serios sa faci un ban cu botoseii? vorbesc serios, niciodata nu as putea invata ce faci tu acolo, dar as cumpara.

24 + Chiara Ada

Hahaha, biberoane... taci ca incepem...
Dar sa stii ca la metoda aia de desfundat nasul nu ma gandisem .

Uite fac eu echipa cu Laurairina daca ma vrea ca io stiu sa fac puloverase . (cred ca stiam si mileuri, dar am vrut sa uit , prietenii stiu de ce )

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Andrecluj - e de la 6 luni, desi se lasa destul de tare uite , aici avea 6 luni, cand era mai mic nu foloseam pernuta, pretul e pana in 5 mil acum. De aia vreau sa imi iau un portbebe din ala, sa il folosesc toata iarna si apoi cand vine primavara iesim cu carutul .

RamonaC - eu l-am ales de cand Domi avea 4-5 luni in burtica dintr-o lista de nume de pe net, mi-a sunat f bine pentru ca schimbam saptamana
duminica si data probabila a nasterii era tot duminica, plus semnificatia numelui. Al doilea nume i l-a pus taica-su in maternitate Mario, vroia
sa fie ceva legat de Sf Maria, ... acum Domi al meu a vazut deja cele mai importante locuri sfinte unde s-a aratat Fecioara, Lourdes, Fatima, Guadalupe..

Miany - eu nu ma gandesc la sport...

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare din nou! Am revenit de la treburile casnice. Papica e gata, si curatenia la fel! Am citit si din urma si am observat ca s-a pus problema exercitiilor de gimnastica prenatala...eu una nu ma vad in stare sa mai fac si gimnastica...doctorul a recomandat miscare insa exercitiile fizice mi se par prea mult. Eu ma multumesc cu o plimbare mai lunga in fiecare zi. Voi ce mai spuneti?

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 28+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Buna fetele,

Maine urmeaza sa ma duc sa-mi faca morfofetala. Ati putea sa imi spuneti si mie mai multe referitor la aceasta ecografie. Pentru ecografiile de dublu si triplu test, stiam ca trebuie sa urmaresc prezenta piramidei nazale si translucenta nucala. Acum, ar trebui sa urmaresc ceva in mod special? Cam cat dureaza? Orice informatie e binevenita.
Va multumesc mult

22+ moi si Cezarica

dankutza...eu am facut morfofetala la 23 de saptamani...a durat cam 20 de minute, mi-a aratat inimioara fetitei cum bate si am si ascultat-o si apoi a inceput sa imi spuna ca organele sunt dezvoltate normal, le-a cautat pe fiecare in parte...din pacate doctorul la care am mers nu a fost prea vorbaret dar mi-a spus clar ca fetita e sanatoasa...si tot atunci am aflat sexul copilului, eram asa curiosi...ne doream fetitza si in momentul in care mi-a pus aparatul pe burtica s-a vazut direct ce are intre picioruse...mi-au dat lacrimile ... mi-a dat si cd cu o parte din inregistrare si ma uit la fetisoara ei cand mi se face dor :)

o sa fie o experienta frumoasa si o sa stai apoi fara griji stiind ca totul e ok...bafta multa...pupici

Anca 28+ Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis esti taree...la pulovarase nu ma bag nici moarta, abia fac niste botosei dupa filmuletele alea..Si le fac fix cu numaru de ochiuri cum spune aia acolo, ca daca e sa le gandesc eu, sigur nu imi ies
Asa si eu, prefer sa nu spun la multa lume ca mai si goblenez, plus ca al meu nici nu vrea sa ma vada ca stau cu ochii in panza de goblen..nu stiu de ce lucrurile astea sunt asa rau privite..Deh..acu toata lumea se lauda ca citeste, studiaza, se cultiva..nu isi pierde timpul inutil cu lucruri manuale de babe..
Asta alta discutie fiind vb...
De gimnastica, auzisem doar ca se org cursuri la clinicile private de prin Constanta, probabil si in tara tot asa sunt organizate pe langa cabinete private. Dar nu am curiozitatea sa intreb, ca oricum nu am posibilitatea sa ma duc! Ma rezum si eu ca Lavinia la o plimbare mai lunga in fiecare seara. Sigur, mai sunt cred si pe net destule tutoriale pe youtube cu gimnastica pt gravide, dar...daca abia ma misc de colo colo..si mai am si contractii cand mi-e lumea mai draga..nu ma risc. Citisem parca cineva care se apucase de yoga, si a inceput sa aiba contractii, nu?

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Mihamora, multumesc din nou. Stii ce nu pricep? Daca se lasa 100 % pe orizontala, de ce nu merge de la 1, 2 - 3 luni? Scuza-ma te rog, nu vreau sa te bat la cap. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

chiar ma gandeam la faptul ca exercitiile astea iti pot provoca si contractii. Eu si atunci cand ma plimb am grija sa nu o fac in ritm alert pentru ca in primul rand obosesc repede si in al doilea rand cred ca nici lui bebe nu ii place. Am auzit diverse mamici care au spus ca ele fac gimnastica, iar eu le admir pentru faptul ca au curaj si pentru ca pot...dar in cazul meu nu poate fi vorba despre asa ceva

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 28+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Neata si de la mine, gagicutelor!

Bun venit celor 2 viitoare noi mamicute!

Dankutza, bine ai revenit!
Hai sa iti zic cam cum a fost la morfofetala la mine.
In primul rand ne-a zis ca e fetita nu baiat cum stiam
Apoi l-a interesat gradul de maturare a placentei si cantitatea lichidului. Eu am avut gradul 1 si lichid normal, placenta dispusa pe peretele anterior.

Apoi a luat pe bebe la puricat, cam tot de la cap la calcaie, inclusiv organele interne. (iti pot zice ce valori avem noi, ne-a zis ca e totul absolut in grafic)
Craniu fetal: toate normale, nu e vreo valoare pe aici
Os nazal: grosime normala
Diametrul transvers cerebelos: 22,2 mm
Cysterna magna: 5,4 mm
Activitate cardiaca: 138 bpm, IR: 0,74
Torace: normal cu continut normal
Cord: tetracameral, ax normal, cu sept interventricular normal
Coloana cervicala : libera
Membre: cu trei segmente fiecare egale, extremitati cu 5 degete
Abdomen: normal: stomac, vezica urinara, rinichi fara distensie de cai excretorii
Intestin cu ecogenitate normala
Vase magistrale: normal
Duct venos: cu flux dopller normal
Greutatea: 400 gr (aveam 21 s si o zi)

A urmat Tensiunea pe arterele uterine, eu stiu ca peste 0,7 IR ul e valoare mare. Lungimea colului. Si cam asta este.

Sper sa iti fi facut o parere.
Multa sanatate si bafta la morfo!

25+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

asta morfologie fetala nu ca la mine :) ... mi-a spus 3 vorbe...aia normala, ailalta normala, da! e sanatoasa... si gata...nu mi-a dat valori...ehhh...asta e...macar sunt multumita ca e totul in regula...am incredere in doctor pt ca e cel mai bun din iasi in ceea ce priveste ecografia...si asa nu ma ajuta pe mine cifrele alea pt ca nu stiu sa le interpretez, sa le compar s.a.m.d... pupici

Anca 28+ Daria

Mergi la inceput