Burtici fericite de septembrie-octombrie (158)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Ralu_U . Nastere usoara si te

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Uite cererea mea

Catre
IN atentia...

Subsemnata .............angajata a .........., Serviciul ............ avand functia de ........... va informez ca beneficiez de concediu de maternitate incepand cu data de ...........conform certificatului medical seria ...... nr........ si ca sunt indreptatita conform Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010 art. 66 sa beneficiez de compensarea drepturilor banesti cu procentul de 15% din valoarea salariului brut pe minim 6 saptamani de la intrarea in concediul de maternitate. Precizez de asemenea ca in conformitate cu prevederile art. 3 si art. 100 contractul colectiv de munca unic la nivel national este mai presus de orice alt contract individual sau colectiv la nivel d unitate si are valoare de lege.

Va multumesc,

Data Cu stima,
Subsemnata

37+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Pentru clujence...eu o sa nasc la Stanca in ciuda conditiilor de austeritate din spital, asta e!

THEA2234+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Thea tu ce ai auzit, ca eu am auzit numai de bine de Stanca. Acolo a nascut o prietena de a mea anul trecut si anul asta cumnata. Am inteles ca conditile sunt bune, si la fel si personalul.

31+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Scot si eu pt MONICA si RALUCA U
Pt MONI sa ii treaca timpul cat mai repede in spital si sa-si tina puiutu sanatos si papcios cat mai repede la piept
Pr RALUCA sa fie totul bine si bebe cel grabit sa fie sanatos
TECHILA oare cum mai poti sa rezisti?!? eu cred ca daca as sti ca mai e asa putin nu as avea stare,nu as dormi,manca etc
Scz ca nu scriu mai mult dar trebuie sa ma pregatesc sa merg la intalnire cu piciu din burtica si sper sa primesc numai vesti bune de la domnu doftor
Va dulcic si sa aveti o zi minunata

34+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Ralu, sar'na pt link.

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor..am intrat sa ii urez bafta si curaj Monicai dar vad ca e o intreaga lista deja....

Deci pentru Monica, Ralu si Bia! Nasteri usoare!

Fetelor din cluj si de pe langa...conditii de austeritate sunt si la Stanca si la Gine I...eu la Gine I nasc ca acolo e dr meu...nu cred ca sunt diferente notabile intre cele doua clinici.

Chiar..oare ce o fi cu Dana? Sper ca e ok...

Va doresc o zi buna la toate eu fug la job...

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

HAI MONI
HAI BIA
HAI RALU

31+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna

am ajuns acasica.

deci m-am dus azi conform intelegerii cu dr, sa merg la 36 de sapt pt secretia de col si la control mi-a spus vai de mine ai colul deschis tu poti sa nasti. initial am crezut ca glumeste, ca ea mai face glume de astea cu mine, dar mi-a spus ca e pe bune de data asta si ca nu pica prea bine. dr mea pleaca maine la amiaza si se intoarce marti dimineata... si eu nu vreau cu altcineva sa nasc.

tr sa stau cuminte in pat, asa ca la calc asta cred ca e ultimul mesaj direct.
dar va tin la curent prin fete. eu am notat mai multe numere, sun pe care prind prima data.

Raluk mi-a placut sa vb cu tine, multumesc de cuvintele frumoase si sa stii ca desi aveai emotii ai avut puterea sa ma incurajezi .

moni cu tine vb la tel si ne facem galerie una la alta asa cum ne-am inteles.

va las si fug in pat.

e de prisos sa spun ca nu am bagajul facut....

Raluca 36+ si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Pentru clujence...eu o sa nasc la Stanca in ciuda conditiilor de austeritate din spital, asta e!

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Thea tu ce ai auzit, ca eu am auzit numai de bine de Stanca. Acolo a nascut o prietena de a mea anul trecut si anul asta cumnata. Am inteles ca conditile sunt bune, si la fel si personalul.

31+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra
Mai, si eu stiam numai de bine...medici super profi, asistente dragute, sectie neo bine dotata, si de anul trecut ceva renovari. Partea proasta e ca dr. mea, Fulga Florescu, ultima data cand am fost la consult la Gynia, m-a avertizat ca s-ar fi inrautatit lucrurile in ce priveste aprovizionarea cu "consumabile" gen fire, tampoane etc si ca trebuie sa ne aducem noi de acasa .Acum nu stiu exact situatia, poate era ea mai cu capsa pusa ca nu nasc la Gynia, dar parea suparat pe conducerea de la Stanca. Daca mai aflu ceva vineri te tin la curent.
Si sincer, daca e vorba numai de fire, tampoane si alte cele iar serviciile ar fi la fel de bune ca anii trecuti, inca nu mi-as face griji...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Pana v-am recuperat eu... de dimineata citesc intr-un noroc ca nu prea am avut multa treaba

Monica
Raluca_U nastere usoara si bb sanatos!
Biaz

Techila mama mai poti? Am vazut poze iti trimit un

Santorini vazut poze, placut mult eu zic ca in prima faza poti sa tii patutul asa cum era in poza, dar cand bb incepe sa se miste il lasi mai jos.

Am vazut si poze cu Monigue ff frumoasa!

Mai aveam de scris dar am uitat!

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput