Burtici fericite de septembrie-octombrie (158)
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
iar cu sotii si cumparaturile .. hehe .. al meu ajungea in farmacie, si mi-o dadea pe farmacista la telefon .. era shou ...
opaaaa naste ralucutza azi .. pai sa facem galerie!

RALUCUTZA

NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI PAPACIOS!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
titi143 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Titi143, si eu tot la Gine 1. Tu? 24 + Chiara Ada |
Eu o sa nasc la Stanca cu doctorul Doru Diculescu. El ma vazut toata sarcina si inainte de a fi insarcinata.
Cum este la Gine 1?
31+ cu
Eduard ThomasEvolutia noastra
alex25 spune:

Raluca_U

----------------------------------------------
Alexandra
33+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
loremunteanu spune:
Please, dati-mi si mie link-ul ala cu semnele prevestitoare nasterii (filmuletul cu gagica super). Nu-l mai gasesc...
Care nasteti? Ma duc sa citesc din urma...
Loredana
34+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
THEA22 spune:
Pentru clujence...eu o sa nasc la Stanca in ciuda conditiilor de austeritate din spital, asta e!
THEA22
34+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
Andrecluj spune:
La Gine 1 e renovat, curatel, mi-e teama doar de personal, de asistente acre. Dar mai e pana atunci. La Stanca nu stiu cum e, nu am fost in viata mea.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui titi143
31+ cu Eduard ThomasEvolutia noastra |
24 +
Chiara Ada
Roxxy80 spune:

Raluca

Sa nasti usor!!!!!
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_iulia A obtinut careva dintre voi cei 15% in completarea celor 85% din medical pe 6 sapt? Trebuie facuta vreo cerere? |
Va intrebam si eu ceva mai devreme
.
Raluca_U

Iulia
32+ cu
"Tudorita Mihaita"
monica_dicut spune:
Hihi hi. DA, am vorbit si eu cu Ralu Era in masina astepta sa se trezeasca Adina sa nu o care in casa. PRoblema e ca are contractii dureroase de vreo saptamana, dar neregulate. SI eu am la fel si nu le-am bagat in seama
si de la alea s-ar fi deschis colul. E nasol ca doctora ei pleaca maine la Onesti si nu stie ce sa faca, mai vine abia marti... ne distram oricum ca ne facem una galerie la cealalta. Noi avem si acelasi DPN
asa ca mi-a trecut frica si mie, am mai mari emotii pt ea.
Asa, ca raluk, daca tot n-ai ce sa vezi la teveu... o sa te tinem in priza noi doua 

Am vorbit si cu biaz, e bine si ea, tot cu cntractii si spera sa nasca cat mai repede
. POate naste si ea zilele astea ca tot acelasi DPN are 

Va pupa pe toate si ii este foarte dor de voi, nu mai are rabdare pana se intoarce acasa.
Hai ca io fug la dus si apoi plec 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata