King of Pop Michael Jackson (5)
Raspunsuri - Pagina 2
iona2005 spune:
Buna dimineata.Am stat pana la 3 si am citit din cartea magie si nebunie si am o intrebare:a citit cineva si editiile trecute ale cartii?sincer nu cred ca toate capitolele au fost cuprinse si in editiile trecute.cartea am inteles ca a aparut prima data in '91
motanik este vorba de Complotul impotriva lui Michael Jackson (despre ultimul proces)
MJ pe MTV
copil special in viata mea
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Neatza tuturor! Alexia, tocmai o pusese Danielac in capitolul anterior, f fain. Cris, nu sunt moderator, n-am cum sa ti le mut eu aici, dar daca vrei copiaza-le si posteaza din nou aici. Dana, ce haioasa faza, imi si inchipui piciul, ce ma bucur ca avem fani asa mici! She's Out of My Life...scrisa parca dupa despartirea de Tatum O'Neal, nu? Foarte emotionanta, imi aduc aminte ca in oncert la Bucuresti a urcat o tipa pe scena si Michael a tinut-o in brate luuuung... -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
din cate stiu versurile de la melodie nu-i apartin lui M, sigur este ca M, extraordinar de emotiv, la inregistrari, plangea cu lacrimi adevrate la sfarsitul piesei.
Alexia27 spune:
citat din mesajul lui motanik Neatza tuturor! Alexia, tocmai o pusese Danielac in capitolul anterior, f fain. She's Out of My Life...scrisa parca dupa despartirea de Tatum O'Neal, nu? Foarte emotionanta, imi aduc aminte ca in oncert la Bucuresti a urcat o tipa pe scena si Michael a tinut-o in brate luuuung... -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
Scuze, nu o vazusem.
Parca de melodia asta spunea el in Moonwalk ca nu a fost scrisa cu gandul la cineva anume dar ca, ulterior cand o interpreta se gandea la cineva. Dar nu era Tatum
I'm alive and I'm here forever
Michael Jackson
motanik spune:
Si tot eu, pe MTV Romania acum Michael Jackson Greatest Moments.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
mj_girl spune:
citat din mesajul lui motanik Si eu vreau un tricou! Ne luam tricouri, uite Poate va intalniti, fetele din Bucuresti sau alte orase mai mari daca sunteti mai multe. -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
sau am putea sa facem ceva, in acelasi timp, ne-am putea intrerupe din rutina zilnica, macar pentru o secunda, am putea asculta aceeasi melodie, la o ora prestabilita, sau nu stiu exact ....ma mai gandesc...
mj_girl spune:
citat din mesajul lui motanik Si tot eu, pe MTV Romania acum Michael Jackson Greatest Moments. -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
vreau si eu sa vad mtv ro se difuzeaza online? stie cineva??
purple_blue spune:
Nu am reusit sa cumpar cartea - Sapt. Financiara -
Oare mai am vreo sansa sa dau de ea?
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
R. TAGORE
rall spune:
Multe fan cluburi si grupuri de fani din lume vor sa iasa la ora 20 (parca), imbracati in alb, tinandu-se de maini... in numele lui. Cumva ca in videoclipul Cry.
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
moana spune:
De unde esti? Daca vrei o cumpar si ti-o trimit. In Bucuresti mai este inca pe tarabe.
citat din mesajul lui purple_blue Nu am reusit sa cumpar cartea - Sapt. Financiara - Oare mai am vreo sansa sa dau de ea? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE |
purple_blue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moana De unde esti? Daca vrei o cumpar si ti-o trimit. In Bucuresti mai este inca pe tarabe.
|
Din Arad. Vai, daca ai putea . Sa mi-o trimiti prin curier rapid si iti trimit banii inapoi?!? NU?
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
R. TAGORE