Nascuti din suflet, crescuti in inima *2*
Raspunsuri - Pagina 9
misha71 spune:
Am terminat si noi. Alex este oficial al nostru. Saptamina asta am luat si hotarirea (care-culmea- este redactata corect! ) pe care urmeaza s-o legalizam, urmeaza certificatul de nastere si GATA! Nasterea e completa!
Ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca e al nostru PE VIATA!
Acum am alt curaj sa o iau de la capat, ca e musai sa fie si o surioara
Va multumesc tuturor din toata inima. Stiu ca fara voi nu as fi reusit, poate niciodata. Sinteti minunate!
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bellaiza A fost odata ca niciodata un copil care a vazut o floare scoasa din radacina si lui i s-a facut mila. A luat-o, a bagat-o in ghiveci, a udat-o si floarea a crescut din nou. Si a venit zana cea buna, zana florilor. A zis zana: Pentru ca ai facut o fapta buna o sa iti implinesc o dorinta. Ce dorinta sa iti indeplinesc? Baiatul a zis: Imi doresc niste parinti, mama si tata, si niste copii mici si mari sa se joace cu mine. O sa iti indeplinesc dorinta, a zis zana. Copilul s-a simtit mandru si bucuros ca avea parintii lui. Copilul si parintii lui au trait fericiti pana la adanci batraneti. Si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa. Este povestea pe care Stefan a conceput-o ca tema pentru la gradinita. Trebuia sa gaseasca continuarea si sa conceapa o poveste in care personajul era un copil care a gasit o floare smulsa din pamant...Nu l-am ajutat, chiar daca pare greu de crezut. Suntem fericiti si uimiti totodata...Educatoarea a fost foarte miscata de povestea lui, pentru ca da, este a lui, a noastra... Va doresc tuturor, dar mai ales copilasilor vostri, ca intr-o zi,gandindu-se la voi, la familia lor sa va marturiseasca ca au sentimentul ca Zana buna le-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta: aceea de a avea parinti... Bellaiza P.S. Sunt exact cuvintele folosite de Stefan. Dupa ce ne-a spus povestea l-am rugat sa o mai spuna o data, iar sotul meu a scris-o pentru a pastra fidela aceasta amintire peste ani... |
Incerc sa-mi imaginez macar ce ati simtit citind povestioara compusa de Razvan... Eu una... am un nod in gat... si sunt aproape sa dau apa la soareci
Bellaiza, va urez tot binele din lume
Sincer.
misha71 spune:
Neata mamici si pitici!
Haideti sa va mai povestesc d'ale lu' Alex....
Dimineata pe la 6, al meu kupil n-avea somn. vede un tigru de plush (d'ala cu magneti de se pune pe frigider) si-l vrea musai. Il intreb cum vrea sa-l cheme pe "tigu" si zice "cumpi" (adica "scumpi" )
Ieri ii zic: vrei lapte batut? nici una nici doua ma trezesc cu o palma zdravana peste picioare...."butut?" ma intreaba el... . A inteles intr-un final ca-i vorba de "apte acu" (lapte acru)
Si tot azi dimineata vine in bucatarie, se da dupa usa si cu o privire galesa ma striga: "pisi......." (concluzia: sa fiu mai atenta ca asta incepe sa dea tot din casa... )
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Bellaiza spune:
Ha-ha! Incepem sa povestim din dragalaseniile puisorilor! Ce-mi place chestia asta!
Stefan are acum o dilema: votati Basescu, votati Geoana, eu cu cine votez?
Speram ca Mos Nicolae a fost generos si cu puiutii si cu parintii lor!
Tuturorsi!
Bellaiza
misha71 spune:
citat din mesajul lui Bellaiza Stefan are acum o dilema: votati Basescu, votati Geoana, eu cu cine votez? |
da cu banu', oricum pentru noi va fi la fel.
sunnyday07 spune:
Hai sa zic si eu d-ale Anei: la masa, mancam spaghetti cu sos rosu si inevitabilul se produce - sos de spagheti pe tricoul cu Hello Kitty. Eu "hai mami, scoate tricoul sa pun pe el pudra de talc sa nu ramana pete". Se dezbraca, mergem la baie, pudrez tricoul si Ana: "mami, da-mi si mie cu pudra de talpa sa mi se faca pielea fina!"
misha71 spune:
citat din mesajul lui sunnyday07 Hai sa zic si eu d-ale Anei: la masa, mancam spaghetti cu sos rosu si inevitabilul se produce - sos de spagheti pe tricoul cu Hello Kitty. Eu "hai mami, scoate tricoul sa pun pe el pudra de talc sa nu ramana pete". Se dezbraca, mergem la baie, pudrez tricoul si Ana: "mami, da-mi si mie cu pudra de talpa sa mi se faca pielea fina!" |
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Bellaiza spune:
Deunazi, Stefan ma intreaba: mama, iti amintesti cand a sarit tata in panica?
Si acum din campania electorala: tocmai luasem toti trei un taxi si mergeam la spital doar sa ni se confirme ca avem varsat de vant. Stefan vede un afis electoral cu un anume candidat si ma intreaba: mama, ce este acesta? Eu, crezand ca eram neinspirata, ii raspund: un afis electoral.Sigur pe el, Stefan ne zice: vedeti de ce trebuie sa votam noi cu X? Vazuse ca era un alt candidat decat cei, sa le zicem cu sanse...
Bellaiza