Nascuti din suflet, crescuti in inima *2*
Raspunsuri - Pagina 7
SoriLea spune:
CONS - Multumesc din suflet pt urari, nu conteaza ca au sosit mai tarziu, sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate multa si multe bucurii
Carmenul - LA MULTI ANI draga mea fecioara , sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de toti cei dragi tie
pt toate fetele si puiuti lor
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
claudia72 spune:
Hello dragele mele mamici,
Am intrat cam rar in ultimul timp deoarece Bianca ma solicita foarte mult. Am intrat sa va dau o veste buna pe 28.09 avem proces de incuviintare a adoptiei, sper ca pana atunci sa inceapa tribunalul sa judece.
SORILEA LA MULTI ANI !!! SCUZE DE INTARZIERE
lA MULTI ANI si celorlalti si ne scuzati ca scriem cu intarziere.
Avem deja 2 masetule iesite, una iesita putin si asteptam sa iasa si cealalta.
Va pupam si poate intr-o zi o sa scriem si noi prima noastra intalnire care a avut loc in 14.08 si in 19.08 o aveam acasa pe Biencuta.
SoriLea spune:
LAU de Cons LA MULTI ANI sa cresti mare, sa fii sanatos, ascultator si sa le aducui parintilor tai, numai bucurii
Cons (scuze de intarziere), sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
maimutzak spune:
Iaca a venit vremea de m-am invrednicit si io sa pun poze pe mailul comun.Poftiti de admirati!(Cele cu hainuta mov sunt recente).Va pup din suflet, eu si Ema.
gabi_99 spune:
maimutzak - superbe fetele:)...sa fitzi fericitzi! creshtere ushoara!!!
am pus shi io citeva poze
gabi
cons spune:
SoriLea, multumim frumos! A facut cinci anisori. Ce repede a trecut timpul. S-a distrat de minune. Am cantat, am dansant si am taiat la torturi. Sambata seara am fost asa de obosita, incat ..........am facut o criza de fiere ......de nepovestit. Mi-am revenit tocmai luni.
O sa va pun poze pe mailul comun.
Maimutzak, ti-am vazut fetita. Este o scumpa. Sa-ti traiasca! Te pup pe tine si puicuta ta.
Pup toate fetele.
maimutzak spune:
Hei , ce faceti fetelor? Nu se mai lauda nimeni cu nimic pe aici?Noi putem sa povestim ca , atunci cand este certata, Ema da una din replicile: ''Taci!" , " Du-te" sau ''Ciao -ciao!" Dragutz, nu ?Tre sa coboram militaria din pod, deja....manca-o-ar mama pe ea de scumpa!!
Bellaiza spune:
misha71,
Ne adaugi si pe noi la listuta? Bellaiza - 29.05.1969 -, mamica lui Stefan - 9.06.2003.
Referitor la vaccinuri, noua Stefan ne-a facut cel mai rar efect advers la Luivac, respectiv, dureri articulare. A schiopatat vreo cinci zile...
Cine imi spune si mie unde pot sa pun poze?
Bellaiza
SoriLea spune:
Bellaiza, activeaza-ti PM, sau da-mi un mail sorilea73@yahoo.com
Bellaiza spune:
Pentru noi nu e loc pe listuta? Avem varsat de vant si avem nevoie de sfaturi...Ce putem face sa scapam mai repede?
Bellaiza