Nascuti din suflet, crescuti in inima *2*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

CONS - Multumesc din suflet pt urari, nu conteaza ca au sosit mai tarziu, sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate multa si multe bucurii

Carmenul - LA MULTI ANI draga mea fecioara , sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de toti cei dragi tie

pt toate fetele si puiuti lor

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Hello dragele mele mamici,

Am intrat cam rar in ultimul timp deoarece Bianca ma solicita foarte mult. Am intrat sa va dau o veste buna pe 28.09 avem proces de incuviintare a adoptiei, sper ca pana atunci sa inceapa tribunalul sa judece.
SORILEA LA MULTI ANI !!! SCUZE DE INTARZIERE
lA MULTI ANI si celorlalti si ne scuzati ca scriem cu intarziere.
Avem deja 2 masetule iesite, una iesita putin si asteptam sa iasa si cealalta.

Va pupam si poate intr-o zi o sa scriem si noi prima noastra intalnire care a avut loc in 14.08 si in 19.08 o aveam acasa pe Biencuta.

Mergi la inceput

LAU de Cons LA MULTI ANI sa cresti mare, sa fii sanatos, ascultator si sa le aducui parintilor tai, numai bucurii

Cons (scuze de intarziere), sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Iaca a venit vremea de m-am invrednicit si io sa pun poze pe mailul comun.Poftiti de admirati!(Cele cu hainuta mov sunt recente).Va pup din suflet, eu si Ema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

maimutzak - superbe fetele:)...sa fitzi fericitzi! creshtere ushoara!!!
am pus shi io citeva poze

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

SoriLea, multumim frumos! A facut cinci anisori. Ce repede a trecut timpul. S-a distrat de minune. Am cantat, am dansant si am taiat la torturi. Sambata seara am fost asa de obosita, incat ..........am facut o criza de fiere ......de nepovestit. Mi-am revenit tocmai luni.
O sa va pun poze pe mailul comun.

Maimutzak, ti-am vazut fetita. Este o scumpa. Sa-ti traiasca! Te pup pe tine si puicuta ta.

Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Hei , ce faceti fetelor? Nu se mai lauda nimeni cu nimic pe aici?Noi putem sa povestim ca , atunci cand este certata, Ema da una din replicile: ''Taci!" , " Du-te" sau ''Ciao -ciao!" Dragutz, nu ?Tre sa coboram militaria din pod, deja....manca-o-ar mama pe ea de scumpa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

misha71,
Ne adaugi si pe noi la listuta? Bellaiza - 29.05.1969 -, mamica lui Stefan - 9.06.2003.
Referitor la vaccinuri, noua Stefan ne-a facut cel mai rar efect advers la Luivac, respectiv, dureri articulare. A schiopatat vreo cinci zile...
Cine imi spune si mie unde pot sa pun poze?

Bellaiza

Mergi la inceput

Bellaiza, activeaza-ti PM, sau da-mi un mail sorilea73@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Pentru noi nu e loc pe listuta? Avem varsat de vant si avem nevoie de sfaturi...Ce putem face sa scapam mai repede?

Bellaiza

Mergi la inceput