Nascuti din suflet, crescuti in inima *2*
Raspunsuri - Pagina 13
misha71 spune:
MIhaelaAnca, ce anume vrei sa stii? Daca te referi la povesti de la prima intilnire, ai AICI si mai vechi AICI
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
misha71 spune:
Neata! pt toata lumea!
Am facut poze cu bradutul ca's mai rau ca un copil si n-am mai avut rabdare pina la Craciun
Dimineata am asteptat reactia lui Alex. A intrat in camera, s-a uitat la brad, a zis "Muc bad adush" si s-a infipt in jucarii. Dupa ce s-a saturat de ele a inceput sa prezinte interes si bradul, mai exact globurile pe care le-a zapacit de tot
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
cons spune:
Buna diminetata fete!
Multumim misha71pentru cafeluta, se simte aroma pana aici!
Frumos bradut! Si noi am impodobit, sambata trecuta, bradutul. Lau a fost foarte fericit. Alaturi de mine si Lau a fost tati si bunicuta.
S-a lasat cu cantece si poezioare si dorinte legate de ce o sa ne aduca Mos Craciun!
O sa va pun cateva poz cand o sa descarc fotografiile.
Bellaiza, intr-adevar, nevoia de siguranta.
Va si va iubesc!
redrose1976 spune:
Buna fetelor!
Ieri, de ziua mea , am primit cel mai frumos cadou din partea fetitei mele( are 1 an si 9 luni). In fiecare dimineata in jur de ora 6 bea o sticla de lapte, asa ca eu ma trezesc cu "mami!!, papa".Dar ieri, parca a simtit ceva; a inceput sa spuna: "mami!!, batze"(adica bratze -am scris cu tz sa se inteleaga)si atunci m-a strans tare ,tare in brate si mi-a dat multi , multi pupici.In aceste conditii, cum sa nu-ti curga lacrimi de fericire?
Si mai am o veste mare: In 21 dec avem termen pt incuviintare.Am emotii foarte mari, dar sper sa fie bine.
Va pup!
cons spune:
LA MULTI ANI REDROSE!
LA MULTI ANI IOANAALICE!
Fetelor, plec la tara si vin tocmai dupa Craciun asa ca eu va zic de pe acum Sa aveti un Craciun fericit si toate dorintele voastre sa se indeplineasca!
maimutzak spune:
LA MULTI ANI REDROSE!!Si papusa noastra are tot 1 an si 9 luni, si tot asa zice dimineata, de multe ori: "mami, batze " , si eu ma topesc...Succes la incredintare , o sa fie bine!!
redrose1976 spune:
Cons multumesc mult pentru urari. Sarbatori fericite tie si intregii tale familii.
redrose1976 spune:
Maimutzak merci mult.Am vazut ca fetitele noastre au data de nastere f apropiata( a mea e in 14 martie 2008).Sa creasca mari si sanatoase
maimutzak spune:
Multumesc Redrose.Inseamna ca a ta comoara e in aceeasi zi cu Alexandru de Misha 71.....LA MULTI ANI si Ioanaalice!!!