Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
MIRCLAU spune:
fetelor eu o sterg la fundulet daca este ceva inainte de baita si binenteles dupa baita sterg de jur imprejur cu alcool de 70 grade si pe urma ii dau cu baneocin pudra
duapa ce cade buricul zona ramane umeda???????? ca nu mai tin minte nici daca ma omori
adica la noi intre ce trebuie sa cada si ca trebuie sa ramana este umed,e normal?????/
flosideea spune:
mirclau dupa ce i`a cazut buricul lui Denis sa stii ca de la plans i`a mai sangerat cate putin,insa am continuat sa`l dau cu spirt pana nu am mai avut ce curata acolo.poate ca se apropie sa cada,de aceea e umed.eu as incerca sa curat cu niste spirt sa stii.usuca si dezinfecteaza.decizia e numai a ta
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
hera01 spune:
Zona umeda in jurul buricului abia cazut este perefect normala,rana inca nu este cicatrizata!
nicolica spune:
Salutam gradina cu zmeurici.
Felicitari tuturor mamicutelor si bun venit pe lume zmeuricilor 
Multa sanatate si o vita minunata tuturor puiutilor.
Sunt si eu o mamica de zmeurel Marc, nascut pe 28 iulie, 4130 g, 54 cm si scor Apgar 10/10/9.
Zece zile dupa termen contractiile mi-au fost provocate, ca si la prima nastere, dar de aceasta data nasterea a fost usoara, in ciuda dimensiunilor, dar cu anestezie peridurala.
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noce lui filip ii curge un ochisor, am inteles ca e normal si ca trece de la sine, dar cand? v-ati mai confruntat cu asa ceva? eu ii picur lapte din tztitzi direct in ochisor, ca sa se vindece si il sterg cu ser fiziologic. |
Si Irina avea un ochi care se lipea de la secretia de la ochisori. In spital mi-au dat acid boric sa-i sterg ochisorii, dar cum a venit acasa cum nu mai are nimic.
de
Laura Ioana
Irina Maria
Giova spune:

danielle felicitari pt. greutatea Melissei. si copiii mei au o piele curata si alba....exceptie au fost bubitele lui Edi, dar acum e ok...aaaa are pielea marmorata...zici ca ii e frig tot timpul....nu stiu de la cine a mostenit...cica trece...cand om vedea. pe maini si picioare se vede asa.
Dariaioanaxx eu nu am probl. cu umflatul mainilor/picioarelor. doar in sarcina.
Ungaras e super dulce printesa voastra. sa va traiasca.
Alinutza sunt smecheri bebeii astia...vor sa ne capteze ei toata atentia.
revin dupa ce-l alaptez...s-a trezit la fix.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
blanca000 spune:
Azi Eva mea a marait toata ziua si nu a mancat mai deloc...cate 10 minute la tzitzi..somn la tzitzi..si cand sa o pun in pat..nene..ace, sarme are acolo in pat..
Acum am infasato, am tinuta atarnata pe urmar cum ii place ei..si am puso in pat..sa vad cat dureaza.
Nu stu ce are de e maraici.....
Mi sa parut ca e fierbinte, i-am luat si temp la poponet si are 37..bun..o fi fost fierbinte de la atat marait, frecus, brate....
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Am pus si ceva pozici noi cu Eva.
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
MIRCLAU spune:
multumesc fetelor ,deci sa continui cu baita,sa vedem sper sa trecem repede si peste asta
vroiam sa mai spun ca la noi apgarul a fost 10 pt completat la listuta ca am vazut ca e liber
acum ma duc sa imi fac toaleta si dusulet ca acum se scoala pitica si trebuie sa o bag la baita si mai am unul care trebuie spalat![]()
asa ca va pupic si inca o data multumiri
matcha-oana spune:
salut la toata lumea
spunea cineva de buric,aici in japonia mi-a spus sa ii fac baita ca nu are nimic daca se uda la buric.si asa am facut a 7 a zi a cazut,si apoi cateva zile sangera un pic,dar s-a vindecat,nici o problema.
aici eu il curatam la buric cu etanol fara alcool ,puneam un fel de praf ca sa nu se lipeasca pansamentul si gata.
dupa ce a cazut buricul nu am m-ai pus pansament,si il doar curatam cu etanol,chiar daca m-ai curgea sange.
leon