Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

fetelor pe bune ca nu pot tine pasul cu voi.... 2 capitole intr-o zi??? v-am lasat la cap 156 pag 5 si vin acasa si va gasesc la cap 157 la pag 19???? abia am reusit sa va citesc...

34 +cu bebe Alexandru Aurelian
bine ca ai reusit eu inca nu parca vad ca ma apuca dimineata

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

da , da , si marea problema a zilei care o am e ca Kissy mi-a intrat in calduri si nu stiu cand , inca mai are sangerarea . Se pare ca am gasit mascul , maine il aduce sa se cunoasca , dar nu stiu cand e perioada de monta cine ne dumireste si pe noi?

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Sper ca nu este prea tarziu sa iti raspund. Eu pot spune ca sunt un pic experta in asa ceva, deoarece am 2 catele de cocker. Cele mai bune zile de monta sunt in zilele 9,11,13 calculate din prima zi de sangerare. Dar daca primeste masculul este bine oricand. Daca mai ai intrebari, poti sa ma intrebi.

30+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

intru sa fac capitol pt noctambule

Aida ... 35+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

nu am reusit inca...mai am 15 pag din capitolul asta...of alt capitol...stati un pic sa termin si eu de citit cele 15 pag.. se poate?

34 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

titi tocmai asta este problema , ca nu stiu care este prima zi de sangerare .
Azi inainte sa le duc la veterinar m-am apucat sa o periez pe Kissy si statea asa umila ... am zis ca din cauza ca i se umpluse blanita de lipitori (plantele alea ca un spic care se lipesc si de pantalon ...) si cand am ajuns la labele din spate am vazut saraca ...
Aseara tot insista sa se linga la locul cu pricina si nu prea reusea si era agitata din cauza asta ...
Azi a venit si primul musafir la poarta , dar acum nu pot sa bag mana in foc ca a venit la ea ca mai vin cainii vecinilor , dar mai rar ...
Laci in schimb a vazut de ieri un comportament ciudat la ele si mi-a zis ca banuieste ca una e in calduri ...

Daca tot zici ca esti expert , cam in a cata zi ar trebui sa se opreeasca sangerarea ...
Merci mult de raspuns

Aida ... 35+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

158 proaspat gatit

Mergi la inceput

Depinde de catelusa. La una dintre ele dureaza cam 14 zile iar la cealalta 20 de zile, bine nu vine la fel de mult ca la inceput. Dar maine daca vezi ca sta la catelus inseamna ca este in cel putin 8 zile de cand a inceput sangerarea. Daca inca nu sta inseamna ca este inca la inceput.

31+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Nu te speria, numai cateva zile sangereaza mai tare, in rest numai putin o sa pateze. Cel putin asa este in general, dat mai sunt exceptii cand sangereaza mai tare si mai mult. Dao odata cu anii o sa sangereze tot mai putin.

31+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput