Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (171)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

kllemi imi pare rau ca te-am speriat
Ankussa multumesc pentru informatii
Ada mie pediatra si dr de familie mi-au spus ca se face Priorix gratuit, nu mai exista altul pe care sa il cumperi.
tzitziri asa am inteles si eu, ca priorix se face gratuit.
babytza sa va faceti bine cat mai curand iar soricelul sa isi revina cu papica Multumim ca te gandesti la noi

Si ca sa va inspaimantez si mai tare - adica sa va informez - efectele secundare neurologice de la acest vaccin pot aparea pana la varsta de 14 ani acum, ok, imi imaginez ca e vorba de 1 la 1 milion sanse, dar...la naiba!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Corrina eu incerc sa nu ma gandesc...cu toate ca ma ingrozeste dar sa privim si partea buna...nu numai cea rea

Anca e bine ca papa , Crina a inceput si ea sa pape mai bine

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Tb sa rescriu mesajul. Cand ti e lumea mai draga il pierzi.

Babytza sper sa treaca repede problemele. Tb sa pape putin si des, plus multe lichide.

Legat de teste, Mihai trecea de pct.1. Apuca tot timpul 2 obiecte, le loveste intre ele, de masa. Ar mai fi trecut de 3 si 4. Are o placere nebuna sa deschida cutia de chibrituri, sa rasfire si sa bage la loc betele. Ca sa ii dezvolt partea de constientizare a lucrurilor, i am luat carticica cu animale, la care in prima faza a ros de cotor, dar acum il pacalesc sa stea si sa se uite la poze, ii imit animalele. Sper sa priceapa si el ceva. Mi este frica sa il invat unde sunt ochii, urechile, ca il vad in stare sa imi bage mana in ochii, curios cum este. Il las doar sa ma traga de cap, par sa vada cu ce mi am legat parul.

In rest am uitat, revin daca imi aduc aminte.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Mi am adus aminte ceva: Crinuta e mai blonda decat mi o aminteam. Ce se mai schimba picii.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Cristina, eu nu stiu pretul catelusului pentru ca l-a primit cadou de Craciun de la firma unde lucrez.Deci imi pare rau ca nu pot sa te ajut decat cautand si eu pe net acelasi lucru ca tine.

Nerantula, stii ca suntem cam in aceeasi situatie.Eu una ma bucur poate ca nu am atata lume in jur care sa comenteze ca baiatul inca o sa mai fie alaptat probabil si dupa un an.Iar cu al meu si cu soacra am avut show-uri la inceput cand au zis ca de ce insist sa alaptez daca n-am de unde si sa dau completare, si cum eu am avut dreptate atunci, nu mai indraznesc sa spuna ceva.
Asa ca eu din fericire sunt scutita de pareri 'binevoitoare' iar tu cred ca ar trebui sa le ignori.Pentru ca si daca manca bine eu tot as fi continuat de dragul lui si pentru binele lui sa il alaptez daca mai e de unde.

Babytza, multa sanatate!.Si picii stii ca recupereaza repede, mai ales ca Davidutu a fost micut la nastere si acum sta bine cu greutatea!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

noi am luat catelul vorbitor in 2007, si cred ca a fost 120lei, daca imi aduc bine aminte....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Neata
Multu de raspunsacum e aproape 200

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Corrina eu incerc sa nu ma gandesc...cu toate ca ma ingrozeste dar sa privim si partea buna...nu numai cea rea

Right Promit!

Monica sa iti dea Doamne Doamne mult noroc si bafta si sa iti tii puiul sanatos in brate
Giuli e tare haios RamboSi lui M. ii plac la nebunie prizele, firele, butoanele si altele asemenea. Ne stinge TVul, DVDul Il exaspereza pe taica`su`. A...mai nou a dezvoltat o pasiune pt intrerupatoare si clante de usi
Nerantula alapteaza puiul cat simti tu sau pana se intarca el. Si mie imi spuneau cateva persoane ca in ziua cand implineste 1 an, gata, ar trebui sa il intarc. Ei nah! Oricum, nu stiu motivul, insa vara si iarna nu e recomandat sa intarci bble. Noi mai merge nitzel

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

baby boy de asta zici???
http://www. t o y b o x .ro/jucarii-interactive/catelus-vorbitor/ ????
Aici e 110 ron!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Am lipsit motivat,am schimbat gresia pe hol si acum sunt pe mare fuga!!!
Vaccin Infarix...prietenei mele i-a zis dr ca i-l poate comanda ea si ma lipesc si eu.
Teste eu am facut testul Portage,pe www.autism.gamara.ro si i-a iesit varsta mentala corespunzatoare unui copil de 1 am si 1 luna iar IQ 112-mediu-superior.
O zi buna tuturor!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Intrebare:vrea cineva sa mai aiba grija de Bighidel ca mie imi vin maine musafiri si nu cred ca mai am timp,iar Preety e ocupata si ea. Please,sa nu lasam pestucul sa moara!!!
Si cu mare intarziere Andrei de Andy.g Sa ai o viata fericita!!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput