Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (171)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
elly_16 spune:
Giulianna mersi pentru pont. Am verificat acum si eu si au intrat si la mine banutii. M-am linistit...
Maine e zi mare... de shopping.
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
_giulianna_ spune:
Edi ar fi picat toate testele, poate (dar poate!) l-ar fi trecut pe cel cu cutia, descris la punctul nr. 4. In rest, pas!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
babytza spune:
Nu suntem foarte bine...de ieri imi era foarte rau , ma simteam slabita si fara vlaga. Aseara dupa baita mi-a fost ingrozitor de rau si am profitat ca abia ajunsese tati acasa. L-a adormit el pe David , eu eram terminata. Apoi mi-a zis ca si lui ii este foarte rau, cu stare de voma ca si la mine. Toata noaptea ne-a fost rau , am trezit si copilul cat ne-am foit in pat....azi am fost tot asa dar mai pe seara mi-am mai revenit putin. Si tati la fel. Din fericire Valentinei i-a trecut de luni....
In schimb pustiul nu papa bine deloc. Abia bea lapte si papa piure de cereale. Legume nu a papat de 3 zile. Fructe cu chiu cu vai papa 90-100 g. A slabit zilele astea 300 g Eram asa fericita sapt trecuta ca luase si el asa bine luna asta....acum a dat jos in 3 zile tot ce a pus in 3 saptamani. Face si el kk moale , dar nu are enterocolita ca noi. Nu a vomitat nici macar o data. Ma bucur insa ca la dintisorul asta nu a avut dureri deloc. Mai are o zi maxim doua si sparge gingiuta
Saracutul parca m-a simtit azi ca imi este rau...a fost atat de cuminte dragul de el La multe lunite Mikul de Roxi , Petru si Pavel de Nally , Falkone de Felicia !!!!
Ramonzca Erik este un baietel minunat si tu esti o mamica tare frumoasa Sa mai dai pe la noi, sa ne mai spui ce face piciulica
julax cum mai sunteti ?
Nerantula nu ne-ai mai scris de mult, sunteti bine ?
Claudia felicitari pentru bilant !!!!! Pupici printesei
piolica e o scumpica Elsa !!!
anamona noi il avem pe Cius magarusul Moare de ras cand bag degetul acolo la carticica si il misc pe magarus
Claudina e un dulce si tuns Dar nu prea a stat la tuns ....
Off si ce l-au ciupit tantarii
giuli pupici lui Rambo
Corrina chiar ieri am mai vorit cu o dr in parc. Era cu nora ei , care imi este prietena. Am intrebat-o de vaccin si a zis ca ea cu manuta ei le-a facut acest vaccin nepotilor ei.
Iti doresc mult curaj si sa nu mai fi asa ingrijorata Si sa scapati fara febra sau alte reactii
Lumi pup hunii si felicitari pentru toate progresele lor !!!!
Nocom superbe pozele !!!! V-ati distrat tare bine !!!! Oooo prima dragoste a puiului
Primul pupic
Si Valentina a avut un pretendent la gradinita Atata i-a disperat ala micu pe parinti , ca i-au cumparat Valentinei un inel
Angelyna unghiile le tai foarte repede, pacalit cu jucarele, tinut cu japca de manuta si pacalit cu cantecele si scalambaieli , cu ochii la televizor , cu Valentina dansand. Altfel nu sta nici el. E jale
Ce frumoasa e Crinuta Nu vrea deloc sa iti arate dintii
Felicitari pentru olita !!!!!!
Claudia interesante teste ...la noi nu prea se fac asa Te intreaba ( asa cum a aspus si Nocom si noteaza acolo ) Pentru ca nu au timp sa stea atata cu un copil cand afara mai sunt 20 care asteapta sa intre
Babytza si puiiValentina
David
Poze
_giulianna_ spune:
Daca vreti sa vedeti ce face Edi in timpul liber
Mami de
![](copilas.gif)
Ticker Edi
claudinna spune:
ClaudiaH, multumesc frumos!!
daca s-ar face si la noi asha ceva...
si fetelor, nu va mai speriati de teste!
pai _giulianna_, la ce am vazut eu in filmuletele astea doua, Edi trecea cu brio testele!!
gaia.nevia, din ce te-am auzit eu povestind despre Teo, sunt ferm convinsa ca te-ar fi uimit daca ar fi fost pus in fata testelor dr aluia! sau poate ca te-ar fi incantat, pentru ca-ti cunosti copilul si cred ca ai incredere in el si-n capacitatile lui
testele nu urmaresc intotdeauna ceea ce presupunem noi ca ar urmari. medicul stie ce ar trebui sa faca un copil de o anumita varsta si stie ca oamenii au firi diferite, ceea ce inseamna ritmuri diferite de a face anumite lucuri. el analizeaza situatia per ansamblu si performantele in cazul asta sunt gradate. adica daca nu baga stafidele in tub ci doar incearca, nu inseamna ca a picat testul
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
julax spune:
Babytza,vai,ce aiurea cand e tot familionul bolnav.Bine ca v-ati nai revenit,nu stiu ce-o fi in atmosfera ,dar tot aud ca fiecare are cate cevaEsti draguta ,cum raspunzi tu la toata lumea
.Ioana e mai bine,ii dau antitermice, furazolidon,calciu carbonic si tantum verde,tot sper sa scapam fara antibiotic,astept maine rezultatull de la exudat.Pofta de mancare nu are,am cantarit-o in seara asta si la fel ca si tine,dezamagire,stiu ca va recupera dupa,important e sa se faca bine.
Giulianna,incredibil Edi,nu se lasa cu una ,cu douaSi ce stabilitate are in cada,nici n-ai zice ca abia a implinit anul
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
claudinna spune:
Angelynna, ma bucur ca e mai bine papusa cataratoare!
Bravo, Luca! de acum sa vezi exercitii de ridicare, trantire in patutz...mers in lateral...
piolica, Razvan inca nu are 13 kg, dar nu mai putea sta nicicum in scoica cu spatele la directia de mers, pentru ca e cam lung si picioarele ii ieseau de ceva vreme. ca sa nu-ti mai spun ca in scoica de la Chicco, ce are aceeasi categorie, nu mai incape de pe la 6 luni...in ideea ca nu mai statea confortabil si era prea ingusta pt spatele lui
nu mai stiu exact de cand l-am pus cu fata la directia de mers, chiar daca nu se fixa bine scoica (ceea ce nu-ti recomand, desi la noi a fost chiar ok), dar din punct de vedere psihologic (pentru ca de asta nu se recomanda chipurile, asezarea copilului cu fata la directia de mers) nu cred ca il poate afecta si-ti spun si de ce: de la nivelul la care sta copilul in scoica, nu vede pe fereastra laterala (sau stiu eu, poate ca depinde de tipul masinii), iar in fata, vede eventual coroanele copacilor, pe care le-ar fi vazut si daca mergea cu spatele la directia de mers...
acuma, s-or fi facut studii pe tema asta, dar eu iti spun din ce am observat
asha ca daca Elsa sta confortabil in scoica nu ai de ce sa-ti faci griji, iar daca nu mai sta confortabil sau ai vrea sa stea cuminte privind mediul inconjurator, un scaun e f bun
pai Razvan e super incantat de pozitia pe care a capatat-o in masina! nu va spun cu ce fata se uita pe geam, cum sta numai cu mana intinsa, aratandu-ne cu degetul diverse! chiuie, canta!! si-mi era ff teama ca nu va sta
sper sa-l tina
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
taiatul unghiilor: a fost intotdeauna ok
la inceput nu prea-si dadea seama, iar acum il pun in carucior sau chiar si in pat si ii spun: hai sa facem Tzac!
si cand tai unghia, spun: tzac-tzac! si la cealalta...tzac-tzac...daca se plictiseste, il mai las un pic...si o luam de la capat
deci el participa la operatiune
Khristin, ma bucura remarca ta!
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
babytza, ziceai ca nu a prea stat Razvan la tuns?? n-a stat delok!!
pana la urma am reusit sa-l tundem uniform, sa stii
uite aici beculetul care lumineaza: tuns si zambitor
ramonzca79, dulce de tot Erik! si cretz, cretz, iti vine sa-l mananci!
blog cu basca
Razvan