Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (171)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Daria doarme de la 11!! 4 ORE!!!!!!! S-o trezesc oare?!

Multumim de aprecieri!!
Chiar a fost o super vacanta!!!

piolica nici o legatura!! Sotul e clujean.... poate taticul lui...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

mai, dar ce seamana, efectiv m-a frapat asemanarea, d'asta te-am si intrebat!

eu zic sa lasi fetita sa doarma. de la atita munte are nevoie de sa vezi ce fata bosumflata o sa aiba cind se va trezi! o sa fie o dulce!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

anca, saru'mina!
cum primesc vesti de la astia de la peg perego iti spun ce si cum.
voi cind plecati la mare? acum in weekend?

kllemi, cica se tine in sens invers pina pe la 6-9 luni, dupa care poti pune copilul cu fata la sensul de mers. Insa bag seama ca aceasta scoica pe care o am eu nu merge sa o pui invers.... si ziceam sa-i luam un alt scaunel peste vreo 2-3 luni. O sa mai vad ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Am deocheat-o! S-a trezit!

poze cu noi poze DARIA

Mergi la inceput

babytza, pe unde esti????? Ce vesti ne mai dai despre Moni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Intru pt 2 secunde sa-i arat Corinei asta: http://www.mmrthefacts.nhs.uk/library/mmrsideeffects.php

si la noi se face MMR-ul, asa ca si eu am emotii, dar sper sa dea DD si sa fie bine.
N-am timp nici sa mor, va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Piolica, e o scumpa nora-mea si se pare ca scoate untul din tine, ha? Las' ca pe ginerica il cresc bine, sa-si serveasca nevasta la pat, don't worry nu-l cresc dupa 'preconceptions from our time' . Cat despre scoica, cred ca trebuie sa investesti in economia franceza si sa-i luati Elsei un nou car seat din acela forward facing. Mi-a placut si poza de botez, arata printesa adorabil. Cand anume e botezul?

Claudinna, tu ai talente educationale serioase bag seama

Elly, multumim de aprecieri

Ramonzca, pozele tale sint superbe, am tras cu okiul la ele, caci masuratorile copiilor nostri corespundeau. E un dulcel cel mic, tu esti o mamica tanara si sexi iar eu am devenit nostalgica la pozele din Pamukkale. Frumos loc

Babytza, te asteptam cu vesti bune

Gata pe ziua de azi, am fugit

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Intrebare:

Voi cat ati dat pe catelusul vorbitor??? Am vazut niste scoruri pe net

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Desi nu este despre bobocei....este despre bobocelul meu mai mare....

In aceasta vacanta Matei s-a indragostit pentru prima oara, si a fost si prima oara cand a pupat o fetita PE BUZE!!! Din pacate fetita este verisoara lui de la Timisoara, Lisa. Cand ii vedeam cum se comporta unul cu altul ma pucau niste fiori..... desi Matei are doar 5 ani si Lisa 6 (ati vazut pe tort...) matei era foarte afectuos cu ea si atent si se imbratisau tot timpul... ba chiar ramaneau cateva secunde unul in fata celuilalt, face to face... gata gata sa se sarute... Brrrr, oare chiar asa de precoci sa fie copii in ziua de azi?!!??!. Am cateva poze cu ei.... care vorbesc de la sine....

poze cu noi poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrr...salutare!!!!

intrebare offtopic...sorry...stiti ceva despre hotelurile National, lido sau Astoria din Mamaia???am innebunit de azi dimineata cotrobaind ofertele pe net....intra oferta "o saptamana la mare" si m-as mai duce si eu pt aerosoli cu d-l meu cel mic...bugetul nu e mare si tre sa aleg un hotel...am vrut la Aurora dar nu mai sunt locuri...au ramas astea trei care ar corespunde cat de cat criteriilor noastre...cel mai fain e Lido insa e in partea de nord spre capat...dar si mai scump cu cca 100 ron....

Daca cunoasteti vreunul din ele nu-mi dati si mie detalii, pleaseeee....nu vrem cine stie ce pt ca in fond ne-am facut concediul anul asta dar....

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

kristin . Botezul e pe 26 Sept, mergem in Bretania la socri pt ca am vrut ca preotul care ne-a cununat sa o boteze pe Elsa. Da, ai dreptate, Elsa scoate untul din mine, tocmai ce a dat niste apa pe jos, probabil ca se gindea ca am dat cu aspiratorul si nu am spalat. Dar cel mai tare ii place sa se joace cu sulurile de hirtie igienica. E jale cind le intinde prin casa.

Am gasit o chestie interesanta pe net despre scoicile de masina si ca ar fi bine sa se instaleze cit mai mult timp cu spatele la directia de mers. Al Elsei e pina la 13 kg, cred ca o sa o mai tin asa pina investesc in altul.
http://babyproducts.about.com/od/carseats/qt/rear_facing.htm

am primit si raspunsul din Canada:
The Primo Viaggio car seat is only a rear facing car seat and can
> not be installed forward facing.

Mergi la inceput