Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)
Raspunsuri - Pagina 3
eladea2005 spune:
Helau si de la noi!![]()
Ank, felicitari gongutzei!!! ce emotionant!
cat despre noile deprindri si abilitati, sunt sigura ca le va prinde mai repede, se pare ca asa e cu al doilea copil...
invata mai repede de la primul..
Stefania, bine ai revenit...am avzut pozicile cu printesuca ta...
ici de la noi!
Ellis, nasoala treaba asta cu joburile...dar se pare ca ma repet a nu stiu cata oara...uffff...e tare greu...cand ma gandesc ca si eu trebuie sa iau in curand o decizie...nu stiu efectiv cum e mai bine...
noi ne pregatim de nunta mare in familie...Eric are deja garderoba achizitonata...
mai trebuie putin 'retusata'...![]()
o zi frumoasa tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU: http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adelamaria spune:
Buna!
Chiar ca putina lume pe aici...Toata lumea plecata...asa e vara...
Stefania, bine ai revenit! Sa nu dispari din nou!![]()
Andreea, si noi avem nunta in familie in weekend...i-am luat rochie fetei...
Ank, felicitari pentru evolutia Ceciliei!
Referitor la gradinita, si mie mi-e teama ca Ilana nu va sti sa reactioneze fata de micile rautati ale altor copii...Insa adevarul e ca nici n-o voi putea proteja toata viata...si nici nu cred ca i-ar face bine...Cred ca cel mai important e sa te simta aproape chiar daca merge la gradi...sa nu se teama ca e abandonata, parasita...sa se simta totusi aparata si protejata...Da' sa nu ma intrebati cum se face chestia asta, ca nu stiu ![]()
Gata, fug, am treaba!
slimatei spune:
'neatza...
ce ma bucur ca ati revenit si voi..sper sa fiti mai multe azi..
haideti la

..eu atata stiu...
felicitari anca pt primul "mama" te cred ca e dulcica!
va pup
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
catus76_ro spune:
Buna fetelor!
Eu sunt ok acum, greturile, usoare cei drept, au trecut si parca dau navala poftele...
! Azi mi-am luat rezultatele de la analize si toate sunt bune! De azi sotul are concediu 12 zile si vom pleca din Bucuresti la Buzau, mai precis la o prietena la Basca, unde e superb peisajul su cateva zile la mare, la Eforie Nord![]()
M-am gandit eu mai bine si, in conditiile crizei de acum, cred ca ar trebui sa ma intorc la munca inainte de terminarea concediului de crestere si ingrijire copil
..eu sunt bugetar in invatamant!
Multi pupici !
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catus76_ro Buna fetelor! Eu sunt ok acum, greturile, usoare cei drept, au trecut si parca dau navala poftele... ! Azi mi-am luat rezultatele de la analize si toate sunt bune! De azi sotul are concediu 12 zile si vom pleca din Bucuresti la Buzau, mai precis la o prietena la Basca, unde e superb peisajul su cateva zile la mare, la Eforie NordM-am gandit eu mai bine si, in conditiile crizei de acum, cred ca ar trebui sa ma intorc la munca inainte de terminarea concediului de crestere si ingrijire copil ![]() ..eu sunt bugetar in invatamant!Multi pupici ! Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007! |
Gina, ma bucur ca esti ok...distractie faina acolo unde mergeti...cat despre job....ufff...iarasi discut despre asta desi....
tu stii cum e mai bine pentru tine!
sigur, poti merge pana intri in prenatal..asta daca te simti bine si e totul in regula...*********************************************************
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
BLOGUL NOSTRU: http://lumeafermecata.blogspot.com/
Victo spune:
adela, noi vorbim aproape zilnic despre mersul la "copii", la gradinita ii zicem noi. si ii tot spun ca si alti copii din vecini vor merge la gradi, dar la alta decat noi, pt ca ei sunt mai mari (au peste 3 ani). stie cum le cheama pe doamnele de la cresa , Adeea si Tami (Andreea si Cami) si azi la intrebarea noastra incuietoare ca daca face mama o surioara cum sa o cheme..el mi-a zis..''Tami":):)
am descoperit jocul de/a v/ati ascunselea..in apart..:) S sta la el in camera, apropie usa..un parinte se ascunde, striga "gataaaa"..si el vine si il cauta..75% din cazuri ne gaseste repede, ca ne ascundem doar in living ;) iar distractia e maxima. ar trebui sa filmez.aaa..si cere..zice ceva de genu.."Mami, bau!", ori imi explica sa ma duc in bucatarie..bine, pana pricepem noi...
a inceput sa vorbeasca cu jucariile..sa indrageasca plusurile..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
ADELA - ai dreptate ref la gradi, dar totusi, cum se face???...azi ii spuneam sotului ca mi-e teama sa nu se simta parasita...
GINA - ma bucur ca sunteti bine, concediu placut!...de serviciu a te intorci cand crezi ca va fi bine pt voi, nu altminteri, ca eu regret ca a trebuit sa revin asa devreme;
VICTO - si noi ne jucam de-a ascunselea, cel mai frumos a fost in curte la tara, si fii-mea e tare cand se ascunde ea, ca se da dupa un perete, iar cand intrebam unde s-a ascuns Alessia, iese imediat din ascunzatoare zambind! e tare haioasa!
STEFANIA - iau eu din cafeaua ta, dar maine la 6 dimineata!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
slimatei spune:
netaza...va las
-ua...![]()
elli si iti placu cafeaua mea..daca zici ca ai gustat'o...![]()
va
..o zi buna..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
vali_delide spune:
'Neata!
Stef, multumim de cafea, eu o savurez acum...
Gina, concediu placut si lasa grijile deoparte, le vei gasi tot acolo, din pacate, dar cumva se vor rezolva, cu timpul!
Ellis, si eu am un oarece sentiment de vinovatie, teama, indoiala, nu stiu cum sa zic, faca de lasatul la gradi. Dar pentru noi e cea mai buna solutie, alternativele ar fi cu mai multe minusuri, deci stiu ca fac ce e bine, chiar daca va fi greu. Se vor obisnui si ele treptat si, mai ales, ne vom impaca noi cu gandul ca facem ce trebuie!
Ank, felicitari buburuzei pt. primul "mama", te cred ca ai emotii si ca ti se umple sufletul!
Azi mergem sa cumparam patut si hainute de bebe, luni se interneaza cumnata mea,o sa avem o finuta!
Am niste emotii, de parca as naste eu![]()
Va pupam si va dorim un week-end placut tuturor!
P.S. Slaba activitate pe aici! Sa strig catalogul?![]()
Lavinia, pe unde esti?Adra, Adina? Miha,Mihuta, Alina, Bianca?
Petro, Anca, va asteptam inapoi!
toate fetele si sper sa vad cat mai multe dintre voi pe aici, se simte lipsa voastra!

eladea2005 spune:
Neata!
multu' de cafea...intotdeauna e binevenita...![]()
da chiar ca bate vantu' pe aci...cine v-a fugarit, fetelor???![]()
Adela, distractie faina si voua! vrem multe pozici cu printesuca!
azi noapte a nascut si a doua prietena a mea...o fetita minunata...
cu o saptamana dupa data probabila...
asa ca inchin un pahar in cinstea fetelor...
va pupam! azi mergem spre casa...ne auzim!
ERIC IN 2009...
ERIC
BLOGUL NOSTRU