Culori...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Am intrat pe linkul pus de Dodo si aproximativ,un pic mai rosiatica ar fi nuantza inchisa,ca in imaginea din link!Nunatza deschisa as numi-o mai mult "alb cu tenta de cacao"(aoleuuu ce greu e de definit cind nu te pricepi)

iata linkul,ca uit!

http://www.dulux.co.uk/servlet/ColourSchemeHandler?name=cocoa_blush_4

Dana

Foarte frumoasa nuanta...merge cu ce ai tu minunat, dar...si aici urmeaza "darul"...vezi sa nu fie totul prea "calm"...spui ca-ti place culoarea, atunci foloseste la accesorii de niste "accente mai tari"...stiu eu la culoarea ta merge si un mov mai electric la o perna ceva, o vaza de decoratie, un negru-alb motiv pe undeva, lucruri din astea...un oranj pe undeva...ca sa-ti poti "odihni" privirea pe o culoare mai culoare ca sa zic asa.

Oricum eu imi mentin cumva parerea ca prea multe culori calde:rosu-galben-oranj-auriu-teracota-siena, din astea trebuie cumva balansate de un mov-albastru9fara verde ca nu ii place sotului tau) si din gama nuantelor lor.

Asta ca sa fie un echilibru si pentru ochi.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Uite si aici sugestii..tot pe alb:
http://www.dulux.com.au/html/inspiration/colours_directions.aspx
Intri pe Colours Inspiration si vezi si alte variante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Daca tot v-am provocat ,sa va arat si ce am ales pina la urma,am fost astazi si am cumparat-o,am si incercat pe doi peretzi,va arat bine sigur la rma cind totul va fi gata!

Nuantzele sunt cam ca cele din imagine!

http://www.dulux.co.uk/servlet/ColourSchemeHandler?name=heather_bloom_2

Acum sa vedem cum aleg perdelele!Idei?

Nu vreau perdea cit geamul(vreau la usa acea glisanta de care va spuneam)!

Dana

Mergi la inceput

Am uitata sa spun ca usa glisanta si cealalta usa care da in gradina,vor fi icadrate de un chenar alb,deci tocul usilorsi cam inca 15-20 cm vor fi albe!

Dana

Am gasit nuantza cumparata(cea inchisa9daca avetzi rabdare sa vedetzi clipul pina la sfirsit,o sa intzelegetzi si ce vreau sa spun cu chenarul alb la usi!

http://www.youtube.com/watch?v=rtuh6n9vPQU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Parere personala, am trait si cu culori inchise si cu culori deschide. Da, sunt la moda oarecum culorile mai inchise si poti alcatui un design frumos insa pt. o lunga perioada de timp...obosesti. Inclin sa cred ca lumea interior designului tinde spre culori deschise cu mici accente de culoare, cu suprafete plane si curate, linii curate si simple. Acum locuiesc in casa cu culori deschise si ma simt ...bine. Parerea mea PUR personala...culorile inchise obosesc ochiul.Culorile deschise relaxeaza...te simti altfel.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

ANDACOS

Daca intri pe acest site www.behr.com acolo vei avea posibilitatea de a alege cele doua culori pe care le ai deja in casa si ve-i primi variante a o a treia culoare care se potriveste.
Tot acolo iti dau variante de culori care se potrivesc la dormitoare, livingroom-uri, bucatarii etc.
succes ! daca nu cumva ai gasit deja culoarea.
Mai poti incerca si site-ul www.valspar.com
Sper sa nu fiu acuzata de reclama gratuita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Dana...pot doar sa te felicit....este superb ce ai ales...imi place nespus de mult combinatia de culori si ceea ce ai descris privind podele,mobilier....perdeaua eu o vad diafana...daca ti se pare fara terminare la fereastra ai putea doar s-o incadrezi cu draperie fina...usoara in laterale in usor contrast cu culoarea perdelei...ceva ton in ton numai ptr. incadrare.Stii ce da bine...de fapt completeaza imbinarea perete -tavan...o bagheta foarte subtire alba...si cit despre mitul ca un interior deschis la culoare...e obositor...eu ar trebui sa dorm non stop...un living la fel de mare ca al tau...3.10 inaltime l-am facut nici mai mult nici mai putin decat blaumarin...complet..deci fara pereti mai deschisi...toata lumea s-a socat la auzul gusturilor mele...insa eu sunt absolut innebunita de aspect...tot mobilierul e crem deschis si toate accesoriile sunt crem si auriu.Daca vrei iti trimit poze...sa vezi cu ochii tai o extrema in ceea ce priveste culoare inchisa pe perete...
te pup si mult succes lui Andrei in noul an scolar.

Mergi la inceput

Ema,multzumesc si voua la fel si adaptare usoara!Potzi sa ma suni cind vrei,sper ca mai ai nr. de telefon daca nu,stii cum sa-l afli!

Noua ne-a dat de furca tavanul,a trebuit sa mai dam odata cu alb(de fapt am reusit doar jumatate de camera aseara)acum sper sa iasa bine fara dungi!

Tot de astazi sper sa ne apucam de partea colorata(nuantza mai deschisa)!Abia astept sa ma instalez confortabil in...cutiutza mea cu fondante!

Astept idei de perdele,accesorii!

Multzumesc!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

am si eu o problema poate ma ajuta cineva cu un sfat sau o parere
Zugravim zilele astea si in living am ales un blue mediteranean soft, draperiile si perdeaua vor fi albe, covorul este cacao cu lapte , mobila o combinatie de nuc si mult crem lucios, fotolii crem si acum vine problema-canapeaua e maro-wenge (sau ce o fi culoarea aia). Nu stiu cum o sa se potriveasca imi e teama ca o sa arate nasol.
Pana acum singura solutie pe care o vad este sa pun pe canapea multe perne crem si blue. Aveti alte idei???
Si ar mai fi ceva -deasupra canapelei pe perete (canapeaua e la perete ca spatiul nu ne permite altfel) as vrea sa adaug un tablou sau unul din ala taiat in trei- din pacate ofertele pe piata sunt foarte limitate la noi-poate pictam noi unul in familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Gabitza2005...cel mai bine cumperi o husa la canapeaua cu pricina pe crem si pui pernute albastre...iar cu tabloul eu votez ptr. opera personala...e foarte fain sa-ti admiri talentul zi de zi...am prestat acelasi lucru...in afara de scoala generala unde faceam vrabii copaci si case nu am pictat niciodata...insa nu am gasit nici o panza blaumarin cu crem...asa cum imi trebuia mie.Si cum tablouri imi trebuiau...am cumparat panze montate pe rama ,vopsele in ulei si m-am desfasurat dupa cum m-o taiat capu.rezultatu e ca am tablouri acu...nu conteaza neprosionalismul...e tot ce am putut da io in domeniu...da sunt semnate de mine si asta conteaza.

Mergi la inceput