Bebeluşii - amprentaţi la naştere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Citat:
citat din mesajul lui fdoina

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Nu mi s-a parut deloc aiurea, este o masura de precautie care nu strica.

in ce sens precautie? care ar fi temerile sistemului in ce te priveste?

eu n-am citit articolul, asa ca nu stiu despre ce e vorba in propozitie:D, am o problema cu calculatorul si nu pot deschide nici un link, dar m-a surprins afirmatia ta

Exista posibilitatea ca bebelusii sa fie incurcati (schimbati) la nastere, nu din rea vointa, ci pur si simplu accidental, exista posibilitatea ca cineva sa iti rapeasca copilul (desi e f greu aici pt ca au niste bratari electronice atasate de piciorus care incep sa tiuie in momentul in care treci de coridor).

Pagina cu amprenta mea si amprentele lui a fost dovada nasterii si identitatii copilului pana in momentul in care am primit certificatul de nastere (care este expediat in aproximativ 2-3 saptamani prin posta).

pai ai primit tu prin posta....dar apoi ai verificat sa vezi ca se imbina amprenta de la spital cu ce ai tu acasa. nu inteleg cu ce te incalzeste hirtia primita

Ai inteles gresit. Certificatul de nastere il primeste prin posta, nu hartia cu amprentele. Iar acesta chiar e bun la casa omului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Orice masura poate avea doua taisuri. Masura asta o sa fie eficienta probabil cand copii amprentati vor fi mari, iar peste tot va functiona 'pusul degetului' pentr a accesa diverse servicii.

Mergi la inceput