Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Merci de pareri fetele...dar stiti ce mai vreau sa va mai intreb??? daca pana acum am mai avut vreo 3 saptamani de medical si ....mi-as mai lua vreo 2 pana sa intru in prenatal....medicalele astea de pana la prenatal nu se calculeaza din zilele alea 126 nu?? sunt doar medicale si atat nu???

ca daca sunt doar medicale si atat...atunci pot sa imi mai imi iau vreo 2 saptamani de medical si apoi sa plec de tot in prenatal

21+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lavinia - varza cum zice Andre, dar sa bati frunza cu ceva de lemn (de genul cutitului de vinete) nu cu fier, pana zeia o pauzaste si o schimbi cat mai des sa fie mereu umed. De antiinflamatoare intreaba doctorul mai bine, decat sa-ti faci griji.

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

ildyqo, bine ai venit printre noi.Eu sunt PFA dar habar nu am ce drepturi avem, nu m-a interesat problema pentru ca u as vrea sa continui sa lucrez cat pot. Am inteles ca Ava ar putea sa dea sfaturi in problema asta 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myrella_21

Merci de pareri fetele...dar stiti ce mai vreau sa va mai intreb??? daca pana acum am mai avut vreo 3 saptamani de medical si ....mi-as mai lua vreo 2 pana sa intru in prenatal....medicalele astea de pana la prenatal nu se calculeaza din zilele alea 126 nu?? sunt doar medicale si atat nu???

ca daca sunt doar medicale si atat...atunci pot sa imi mai imi iau vreo 2 saptamani de medical si apoi sa plec de tot in prenatal

21+
poze

Myrella - medicalul pre si postnatal (cel de 126 de zile) cu cod 08 este separat de orice alt medical. Poti sa ai inainte si pana la 90 de zile de cm pentru diverse boli, ca alea 126 de zile le iei tot integral, nu-ti fa nici o grija.

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Andre - pe aici sunt, mai citesc din urma. dar nu stiu ce prostii sa mai zic. nici nu-s intr-o forma psihica de invidiat...

ildygo - eu am PFA, dar am si contract de munca la o firma, deci voi merge pe regula clasica, ca orice angajat. cred ca Avalon si monis te-ar putea ajuta cu un sfat bun pt. situatia ta.

eu am mai pus doua poze recente in albumul comun, ultimele doua, de sambata, de la nunta (de fapt erau facute la cununia civila).

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Ramonika, inteleg ca gata, esti pe pozitii? Bine te-ai intors si fruntea sus . Vazut pozele, tot slaba ai ramas .

PS ce fac matele?

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramonika, asta nu e treaba. Can we help? Nu trebuie prostii, doar sa ne spui ca esti bine. Ce fotomodela esti, apropos! Tu nu ai dreptu' la butoi ca esti fotomodela. Ai dreptu' doar la stangu'. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna dimineata ,fetele!Prezenta la apel !

Andre vad ca intrebasi de mine : momentan sunt mai bine ,dar aseara nu prea am putut dormi se invartea al meu fecior de ma durea toata burta...cu tot cu No-spa; am recurs la cateva mangaieri si povesti si s-a linistit..

Myrella ma bucur sa te revad prin zona ..am vazut ca ti-a raspuns Monis ...cum te mai simti?

Laurairina superbi botosei!! Tinem pumnii pt casa,sa se rezolve cat mai repede!

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui myrella_21

21+
poze

Myrella - medicalul pre si postnatal (cel de 126 de zile) cu cod 08 este separat de orice alt medical. Poti sa ai inainte si pana la 90 de zile de cm pentru diverse boli, ca alea 126 de zile le iei tot integral, nu-ti fa nici o grija.

monis 28
acum si cu poze

merci tare mutl de lamuriri...

21+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ildygo bine ai venit in "gasca" ! Sarcina usoara si sa ai un "fecior" sanatos!

Lavinia,imi pare rau pt. necazul tau ;asa cum ti-au zis fetele varza e miraculoasa (are efect antiinflamator)si suna medicul vezi ce zice ..take care!

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis, andre - multumesc de complimente. insa tocmai ce-am visat azi noapte ca ma ingrasasem 10 kile in vacanta asta si eram ingrozita, am avut un sentiment naspa tare in vis. tocmai, ca nu m-am mai cantarit de vreo 10 zile, iar azi ma duc pe la mama si parca ma vad cocotzata pe cantar, ca nu ma pot abtine. sper sa nu ma fi ingrasat prea tare...
tre sa-mi recuperez copiii de la mama, ieri am ajuns tarziu si nu am mai avut timp sa mergem sa-i luam. mi-e dor de ele.

plus ca starea naspa mi se trage de la socrosenie & co, ca am fost la nunta cu socrii, cumnatu-meu ("febletea" mea - ghilimelele sunt puse intentionat) si prietena lui si m-au enervat la niste faze.....

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput