Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 [] da pana la ce ora lukri draga? |
Pai a fost ieri la BV un accident si a intrziat trenu cu marfa si a trebuit sa vin acum pt. 2 clienti k doar cu asta se imbogateste firma
Nu am venit decat p la 21:00, dar si asa sunt obosita si
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +24 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
Katyuscha21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rgagapie
Pai a fost ieri la BV un accident si a intrziat trenu cu marfa si a trebuit sa vin acum pt. 2 clienti k doar cu asta se imbogateste firma Nu am venit decat p la 21:00, dar si asa sunt obosita si Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona +24 Maya Paula http://community.webshots.com/album/572945398WblguB |
saraca de tine
27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
rgagapie spune:
citat din mesajul lui Katyuscha21 [ saraca de tine |
Las k mai am doar o luna si am terminat pana in 2011
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +24 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
shtephy spune:
citat din mesajul lui Avalon vreau si eu sa am laptic... la mine de ce nu curge? Ce sa fac sa am si eu? De la cate saptamani trebuie sa avem laptic? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 25+ |
Te rog mult stai linistita.
In sarcina trecuta nu mi-a curs nici o picatura de colostru si am avut lapte de la inceput,fetita mea nu a papat nici un biberon ,poate doar in primele sase ore de la nastere cand nu am fost alaturi de ea.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+
Katyuscha21 spune:
va poftesc la supa fetele
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
shtephy spune:
Monis vad ca intre timp ti-a mai revenit cheful de vorba(tastat) ceea ce ma bucura .
Imi fac griji pentru Simina ,cred ca a innebunit-o bunica de tot si nervii si sarcina nu se impaca deloc.Sper sa intri maine si sa fii mult mai relaxata.
Biara ma bucur tare mult ca ne-ai scris,poate reusesti sa ne bucuri mai des cu prezenta ta.
Avalon felicitari pentru vestile bune.Sunt mari baietii tai si ma emotionez tare cand povestesti de ei..Super ca ai colul atat de lung ...si eu saptamana trecuta il aveam de 52 mm dar tu esti pe primul loc.
Imi pare rau ca ai de a face cu bancile astea neserioase.
Katyuscha ma bucur ca esti bine si ca ai lasat-o mai usor cu smotrul.
Rgagapie bine ai revenit ,sper sa treaca greutatile de la servici.
Miany imi pare rau de simptomele trim III.Mai e un pic si trece
_
shtephy spune:
citat din mesajul lui Katyuscha21 va poftesc la supa fetele |
Mersi .Mai aman totusi vreo ora ca acum am burta plina de struguri.
_
Katyuscha21 spune:
fetele luna viitoare e ziua lui Andrei al meu si vreau sa ii fac ziua dar nu prea am idei cum sa amenajez lokul ka pt un copil de 3 ani si sunt alti copii care sunt un pik mai mari ka el avezi ceva idei da mancaruri ? ma ajutati?ca pana vine ziua lui ficiormiu nu apuk sa fac astea singura si mai ales fara idei asa ca ca daca vreti si aveti idei le primesc cu mare placere.multumesc.
ce ziceti de tort lui ii place niste desene animate cu Diego si Thomas(trenul ala albastru daca il stiti) si as vrea sa ii comand unul care sa ii palca voi ce pareri aveti?
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
shtephy spune:
citat din mesajul lui Katyuscha21 fetele luna viitoare e ziua lui Andrei al meu si vreau sa ii fac ziua dar nu prea am idei cum sa amenajez lokul ka pt un copil de 3 ani si sunt alti copii care sunt un pik mai mari ka el avezi ceva idei da mancaruri ? ma ajutati?ca pana vine ziua lui ficiormiu nu apuk sa fac astea singura si mai ales fara idei asa ca ca daca vreti si aveti idei le primesc cu mare placere.multumesc. ce ziceti de tort lui ii place niste desene animate cu Diego si Thomas(trenul ala albastru daca il stiti) si as vrea sa ii comand unul care sa ii palca voi ce pareri aveti? |
Si la noi se poarta torturile cu personaje din desene animate.Mancare nu stiu ...platouri cu gustari reci,pui,peste pane,minipizza, minisandwichuri,legume si fructe si nu mai stiu.
In afara de multe baloane colorate si afise cu happy birthday nu stiu,nu am idee
_
BoboMom spune:
Katyuscha, No-Spa e pe drum. Sa-mi spui cand ajunge. Sper sa nu fie probleme si sa-l deschida. Am scris doar 'medicine' pe formularul de vama si m-a intrebat tipa ce fel si i-am zis ca de contractii... pana la urma a pus 'pain medicine'. Daca il deschid n-or sa inteleaga nimic ca e in ro... Sper sa ajunga cu bine. Ai grija de voi!
Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)