Moldovence aspirante sau gravidute(14)
Raspunsuri - Pagina 9
bitza20 spune:
neata, sunt si eu prezenta la cafea.Multumesc pentru informatiile date. Bytzi,da-mi te rog niste informatii despre dr tau, stiu ca e de la Polisano, cum il cheama, un nr de tel la care sa-mi fac o programare, e aglomerat? Tu cand mergi la Sibiu pentru monitorizari unde stai?
Pupici la toate fetele si sa aveti o saptamana frumoasa 
taty_ana spune:
bytzi nu stiu de ce numai mie mi se intampla asa, nu puteam si eu sa fiu normala sa fac acolo 10-20 foliculi...plus ca vorba aia mai bine mai putini da buni decat multi si prosti...acuma ce sa zic si doctorii sunt ingrijorati si mi-au spus ca la orice durere, problema, sa-i sun la orice ora din zi si din noapte...maine fac pregnilul sper ca ovarele mele sa fie cuminti si sa reactioneze pozitiv...
si ca raspuns la intrebarea ta cu ce-am facut stimulare am inceput cu puregon 175u iar dupa 2 zile au scazut doza la 150 iar acuma fac 100....de menopur nici n-a mai fost vorba sa iau....deci doze fff mici....nu stiu de unde atata activitate hormonala la mine...offf
...la biogenesis fiv-ul costa 8410 lei iar daca trebuie ICSI se mai adauga vreo 1700-2000 lei nu mai stiu exact ca noi n-avem nevoie de ICSI...
pup fetele
bytzi spune:
tatyana,deci fiv-ul este tot undeva la 2000e
super raspuns la stimulare,eu faceam cu 150ui gonal la inseminare si tot un folicul aveam 
nu mi-ai zis fac cumva fiv pe loturi?
eu tin pumnii sa ai ovocite multe si de calitate
sa ne tii la curent
bitza,eu iti dau datele dar sper din suflet sa nu ai nevoie de ele
clinica Polisano Sibiu
tel-0269224482
mail -fertilitate@polisano.ro
dr Ispasoiu Florin
mai sint 2 dr acolo,dr Chicea Radu si dr Mutuliga Greti dar care lucreaza si in spital,dr Ispasoiu lucreaza toata ziua la clinica ,de aceea vei obtine o programare mai repede la el
dr Chicea e cel mai ocupat(dar stii cum sint dr ocupati),eu prima data la el am vrut sa ma programez ,dar fiindca la prima consult l-am nimerit pe prof Sthromer din Austria care a fost coordonatorul lor ,dr Ispasoiu ne-a tradus am ramas la el ca mi sa parut un om si un dr extraordinar...
acum sa-ti spun si altele dr are 32-33 ani si multe paciente se fereau de el ca e f tinar...eu am avut incredere in el si am mers pe mina lui ,ce pot sa zic...nu am intilnit niciodata un dr atit de rabdator si meticulos in tot ceea ce face ,comunic f bine cu el pur si simplu il intreb ce-mi trece mie prin cap si el tot timpul imi raspunde,cind am nevoie sun la clinica si daca nu e sau e ocupat ma suna el inapoi,ma incurajat cind nu mai aveam nici o speranta,l-am simtit aproape de noi tot timpul si in cazul meu chiar si-a dat silinta nu accepta ca la 32 ani sa nu mai putem face nimik
imi aduc aminte cind am ratat stimularea care am facut-o cu 2 gonal/zi din cauza dr din oras la mine( nu mi-a luat nici un ban pe eco )am plecat cu lacrimi in ochi de la clinica si dr ma intors inapoi si mi-a zis ca o sa reusim ,ca trebuie sa plecam in 3 de la ei,asa ca el nu a abandonat sa consultat cu prof Sthromer despre cazul meu ,mi-a obtinut o reducere sa pot face fiv...e un dr care se gindeste si la banii nostri ,la eforturile noastre si la implicarea psihica
chiar daca nu am reusit eu cred ca asta nu depinde de el,depinde de dumnezeu sa vrea
de stat noi am stat pe la pensiuni sint o duroaie in apropiere,dar am facut si naveta...la prima IA am facut o vacanta de 5 zile in Sibiu am avut ce vizita (transfagarasan,paltinis,parcul Astra din Sibiu cel mai mare din europa ,brasov,poiana brasov...)la celelalte am facut naveta si am stat cite o noapte acolo.
eu ti-l recomand cu caldura ,am vorbit f frumos despre el si deja au mai fost dupa mine inca 5 fete la el ,care intradevar au fost f multumite
a si sa vezi ce asistenta draguta au si cum vorbeste si embriologii ,niste oameni extraordinari...eu am ramas uimita de asist de la Omini (alea de la receptie)nu mi-au placut deloc ,eu invatata cu cei de la Polisano...
inca odata ,sper sa nu fie nevoie de a2a IA 
va pup pe toate
dumnezeu ma va ajuta

Iris1211 spune:
Buna, fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru al moldovencelor aspirante.
Sunt din Bacau, am acus 29 de ani si aper sa am si eu in curand un bebe.
Am renuntat la pastile din septembrie 2008, dar pana acum nu s-a intamplat nimic, desi nici nu prea ne-am "straduit" in sensul asta.
Azi trebuie sa sun sa ma programez la un control.
Abia astept sa vad ce-mi zice dna doctor.
Va pup pe toate si astept vesti de la voi.
P.S. Am o menstruatie ff neregulata de cand am renuntat la pastile si, de aceea, nu reusesc sa-mi calculez perioada fertila.
Poate ma ajutati cumva voi: in iulie mi-a venit CM pe 9 si a durat vreo 4 zile, iar in august abia pe 20 (deci la 43 de zile diferenta) si m-a tinut vreo 5 zile.
Cum as putea sa aflu cand sa ma apuc de "treaba" serios ca pe unele site-uri de calcul a perioadei fertile nu se poate calcula pt ca sunt mai mult de 40 de zile intre menstruatii?
Astept sugestii.
Va multumesc anticipat.
vanessa80 spune:
Iris dereglarile menstruatiei pot fi datorate dezechilibrului hormonal. Dr trebuie sa iti dea sa faci un set de analize, ca sa stii exact care e problema. Cu cat faci mai repede analizele, cu atat mai repede poti rezolva problema.
bitza20 spune:
bytzi, multumesc tare mult de informatii, ma rog in fiecare zi sa nu mai fie nevoie de inca o IA ,dar trebuie sa mai am si o alternativa.
Tare mult ma bucur si pentru tine ca au crescut foliculii si endometrul, cu Dumnezeu inainte vom reusi si noi 
sophie76 spune:
pogo
, eu luna viitoare implinesc 33 de ani, dar inca mi's junioara 

bytzi, super veste legata de FIV ul tau, intr adevar ai parte de un doctor extraordinar, si cind se aduna o luptatoare ca tine si un doctor atit de interesat si profesionist, imposibil sa nu apara si rezultatul dorit!!! taty_ana tin pumnii sa fie bine pina la sfirstit, dintre atitia foliculi e imposibil sa nu fie si vreo citiva de cea mai buna calitate, vrednici sa devina embrionasi de soi si sa devina bebei mincaciosi
bitza20, stai cuminte ca bebe e in burtica acolo la caldurica, doua saptamini trebuie sa te gindesti numai la lucruri frumoase si sa crezi in sansa ta!!!!
sophie
pogonici1977 spune:
sunt atat de trista..dar cred ca a fost voia lui dezeu si a macutii domnului..
noi de azi in 3 saptamani trebuia sa plecam cu masina la budapesta...dar..viata ne ofera surprizii..poate e un semn dee la cel de sus
sotul meu a avut azi accident cu masina...a intrat un pusti de 18 -19 in el in spate...varza a facuto.....nea nenoricit spatele masinii..se repara pe casco..dar masina fiind japoneza..dezeu stie cand vin piesele...am si duso in service...cine stie cand va fi gata..o luna..poate 2 habar nu avem....
nu stiu...continui sa cred ca e un semn de la cel de sus...in aprilie cu exact 3 sapatamani inainte sa plecam la chisinau sau inchis granitele....acum identic..iar acum iar ni se intampla...cu 3 saptamni inainte sa plecam accident...
azi iar am 

..si mereu ma intreb de ce de ce noua..de ce acum ni se inatampla
oare e vreun semn de la dezeu sa nu ne ducem?? sau oare ce o fi
doar rugaciunile ma vor ajuta sami revin..dar nu stiu cand mai pot rezista..imi este fffffff greu...
arinaa spune:
buna dragele mele,desi nu imi fac simtita prezenta prea des va citesc in fiecare zi
BITZA20 ma rog sa fie bine si peste 2 saptamani sa ne dai o veste minunata,important este sa fii optimista si sa eviti stresul
POGONICI,draga mea cu credinta ai sa reusesti,poate nici nu va fi nevoie sa mai ajungi la Budapesta oricum nu tb sa privesti orice chestie ca o piedica sau ca un semn ca in primul rand nu va face bine sufleteste ,voi trebuie sa aveti incredere ca veti reusi
SOPHIE chiar ca e o varsta frumoasa,asa ca luna viitoare asteptam sa dai de baut

acum vin si eu timid cu noutatile,saptamana trecuta am facut prima ecografie morfofetala si dublu testul,se pare ca totul e ok,bebelina mea(se pare ca e o fetita...asta a vazut dr)era toata nummai tumbe si manutele le agita intruna
AMIR ,OANA sarcini usoare mai departe si bebei sanosi si voiosi
12+