Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
freedelia spune:
Nikole, eram sigura ca totul e bine, felicitari!
Dayanara, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, incearca sa te dai jos din pat cat mai putin -- stiu ca e greu cu copilul... sper sa reusesti si sa se lipeasca la loc fara probleme.
Azi m-am trezit fara greturi, dar dupa ce am mancat o punga de bake rolls parca le simt cum revin incet-incet... dar poate ca se razgandesc...
Va pup si sa aveti o zi buna!
babyangel spune:
Mihaela, daca m-ai intreba pe mine, eu iti spun sa mergi la mare, pentru ca riscurile sunt mai mici...Adica , la soare poti sta dimineata de la 8-10 si seara de la 5-7 si la mare si la bai (eu tocmai m-am intors de la mare de vreo 1-2 saptamani)DAR La baile sarate, ma gandesc ca sunt niste lacuri mai micute, unde posibilitatea de a lua ceva virusei din apa e mai mare!
Singura problema cu mersul la mare e drumul, si alimentatia acolo..ca nu poti avea incredere nici in umbra ta..vorba aia!
Hai sa va cer si voua parerea. Noi avem concediu incepand de luni 2 saptamani. Initial am vrut sa mergem la mare, n-am mai fost de mult timp, noi nu prea suntem cu marea, nu prea ne place sa stam la soare, dar anul asta mi s-a facut dor si am zis ca mergem la sfarsit de sezon ca nu e asa cald si inghesuiala si fetitei i-ar prinde bine. Bun, dupa ce am aflat de sarcina am hotarat ca nu mai mergem pt. ca mi-e rau si drumul e lung si daca nu ma simt bine sa nu stricam banii degeaba. Asa ca am hotarat sa mergem pe la parinti, bunici si la niste bai sarate din apropiere. Insa azinoapte m-am tot gandit ca parca m-as duce la mare. Ce sa facem? Voi ce ziceti? Sper ca nu v-am plictisit.
Mihaela
7+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
[/quote]
Anca
11+
dayanara spune:
floricika felicitari pt cei 4 ani si multi inainte sa aveti!
cori eu pana acum am pus cam 1 kg...oricum nu cred c.am sa ajung la cele 30 puse in prima sarcina, dar si daca ajung chiar nu.mi pasa, pe alea 30 le.am dat jos in 6 luni cel mult
mihaela, eu as merge la munte undeva departe la munte, aer curat , bine ca si la mare e aer curat, si briza ...iodul sunt toate bune doar ca nu ma impac cu aglomeratia si caldura exagerata din timpul zilei, dar daca e sa te rezumi la plimbari e super
denisa tu esti foarte bine, am vazut eu in poze, chiar slabuta asa ca nu cred c.o sa te ingrasi exagerat, o sa fii slaba cu burta 
am venit de la analize usurel usurel, ma uit in chiloti din 5 in 5 minute, si cand vad ca nu a curs nimic ma loveste un val de optimism in crestet, iar cand simt dureri si intepaturi ma loveste unul de pesimism in ceafa :))
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
oanaiacovita spune:
Servus fetili!
Incep prin a zice fetelor noi ca nu sunt inca pe lista ca eu de la birou nu ma pot ocupa, iar Happy are musafiri si nu poate intra. Nu stiu azi cat stau la dr dar voi incerca diseara sa rezolv "problema" ![]()
Oricum din fetele noi, daca stiti careva sa va ocupati de listute spuneti-mi si va trimit parola.
Dayanara m-ai dristat cu mancarea pentru catei.
Oricum eu simt cava fi bine la tine. Doar tre sa ai putin rabdare.
Nibi niki, Ella eu nu fac DT doat TT, deci pana atunci ma rog ca bb sa fie bine.
Denisa sigur va fi bine.
Bafta la eco.
Ella tare deaga imi esti.
Eu maine intru in trim II
deci probabil ca ma bazez pe TT. Vrem poze cu burticaaaaa...![]()
Liliana bine ai facut ca i-ai dat peste nas. Oricum ele nu recunosc niciodata.
Felicitari pentru bb maricel.
Cori eu sunt tot pe minus la kg, dar de cand am ajuns la cea mai mica greutate ma mentin acolo de vreo luna.
Plus minus 200-300 gr in functie de ce mananc.
Floricik felicitari pentru cei 4 ani
. La mai multi si fericiti!
Imi pare rau pentru pierdere. De data asta va fi foarte bine.
Miha eu m-as duce unde ma odihnesc mai bine.Eu fug de aglomeartie asa "rude" scrie pe mine, sa ma rasfete si pe mine cineva.
Si nu este voie in bai termale. Mi-a zis mie dra la controlul trecut.
Samaria tu cum esti?
Babyangel eu am invatat sa nu mai cred ce zic astia la TV-eu. Iar medicii nu vor renunta la spital,ca de acolo vine grosul.![]()
O zi buna!
Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara briza marii m.am uitat la data ta de nastere si vad ca suntem de.o seamana cu diferenta de 3 zile :), unde stai in bucuresti? eu am stat in drumul taberei , parintii mei inca sunt acolo |
6+