Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Dayanara intrebare de baraj: in varza sau foi de vitza?

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !

varza, ca de vitza nu stiu unde as putea gasi, dar cand ma apasa pofta le-as face si in foi de plop sincer
si totusi ma bucur cand am pofta nu tre sa iasa mancarea exact exact cum trebuie , cred ca doar ideea conteaza, sa semene un pic a ce vreau eu si gata zic merci

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Hmmm...fiind vorba de carne si mai ales tocata ...deja mi s-a pus un nod in gat asa ca m-ai pierdut.Poate in al doilea trimestru cand voi fi in deplinatatea functiilor gastrice .

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ella, Dayanara acum 5 min am mancat ca un porc iarasi! Uf... Vladimirescu, iti doresc multa sanatate si pace; felicitari pt eco si bb optimist! Va pup

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Pica rau sarmalele, si la fiere si la digerat!
Nu incercati mai bine niste fructe? Niste pere ca sunt in sezon?
Niste suc de morcovi? Mamaliga?

Vladimirescu eu pe langa ramolita, devin si insuportabila! zburda toti hormonii in mine, din pacate numai catre rele!

Bebe in 12 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

MSymo si cam ce ai mancat tu dragalasho?Arunci pastila asa....fara continut?Dezvolta!
Eu acum mananc o bomboana de ciocolata....si mai incolo inca una...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

vladi cata fericire transmiti!!! ma bucur tare mult ca e bine bebelul , sa dea DD sa fie asa pana la 40 de saptamani!

ellanik am intors netul pe toate partile, stiu ca angajatorul nu are voie sa te dea afara daca esti gravi (doar in cazul restructurarii postului), dar la mine este vorba de un contract pe perioada determinata care expira de drept la data convenita intre mine ca angajat si angajator. am fost azi la Directia Muncii si Protectiei Sociale si spre maaaaaaarea mea uimire la camera de legislatie am dat de 3 angajati superdraguti si cu temele facute care m-au indrumat ce sa fac si ce posibilitati exista in situatia mea pentru a beneficia de indemnizatia de CIC. si tot ei mi-au confirmat ca in cazul contractului determinat nu am cum sa ii reclam pentru ca eu am semnat ca acest contract sa se incheie la data de 11 noiembrie. asta este ... bine ca exista si alte solutii - imi fac un contract part time la o societate ca sa fiu cu contributiile la zi.

iar la capitolul gatit, tot tu ellanik mi-ai dat o idee pentru maine, imi fac supa crema de legume, yami, yami, abia astept

pup burticile si somn usor!

11+

Mergi la inceput

Andra sa pui si linte in ea (pune-o la inmuiat din seara asta) ca are mult fier.Oricum daca nu o pui din seara asta si o fierbi direct, o sa se separe tecile alea si cand pasezi...Aoileu mooorrr pana maine.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ella, azi am mancat la birou o tocanita de pipote+inimi+ciuperci cu mamaliga, iar pe la 5 am zis ca decat sa-i duc grija, mai bine sa-i duc dorul si am mancat si o ciorba de pui cu legume! Iar seara vinete cu rosii, branza si masline, iar acu' sunt in pat si visez la o praji! Norocul meu, inca, am doar 53 kg! Hai ca v-am facut o pofta, dar tu ai intrebat! Poop

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele, am intrat si eu sa va salut. In seara asta nu am fost acasa si acum mi-e tare somn, deci voi scrie mai putin.
Vladi ma bucur mult ca totul e bine la echo! mai am putin si o sa va povestesc si eu - de fapt nu e putin, tocmai luni..mi se pare o vesnicie..Mi-am schimbat si eu semnatura de azi, m-am luat dupa tine!
Ella multumesc de intrebare, parca nu mai sunt asa puternice greturile, dar sunt acolo. Insa cand citesc de ce greturi au alte fete, cu varsaturi dese, ma consider norocoasa. Oricum sunt Tu cum mai esti, mai ai putin si intri in 12 sapt, poate scapi atunci de greturi (asa am citit pe aici)
Oana esti mereu tare atenta cu toate fetele de aici

la burtici si somnic usor!

Ioana 9+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

symo noroc ca din tot ce.ai mancat nimic nu.mi face pofta, saptamana trecuta m.am indopat de branza cu rosii, iar pipote si restu nu vreau sa le vad , nici puiul nu e favoritul meu

gaby nici fructele nu.mi intra, mamaliga tocmai am mancat, maine sarmale neaparat sau chiftele marinate

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput