Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
dayanara spune:
diana , ce masuratori ai facut? ti.a dat valoarea pliului nucal?
freedelia, poate sunt greturile spre sfarsit si de acum vei putea sa mananci mai bine si sa te odihnesti
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
GabyHila spune:
la toata lumea!
Dayanara eu ti-am produs faza cu limonada si si cu ciorba de fasole boabe! Si inca nu mi-a trecut nici una din pofte! Am patit-o in schimb azi dimineata cu o migrena: am baut o limo sperand ca trece durerea si bleax toata afara! naspaaaaa!!! oricum, imi pare rau ca ti-am facut pofta. dar macar ti-a picat bine?
Joi ma duc la eco la 12 saptamani si astept sa vad iara pe pruncus invartindu-se prin burtica. pe care o ammmmm...... ditamai!!!!
mi-e somn si ma duc la somn...
pupici! Gaby
Bebe in 12 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
andira spune:
Dianami - iti tin pumnii sa se ridice placenta, pt ca altfel, pt binele tau si al lui bb, cred ca se face cezariana. Din cate stiu eu, la o nastere naturala placenta praevia iese cu tot cu uter. Eu insa sper sa se ridice si sa stea cocotata unde vrei tu 

Am o cunstinta care, din cauza unor incompetenti de la Elias, a ajuns sa nasca natural cu praevia. Norocul ei ca era margnal inserata, si pana la urma a reusit asa. Si ea a avut sangerari, episoade destul de urate, dar totul e bine acum.
Oana - ideea era ca daca vrei sa-ti lasi cat mai mult concediu de maternitate dupa nastere, poti sa-ti iei medical, si dupa ce termini medicalul, sa-ti iei concediu de odihna. Din feb de ex poti sa-ti iei 1 luna concediu medical (cele minim 21 de zile la care ai dreptul anual), chit ca nu vei mai lucra celelalte luni pe anul respectiv (in cazul nostru, 2010).
Daca e nevoie, mai deschidem noi subiectul cand o fi nevoie. 
oanaiacovita spune:
Andiraam priceput. 
Sa speram ca totul va fi ok si voi putea fac atunci asa cum mi-am propus.![]()
Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
vladimirescu spune:
Dragelor, am fost la eco si m-am intors cu vesti tare bune:
- copilul bine, 28-29 mm, afisat pe ecran ca 9 sapt si 5 zile (eu am azi 8 sapt si 6 zile :)
- vazut 4 lopatele, adica minute si piciorute, burtica grasuna, inimioara pulsind
- hematomul care mi-a dat 2 hemoragii groaznice si m-a tinut 18 zile la pat... nu s-a vazut... deci NU MAI E!!! URA!!!!! (asa a zis doctorita)
Nu-mi vine sa cred, pt ca abia azi mi s-a intimplat si mie sa merg de vreo 2 ori la baie si sa nu mai ramina urme maronii sau rosu-inchis pe hirtie...
Joi ma duc sa-mi fac si analizele de singe, ca de acum indraznesc si eu sa ies din casa :) Si o sa fac si o eco 4D, ca sa vad si mai bine si sa ma asigur ca s-a dus de acolo uritul care m-a umplut de disperare!!!
Sint foarte fericita si, chiar daca am vorbit deja cu doctorita pt amniocenteza in saptamina 19 (ma apropii totusi de 42 de ani si e cazul s-o fac), sint plina de incredere!
Si, de fericita ce sint, desi abia miine implinesc 9 saptamini, iaca imi schimb semnatura de azi! :))
MULTUMESC din suflet tuturor celor care m-au sustinut moral cind mi-a fost greu, in mod special
pe "veteranele" magghyc si inaioana pt "PM support" :), ellanik pt energia si bunatatea de care debordeaza cind raspunde oricareia dintre noi, ioana_p, nikole .... uf, ma opresc aici, ca devin penibila de tot... scuzati, azi am fost in stare sa pling de 4 ori la un film oarecare de pe Hallmark, hormonii mi-au luat-o razna complet... asa ca da, sint penibila!
NIKOLE, iti tin pumnii, sa stii, ai incredere ca DD stie el ce face, si eu in continuare imi pun toata increderea in el, sa faca ce stie el ca trebuie cu mine!
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
vladimirescu spune:
Deci, sa ne intelegem, nu sint doar penibile ci si ramolita - am uitat sa ma semnez cu noua semnatura :)
9s 

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
ellanik spune:
Andra indemnizatia se calculeaza din brut pt ca tu pe perioada concediului de ingrijire a copilului nu ai dari la stat.Si inca ceva.Cauta bine pe net si fa-ti temele.Angajatorul nu are voie sa concedieze o gravida asa ca...Arde-l.Il poti denunta la ITM.
Vladimirescu ma faci sa rosesc insa ma simt bine cand vad ca molipsesc pe cineva cu energia mea care credeti-ma in ultima vreme este doar pe hartie ca "live" sunt o carpa.Iti tinem pumnii la amnio.Sa vezi ce bine va fi!Ai vazut ca s-a dus si hematomul?Duca-se!!!
Cine a indraznit sa zica de ciorbita de vacuta?Pai asa faceti?Eu maine fac o supa crema de telina cu smantana.Na!![]()
Cat despre aerul de pe Feleac....eu stau la mare si tot asa se manifesta.Nu pot sa sufar carnita decat fiarta si putina asa ca pt vrabii(de parca vrabiile ar fi carnivore
)
GabyHila astept si eu sa vad nazdravanul sambata la eco ca mi-e tare dor de el/ea.
Azi am avut niste dureri asa ca si intinderile/junghiurile prin lateralele zonei inghinale.De fapt putin mai sus.Si m-am balonat de la niste parlitzi de struguri si am stins acidul cu pufuleti.Maine am in meniu oua fierte cu paine prajita si branzica (facute ca pt bebici).Greturile vad ca-s mai suportabile insa am observat ca seara mi se pune un nod in gat de toata jena.Dar mai avem putin si scapam noi si de greturi.
MSymo Dayanara pt maine ce pofte aveti in program?Nu de alta dar imi dati si mie idei.
Ioana tu cum stai cu greturile?
Freedelia bine ca ti-a priit ciorbita.
Oana tu cand faci masuratoarea de pliu nucal?
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!
dayanara spune:
vladimirescu, felicitari si ma bucur ca ti s-a oprit sangerarea, sa speram ca vine si nikole cu vesti bune
ella fii atenta aici : sarmale 
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
freedelia spune:
Ma bucur de vestile voastre bune si abia astept sa depasim acest prim trimestru si sa ne bucuram impreuna de al doilea -- si cel mai minunat -- trimestru. Pentru ca deja din al treilea incepe discomforul si nerabdarea...
Am o pofta grozava de fasole. Ce parere aveti? Sa incerc sa mananc? Pana acum nici nu am gustat, pentru ca mi-e frica la greturile si balonarile pe care le am sa nu imi fac mult mai rau. Ce ziceti? Ma incumet?
Va pup si sa aveti o noapte buna!
ellanik spune:
Dayanara intrebare de baraj: in varza sau foi de vitza?![]()
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !