Alexandru-Anton, exista minuni !!!
Ma durea spatele de cateva luni bune. Dupa multe tratamente am zis sa ma duc si la un control ginecologic si stupoare, aveam pe langa chistul meu functional de 4 cm pe ovarul drept (cu care eram deja prietena), inca ceva destul de mare- 5,5 cm- pe ovarul stang. Am intrat in panica desigur. Mi s-a recomandat sa fac o tomografie. Am inceput sa intreb in stanga si in dreapta, am facut inca 3 echografii si cu toti cei care vorbeam ma trimiteau la d-l doctor Herghelegiu. Am ajuns si la dansul si singura optiune era aceea de a scoate acel ceva care tot nu se stia ce este. Deci operatie.
OK, asta este, dar macar sa fie bine. Ramasese ca dupa ce vine d-l doctor din concediu adica in septembrie sa ma duc la cutit.
Dar....am tot amanat. Sa treaca ziua mea (octombrie), sa treaca sarbatorile de iarna si sa treaca si concediul de iarna din februarie cand mergem la ski.
Eu intre timp imi facusem analizele si luasem contract si cu anestezistul.
La ski trebuia sa-mi vina menstruatia si......nu a mai venit. Deja ma speriasem. Credeam ca acea tumora era vinovata.
Am fugit desigur la control si pe langa tumora mea de pe ovarul stang, a aparut un bebelic. El era vinovatul de intarziere. Dar oare cum a fost posibil? Ambele ovare erau ocupate de cate ceva si eu totusi eram insarcinata.....
Din cauza sarcinii tumora crescuse la aproape 8 cm si arata fff urat la echografie. Trebuia scoasa. Si ce fac cu bebeul?
Citindu-mi gandurile d-l doctor m-a intrebat daca vreau sa pastrez sarcina. Se poate? Da, se poate dar cu riscul de a o pierde oricand.
Eu aveam acasa o fetitza de 11 ani, iar sotul nu-si mai dorea absolut deloc un bb. Dar acesta era ca o minune. Asa ca am hotarat sa-l pastrez si sa mergem inainte.
Am fost operata la 13 saptamani de sarcina de tumora de pe ovarul stang, care s-a dovedidt a fi un fibrotecom benign. Slava Domnului!!!
Sotul a acceptat ideea de a mai avea inca un copil dupa aceasta operatie. Bebelicul s-a tinut bine si nu am avut nicio problema cu sarcina dupa operatie.
La triplu test mi-a iesit risc crescut de trisomie 21, asa ca a trebuit sa fac amniocenteza. Nici de data asta bebe nu s-a simtit deranjat, asa ca a continuat sa creasca in burtica. Dupa alte cateva saptamani de ganduri framantari,am aflat ca vom avea un baietel sanatos.
La echografia de 22 saptamani, s-a constatat ca am tensiunea crescuta pe arterele uterine. Mai mult pe stanga. Bebelicul totusi se dezvolta binisor.
Dupa mai multe echografii facute pt a vedea daca nu cumva bebe sufera, in saptamana 39, am hotarat sa-l scoatem la lumina.
Pe 03 octombrie 2008 la ora 11.07 a venit pe lume Alexandru-Anton, baietelul nostru. A avut 2890 gr si 49 cm. D-l doctor a spus ca-i este un pic pielea cam mare.....dar ca este un copil bun :)))) A luat nota 10.
Acum are 10 luni si jumatate si are aproape 11 kg si 77 cm. Este bucuria tuturor, mai ales a surioarei Theodora cu care are o relatie speciala.
Asa a vrut el sa fie. Sa apara in viata noastra si sa ne lumineze viata la 38 de ani cand nu ne mai gandeam la asa ceva.
Raspunsuri
mada taba spune:
Sa-ti traiasca bebelinul si sa te bucuri de el alaturi de familie si de prieteni, bineinteles.......
Pupici
capra cu trei iezi spune:
ce frumos, felicitari ! sa va aduca numai bucurii!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
mada23 spune:
Ce frumos ! Cand e de la Doamne-Doamne se poate orice
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
adisor2246 spune:
TOATE SUNT TRIMISE DE LA DUMNEZEU CU UN SCOP,NIMIC NU E LA INTAMPLARE .ACEST COPIL A VENIT PE LUME SA VA LUMINEZE VIETILE SI SUFLETELE VOASTRE.
FELICITARI SI BUCURATIVA DE EL PENTRU CA INTRADEVAR EXISTA MINUNI SI EL E O MINUNE DE LA DOAMNE DOAMNE
ADISORSUPER FERICITA DE BART ADRIAN
MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA