URGENT - dermatolog bun ?
Raspunsuri - Pagina 2
anuscha2009 spune:
Dupa spusele dermatologilor scabia poate aparea oriunde. Pentru depistarea ei se face o testare bacteriologica si parazitara la Spitalul Colentina.
Eu cu fetita mea am avut o experienta trista. Deoarece a fost diagnosticata cu scabie (nu avea asa ceva) a facut si tratament care i-a cauzat foarte mult.
De la tratamentul care este pe baza de sulf a facut o dermatita de contact care s-a eczematizam si in concluzie numai scapam de bube din luna aprilie (TOTUL A INCEPUT DE LA DIAGNOSTICAREA GRESITA)Deci mare, mare atentie cu acest diagnostic care din pacate unii dermatologi din Bucuresti il pun cu mare usurinta.
fritz spune:
Noi am fost f. multumiti de Olga Simionescu. Dar din pacate doar la cabinetul particular am putut sa beneficiem de tratament, ma refer la costuri cand spun din pacate. Din fericire a fost eficient. Am apelat de 2 ori pana acum, in probleme diferite si am fost la fel de mutumiti. Are cabinet prin Eroilor, cu google afli imediat unde este.
Burtocika spune:
Va multumesc pentru raspunsuri, mi-am notat toate recomandarile voastre si voi apela la ei daca va fi nevoie in continuare. Deocamdata bubitele i-au trecut, cred ca erau de la daanteluta de la chilotel, care s-a "imprimat" pe piele si i-a lasat niste urme rosii-vinetii, ca niste vanatai ! Cum am schimbat chilotelul, cum au palit si apoi disparuit bubitele.
AnaGN - doctorul bun e ala care nu e prost :)) adica ala care stie ce face ! Din pacate am dat peste destui din "ailalti", care dau tratamente dupa ureche, asa ca nu vreau sa mai merg pe bajbaite, mai ales cand e vorba de copil. Iar raia se pare ca e mai usor de luat decat crezi, doar ca multi o considera o boala "rusinoasa", a "nespalarii" si de-aia nu prea o fac publica. De exemplu, o poti lua de pe saltelutele de pe sezlongurile de la plaja, din autobuz daca te atingi de vreun aurolac etc.
Lorellay - scabia poate aparea oriunde, cum a scris si Anuscha2009, tocmai in cazurile atipice e mai greu de diagnosticat si aici intervine priceperea doctorului.
Anuscha2009 - exact de asta imi e si mie teama, pentru ca am 3 cazuri cunoscute (apropiati ai familiei) care au fost diagnosticati gresit cu scabie si au facut tratamentele degeaba. Fiind adulti, poate efectele secundare ale tratamentului nu au fost atat de vizibile sau grave, dar la copil te gandesti de 10 ori inainte sa-i faci un tratament mai agresiv.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
mina spune:
Dr Chebac, policlinica Biomedica, are si consultatii la Colentina, dar nu stiu detalii. Pe noi ne-a scos din multe probleme si am deplina incredere in diagnosticele dumneaei.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it