Gravidutze si mamici de Cluj - 130

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

buna fetelor

as vrea sa va intreb daca aveti sau sti pe cineva care are copilul inscris la GRADINITA RAZA de SOARE de pe motilor???sunt si eu curioasa si am nevoie de feedback

acum se fac inscrierile la ei si au locuri libere destul demulte.

l-as inscrie acolo dar nu am nicio recomandare......

idea e ca au o cladire noua in spate, la care am vazut ca acum amenajeaza curte, cica pe 11 va fi deschiderea oficiala cu primarul, presa, etc....

au grupa in limba romana cu program prelungit pt copii nascuti in 2006 18 locuri
pt cei din 2004-2005 au 17 locuri
au si sectie de germanacu program prelungit 7 locuri pt copii din 2005-2006 si 8 locuri pt cei din 2003-2004.

am vazut ca au si program scurt la sectia romana la sediul de pe izlazului 25 locuri

am sunat si am intrebat daca mai au locuri....sigur, cum sa nu....
au la germana 1 copil inscris si la romana la pp 5 copii...

stau si ma intreb de ce asa de putini s-au inscris??nu e buna gradinita???sau nu stie lumea ca au locuri libere??eu din pura intamplare am vazut afisul din geam....nici nu mai mai gandeam ca mai exista in cluj gradinite de stat care nu au locurile ocupate deja

pe 1 sept aflu daca mi-l ia la gradi pe arinilor....dar nu e sigura treaba....ca cica acolo e bataie pe locuri si directoarea mi-a zis sa incerc totusi in sept ca poate isi mai retrage cineva copilul

astept pareri despre gradinita RAZA DE SOARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, asa am patit eu luna trecuta.eu zic ca dc testul e neg..atunci, nu e..cd eram pe punctul de a merge la analize de sange, s/a gandit si Cm sa vina. cred ca ne apuca stresul, emotiile cd stim ca vine data de..si ne trezim in capsorul nostru un pic insarcinate..si stam asa vreo saptamana :):)
spor la bagaje!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Andreea-poate fi si termometrul, nu l-am verificat ce-i drept.acum vad ca-i iese si molarul 2...deci...poate da si asta subfebrilitate.unde mergeti in vacanta?si noi mai avem o saptamana...abia astept.distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ioana dai sa sune pana iese ceva Doamne ajuta
pe cand vine cuscra din concediu sa ii dai vestea cea mare

paulaDoamne da sa se fi prins samburelul

adriana spor la invatat , tinem pumni, oricum esti o mamica de nota 10 si nu ne facem griji, stim ca vei reusi

gaby FELICITARIIIIIIIIII!!!!!! PT EMMA din burtica
ce mandru va fi tati cu 2 fete si o fetita, asa se zice mamica e fetita
iar TT o sa fie ok ai sa vezi , sacina usoara pe mai departe
si eu imi doream sa fie de acelasi sex copilasi dar si asa e bine

alina sper sa gasesti caruciuorul dorit
parca a,m o presimtire ca vom naste in aceiasi zi

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Salutare, fetelor!] Mi-ati lipsit apropae 2 saptamani!!!

Pentru inceput multe pupici mari si mici! Am citit in diagonala cam ce ati scris cat sa ma pun la curent cu noutatile...

Gabi Ti-am zis eu ce ti s-a prezis;) ma bucur mult si sper sa ramana fetita
Alex, Ada, Gabi,Adriana, Andreea am reusit sa vad cateva dintre poze, copii frumoasi si marisori

Elenuta vad ca m-ai ascutata si nu ai nascut fara majoretele noastre

Alexutzo sper sa ne vedem maine la inaugurare
RAmo nu am cuvinte...doar atat sa fii tare!
Meli as vrea sa iti zic ceva sa iti ridic moralul...dar cred ca e greu sa simiti ce simiti tu...oricum nu uita ca esti norocoasa cu o superbitate de fetita!

Andreea Vacanta placuta!!!!

IoanaSara nu pot decat sa sper ca va fi bine cu voi...in rest numai Dumnezeu stie...

Noi am revenit azi noapte acasa, dupa o vacanta minunata, mult peste asteptari...din toate punctele de vedere...copil hiper cuminte, cazare + mancare super, peisaje de vis si vreme superba. Am facut peste 1000 de poze, o sa fac o selectie si pentru voi cat de repede.

In cateva cuvinte: drumul fain, Carina a dormit destul de mult in masina, in rest canta si si rasfoia revista si mazgalea un carnetel Ioana merci de sfat...apoi la mare ca la mare, plaja f curata, apa extrem de calda, pitica noastra cu mari veleitati de inotatoare, nu se dadea dusa dn mare. Am vizitat si o gardina zoo din apropierea statiunii noastrem, foarte frumoasa si foarte curata.
In schimb la munte am avut impresia ca am ajuns in paradis la propriu...pentru cine e curios, e vorba de Sud-Tirol, in Italia, o zona extrem de pitoreasca si impresionanta, un hotel ca o bijuterie cu mancare extraordinara. Carina a mancat foarte bine, mai ales la munte (la mare mai mult pizza), maximum a fost friptura de antilopa africana, pe care asta mica a insfacat-o cu mana si a infulecat-o imediat, sper delicilul celorlati oaspeti din hotel...ce sa zic, pana acum asta ramane cea mai frumasa vacanta...In plus ne-am ales cu o prietena nemtoaica de 4 ani cu care sper sa pastram legatura, o superbitate de copil! Deci fii linistita cuscra, am socializat exclusiv cu bambine:P

In rest, nu am avut niciun fel de probleme, am dus si noi lapte praf de aici si termosul si dimineta luam apa calda de la restaurant, asa ca nu a fost prea greu.

Multe v-as mai spune!!!

VA pup, despachetez, spal..etc

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

arleena
gradinita e buna, anca sanso are fetita acolo si e multumita
eu am locuit chiar langa gradinita de pe izlazului, usa in usa , e tare buna cu o singura exceptie era o educatoare cu probleme care acuma s-a pensionat , deci acum nu mai sunt probleme

co bine ai revenit
asteptam pozici cu fetele frumoase
da se pare ca mai amde asteptat cel putin o spatamana
cuscra ta este pusa pe fapte mari , asa ca pregatestete poate il schimbi pe |P cu fratiorul lui

alina sanatate multa

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, asa am patit eu luna trecuta.eu zic ca dc testul e neg..atunci, nu e..cd eram pe punctul de a merge la analize de sange, s/a gandit si Cm sa vina. cred ca ne apuca stresul, emotiile cd stim ca vine data de..si ne trezim in capsorul nostru un pic insarcinate..si stam asa vreo saptamana :):)
spor la bagaje!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Paula, nu e vorba ca ma gandeam (doar)la sarcina, dar stiam ca undeva intre 20 si 23 august trebuia sa vina..si uite ca e 25 si nimic... chestia e ca n-am mai patit niciodata sa-mi intarzie atat de mult...de-asta is suparata...plus ca mergem la mare si na...ar fi mai mult decat nepotrivit sa apara si cm-ul pe acolo...ufffffff...ce nervi am...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Andreea-poate fi si termometrul, nu l-am verificat ce-i drept.acum vad ca-i iese si molarul 2...deci...poate da si asta subfebrilitate.unde mergeti in vacanta?si noi mai avem o saptamana...abia astept.distractie placuta!

atunci posibil sa fie de la dinti...da-o uc ceva gel calmant...eu il dadeam mereu pe Eric cand ieseau dintii...in plus rodea o periuta de-aia de cauciuc, de la Nuk...asa saliva saracu pe langa ea, ii curgea apa ca de la robinet din gurita...

mergem in Turcia, Antalya...

distractie faian si voua! va fi bine, o sa vezi...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

COOOOOOOOOOOOOO!!! bine ati revenit! asteptam pozeeeeeeeeeee...

pupam Carinuta cumintica...

ERIC IN 2009...
ERIC

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Elena vrei sa nasti si tu in 12 sept. sau sa nasc eu mai repede? oricum numai sa fie bine, sa ne fie usor.
Pana la urma m-am enervat si am comandat carucior peg perego portocaliu si cosulet auto de la brevi. gata cu cumparaturile de chestii mari si scumpe. de acu numai maruntisuri. cred...
Co bine ati revenit. asteptam poze. sunt sigura ca a fost un peisaj minunat pe unde ati fost. veau si eu concediu. da da zice mama...la spital concediu am emotii mari cu cezariana.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina Alexandra

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput