Gravidutze si mamici de Cluj - 130
Raspunsuri - Pagina 18
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni e normal sa aiba piti 37,2?ai vostri cat au in mod normal? |
in mod normal nu i-am luat niciodata temperatura...doar cand se simtea ca are febra...
sorry, nu stiu sa-ti raspund...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
mersi mult, ma apuca groaza, ca ma gandesc ca e totusi subfebrilitate, noi dupa-masa vom lua ultima cantitate de antibiotic...deci, daca e pe antibiotic, n-ar trebui sa aiba mai putin?daca intrerup si urca iar?
Victo spune:
andreea, pt ce iti trebuie nr lui Rotar ?:)
nu stiu nr, stiu doar sa iti dau indicatii cum sa ajungi, ca e lg blocul meu :)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
puisorul spune:
Meli, intr-adevar peste 37 de grade e subfebrilitate, dar tinem pumnii sa fie doar atat. Cat despre cealalta problema, eu zic ca mai trebuie consultati mai multi doctori inainte de a da un verdict atat de dureros 
Nico, multumim de cafea si sper sa ajungem si noi la intalnirea din parc. Duminica ne repatriem si noi acasa asa ca sunt sanse mari.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
antoni spune:
puisorul-am consultata mai multi din pacate, chiar si medicul meu din ungaria care mi-a facut fiv-icsi a zis acelasi lucru,dar zicea sa incerc cu operatiile astea si stimularile hormonale.dar...vad ca fara efect...
legat de piti, mooor de groaza, noi vinerea viitoare ar trebui sa plecam, azi ii dau ultima doza de antibiotic si parca vad ca, cum intrerup iar apare ceva.acum are iar 36,5.nu inteleg nimic...ms mult fetelor
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo andreea, pt ce iti trebuie nr lui Rotar ?:) nu stiu nr, stiu doar sa iti dau indicatii cum sa ajungi, ca e lg blocul meu :) mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
stiu unde e cabinetul... dar as fi vrut sa-mi fac o programare la ea pt septembrie(sigur, daca gasesc loc)...stiu ca a postat cineva cu ceva vreme in urma datele ei...nu mai stiu unde sa le caut...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
BLOGUL NOSTRU
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui antoni puisorul-am consultata mai multi din pacate, chiar si medicul meu din ungaria care mi-a facut fiv-icsi a zis acelasi lucru,dar zicea sa incerc cu operatiile astea si stimularile hormonale.dar...vad ca fara efect... legat de piti, mooor de groaza, noi vinerea viitoare ar trebui sa plecam, azi ii dau ultima doza de antibiotic si parca vad ca, cum intrerup iar apare ceva.acum are iar 36,5.nu inteleg nimic...ms mult fetelor |
oare termometrul o fi bun???
ERIC IN 2009...
ERIC
BLOGUL NOSTRU
mami_alexia spune:
Daca ati stii cat de greu se aranjeaza carliontii astia...vesnic e ciufulita!!!
Meli, dar pana la urma , in afara de febra , diaree mai are? Poate era totusi ceva viral si antibioticul nu isi face efectul..zic si eu...
Alexia a facut o alergie, dar nu stiu de la ce...e plina de bubite pe fata, mici si rosii..De extins nu s-au extins, le are de ieri. Trebuie sa ajungem la dr dupa-amiaza sa vedem ce e de fapt.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
puisorul spune:
Adriana, stiu si eu cum e cu carliontii
. Nu pot sa o piaptan decat cand o spal pe par si si atunci doar cu proteste. Poate are Alexia doar o alergie usoara si va trece repede 
Andreea, stiu ca Elenuta are nr. doctoritei.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele