Produse romanesti - sunteti nostalgici?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui vivi.chiriac

mie imi lipsesc doar icrele..atit..restul ...se fac de "c...---" cind cumparam si aruncam..cum era?! ati uitat? eu nu!

ViVi

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

malai gasesc la magazine la produse italienesti.
bors imi trimit de acasa la plic.
leustean nu am, as vrea.
covrigi de aia calzi de pe strada ce uneste lipscani cu dambovita, imi lasa gura apa
pufuleti si seminte alka ne aduce un prieten cand vine.
mai nou ne aduce salam de sibui si cascaval de ala impletit afumat.

foi de varza de sarmale nu gasesc insa fac un fel de musaca de varza cu varza acra fidelutza de la magazin. trebuie insa combinata cu varza dulce, e prea sarata si acra.

pantera, carnea de sarmale nu mai iese ghiulea daca pui multa apa si ulei in ea. si orez. asa ziceam si eu ca tine, insa a facut maica-mea sarmale aici si erau super! eu mai pun costita afumata in ele.

care ziceai de pate? in belgia se gasesc tot felul de pateuri - si crema si de casa, superbe. mult mai bune ca orice pate de am mancat in romania.

Vacanta cu Laura in Romania

Alra, poti sa tii varza murata in apa o vreme, iese sarea si acreala din ea( nu o tine foarte mult ca ramane fara gust )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Citat:

mie imi lipsesc doar icrele..atit..restul ...se fac de "c...---" cind cumparam si aruncam..cum era?! ati uitat? eu nu!

ViVi

Eu nu am inteles ce ai vrut sa zici dar daca spui tu....asa o fi.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alra noi am mai cumparat grasime separat, am tocat-o cu robotul de bucatarie si am adaugat-o, nu imi place sa gatesc cu ulei mult, dar tot nu e ca si carnea care vine gata grasa :)). La sarmale si fripturi imi place mai gras, sa ma ung pana la urechi! :))

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Noi defapt avem magazin romanesc aproape dar e cam scump si nu cumpar de la ei decat cand nu mai pot de "pohta" :).Dar cam au de toate, salamuri, jumari, sarmale gata facute, mici, carnati, branzeturi, bani sa ai! Eu iau aici micii cu 8 euro si mama ii cumpara cu 150 mii.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarandu spune:

Sunt o graviduta care intreaba, cine stie unde gasesc Mentosane OLIMP ? Se numesc si dropsuri cu dextroza si sunt in pungulte albe de plastic. Pana acum cateva luni am gasit in Profi la 9 bani si exista numai in anumite judete. Acum nici acolo nu mai gasesc. Stie cineva? Multumesc anicipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

cel mai tare imi lipseste LEUSTEANUL... si cremele Gerovital H3 de pe vremuri care acum nici in Ro nu se mai fac cum trebuie

in rest, aici gasesc de toate...la magazinul grecesc de brinzeturi au aia o brinza feta de zici ca e de la taranii din Sibiu dar si pretul...mama-mama! dai $30 pe o bucatica ce se duce la o masa

si mi-e dor de pufuletii cu ciocolata...se mai face asa ceva?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_p0 spune:

hmm.. deja simt mirosul de acasa.

Mie imi e dor de zacusca si icre, si maslinele acelea imense ce nu se gasesc aici, plus hamsii sarate.

Fetelor mi-ati facut asa o pofta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

sarandu, nu stiu. O sa ma uit prin Bucuresti, daca vad iti spun.
Allure, da, cred ca se mai fac pufuleti cu ciocolata.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Of, am citit ce-ati mai zis pe-aici.. si ma ia cu lesin..
Zilele astea as fi vrut o branzoaica, o brasoveanca, o merdenea... ceva.. orice.. Din astea nu sunt pe aici deloc. Si eu cum n-am talent la din astea.. sufar in tacere pana-mi trimite mama ceva de acasa.

Pofta.. mare

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput