Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)
Raspunsuri - Pagina 14
ionika spune:
Helau, fetili!
Azi am reusit si eu sa ma tund, dupa cateva tentative! Sunt foarte multumita, mai ales ca maine am intalnire cu bb Alexia si trebuie sa fiu aranjata....
Pentru cine intreba de crema pentru ranile sanului cauzate de supt, bun e garmastanul si bephantenul.
Camy,
Luto, faina idee, sper sa fim printre primele care afla data deschiderii si sa prindem si noi oferta.Important la un asemenea business mi se par marcile pe care le comercializezi, calitatea si bineinteles pretul.Ideea cu discountul e f buna pentru atragerea de clienti.Adica e o chestie de marketing, sa dai un motiv cumparatorilor sa te aleaga pe tine...
Monica, incearca sa nu ai emotii, la urma urmei asta e deznodamantul sarcinii, ca n-om ramane asa!Ai incredere in Dumnezeu si vei vedea ca vei gasi putere! Repeta-ti ca totul este bine, esti pe maini bune si noi iti facem galerie!
Am vizionat purtatoare de burtici super, ar fi fain daca ne-am putea intalni odata cu toatele! Eventual la anul, la munte sa mare, cu copchiii din dotare.
Techila, pe bune ca ma gandesc la tine si ma imbarbatez, adica daca tu poti sa cari ditamai burta cu boraceii, sa mai faci si treaba, si ai ajuns si la 37 saptamani, eu de ce nu as putea? Bravo fato!
Aaaa...mai era ceva!? Cred ca da...revin cand imi amintesc.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+
liliac1 spune:
Aleze am folosit si noi cand era Andra micuta. Erau tare bune in caz de "accidente" in momentele in care o schimbam/masam... Cred ca despre asta este vorba...sa poate spun tampenii
Monica, tinem pumnisorii stransi sa fie totul in regula!! Miercuri promit sa scot si eu agitatele! Sa ne tii la curent, daca nu iti va fi prea greu.
Luto Ideea cu magazinul on-line este extraordinara. Chiar zilele trecute urmaream o emisiune biznis si asa parea a fi cea mai rentabila. Pune-o repejor pe picioare si da-i drumu'!
Eu nu mai stiu ce sa fac cu ploada mea ca sa o fac sa manance ceva. De dimineata a bagat doar o cana de lapte cu cereale si 3 biscuiti. Ma chinui de vreo ora sa-i dau un pic de supa si nu vrea si feja este ora 6.
Mai tarziu vreau sa fac o budinca cu branza...sper sa manance macar 2 linguri. Uoooof, numai plod care sa nu vrea sa manance sa nu ai .
Liliana, Andra-Maria & cu 30+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
titi143 spune:
Pai spune ca si asa erau destul de multe kg cand am ramas, si ca este bine asa. Oricum burta mare am, ca multi cand le spun cat am ma intreaba daca o sa am gemeni.
30+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra
aidaciolac spune:
monique02 trebuie sa intrii in 'profil personal' (il gasesti in partea stanga sus a paginii in tabel) si sa iti activezi PM ... si incet te vom invata sa pui si poze , semnatura ...
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
si pentru miha74.....
succes si sa iasa lucrurile asa cum e mai bine pt tine si pt beb
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 8 zile
ionika spune:
Mihaela, neaparat sa ne spui ce ai facut ca sa stim daca facem galerie!
Apropo, mamicile de fete, v-ati gandit daca faceti gauri in urechi la bb in maternitate? Eu cred ca asa voi proceda, trebuie numai sa iau niste cercelusi.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+
MangaGirl spune:
miha esti o curajoasa... niste agitate pentru tine!
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Danuta1979 spune:
Miha.....bafta multa...tinem pumnii
Dana 35+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 4-5 saptamani
selen80 spune:
Miha, sa intelegem ca te inscrii tu pt maine? asteptam vesti! [majoreta}
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
giuliella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uve_got_mail Eu chiar incep sa am probleme: cum o sa ma deplasez eu de acum inainte, ca am senzatia ca o scap pe Samburica, loveste destul de tare cu capsorul, cred in zona colulul si a vezicii si cu picioarele impinge in coaste; adica o simt destul de mare si grea si parca fac pe mine in permanenta; sa nu mai spun ca atunci cand misca deja loveste foarte puternic, adica mi se misca burta brusc intr-o anume directie...cred ca e bine ca e activa, dar mai sunt 7/8 saptamani pana la 40... si imi propusesem sa merg eu sa cumpar suzete, tetine, biberoane etc...ca nu ma pricep sa ii spun sotulul, asa ca la fata locului poate ma dumiream... Chiar, asta e inceputul listei mele, mai completati si voi fetele cu bebeii cu experienta? Bed Pads Bella Happy 90x60 11 bepanthen/sudocrem 25 baneocin pudra 4 Apa de mare pt nasuc 22 Glicerina cu stamicin - se prepara in farmacie - pentru curatarea guritei bebelusului 4 batista bebelusului sensiblu/dona 45 betadine solutie 15 infacol 34 ceai pentru colici baby drink 12 comprese sterile pt ochisori 5 termometru cadita 35 burete baie natural Forfecuta unghii varfuri rotunde - Nuk, Bebe Confort Betisoare vata cu aparatoare dalin carrefour 5 Suzeta nr 1 Nuk/Avent - 2 bucati + lantic suzeta biberon sticla Nuk 25 lotiune corp? sampon sanosan 10 servetele umede Pampers Pampers nr??? 32+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob |
Uve este destul de consistenta lista ta si uitandu-ma pe ea mi-a amintit de ceva. Eu am cumparat la Albert destul de multe din lista ta printre care si Baneocin care am inteles ca e foarte bun pentru buricut ca sa se usuce mai repede si sa nu faca ceva probleme, insa citind prospectul scrie ceva pe acolo ca daca e folosit in cantitate prea mare fata kg copilului poate duce la surzenie asa ca l-am aruncat imediat si nu am vrut sa il mai vad.
Apoi vream sa recomand forfecuta de la Nuk care este mult mai buna decat multe. Celelalte te trezesti ca nu prea taie. Dar utila e si o unghiera cu care se taie mult mai usor unghiutele alea minuscule.
Pampers poti lua numarul 2 si un singur pachet e deajuns. Cresc foarte repede in greutate si o sa treci la nr 3 imediat. In prima faza poti lua numai 20 de bucati de 2 ca sa ai la tine in spital si apoi in functie de greutate lui bebe sa iei ce iti trebuie.
Glicerina cu stamicin nu e musai sa ii iei din prima. Se poate sa nu iti foloseasca iar in caz de ceva se poate cumpara pe urma.
In schimb recomand cu caldura..sa nu lipseasca batista bebelusului care e nemaipomenita. DAr sa o folositi cu moderatie. creeaza dependenta si cu cat cureti te trezesti ca tot infundat e la nasuc. Insa in prima saptamana sa nu o folositi. Cateva zile dupa nastere multi bebei au nasucul infundat pana isi formeaza o respiratie corespunzatoare dar trebuie lasat asa fara sa interveniti cu nimic, apa de mare sau batista bebelusului.
Iulia 32+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)