FIV 238

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Castelana-multumesc frumos pentru primire si gandurile bune, Dzeu sa iti dea sanatate tie si bubulinei din burtica.

Mergi la inceput

Catalina,multumesc mult.
FIV voi face la Gynera cu dr. Laura Dracea,sunt deja in febra injectarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

cora - gata, esti la catastif, acum sa vrei si nu mai scapi de noi.

Mergi la inceput

Multumesc frumos fetelor,sper sa avem cat mai multe reusite intr-un timp cat mai scurt posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Bun venit fetelor noi! bafta multa celor care sunt in focuri!

Eu raportez un concediu de cosmar, in prima zi au intrat hotii peste noi, in a doua nu am avut apa (la mare!), in a treia ne-am mutat, in a patra a primit inelul (frumos :)), incepand cu a cincea am facut toti enterocolita virala, copiii cu perfuzii, a fost horror. Nu ma mai intrebati :( dupa ce astepti un an de zile un concediu si ai si tu o saptamana sa te bucuri de familie...acum suntem cu totii ok, Slava Domnului.
A fost mai nasol cu copiii mici, care au stat mult pe perfuzii. Mayei au incercat sa-i puna, dar a facut blocaj, s-a speriat si pt ca era deshidratata si sangele nu mai era suficient de fluid, i s-au inchis venele. Am rezolvat-o cu perfuziile baute...
Acum ne refacem.
In rest nimic, CM s-a normalizat, mi-a venit la 30 zile, deci ok.
va pup mult.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Revin desi am inima cit un purice, am facut azi Bhcg si acuma la 30 minute mi-sa confirmat telefoni ca am 9,3 daca am inteles eu bine sau a vrut sa spuna 93 dar eu asa am inteles 9,3 va dati seama ce emoti am avut si inca mai .De frica sa nu pling inainte sa sun m-am dus in parca sa i-mi plimb catelul de teama sa nu plinga stid ca afara nu pot sa pling .Trebuie sa iua incontinuarie utrogest si luni sa repet singele ca sa vada cit se dubleaza....Deci e de bine aceasta valoare sau nu ieri am avut 2 saptamani de la punctie .

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Looana - daca este 93 este ok. Daca este 9,3 ....nu ar fi tocmai bine. A cata zi de la ET esti? Oricum nu dispera, calmeaza-te si fa ce ti s-a recomandat. Tin pumnii.
Cel mai bine da un telefon la clinica sa iti spuna ce val. ai.

ingeras- bine ai venit. Parca ai fost in Bulgaria, nu?
Pup fata.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

catalina2307 azi ar fi a -14 zi de la ET ,am avut embrion de 2 celule.....

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana

catalina2307 azi ar fi a -14 zi de la ET ,am avut embrion de 2 celule.....

Looana

Nu ai posibilitatea sa telefonezi din nou?

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Au fost la clinica pt rezultate la laborator pina la ora 16 mi-au zis doar sa continui cu Utrogest si sa refac luni dimineata din nou singele pt ca sa vada daca se dubleaza.

Looana

Mergi la inceput