HEMOROIZII,disperare

HEMOROIZII,disperare | Autor: shuri

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Sunt o viitoare mamica, tocmai am intrat in ultimul trimestru, numai ca am o mare problema. Am hemoroizi, destul de mari. Am avut si inante de sarcina, dar metodele de atunci nu mai fac fata.
Va rog mult, spuneti-mi, daca stiti, o metoda naturista de a scapa de ei. Deci baile cu sare nu mai fac fata si recidiveaza din ce in ce mai mult.Ma gandesc poate la niste ceaiuri, ierburi orice e naturist si nu-mi afecteaza sarcina.
Sunt destul de ingrijorata si disperata.
Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

eu abia am nascut si am aceeasi problema.
dr mea mi-a recomandat:
1.unguent proctoglyvenol, pe prospectscrie ca nu sununt studii care sa ateste trecerea prin placenta, si ca se poate folosi in timpul sarcinii.
2. intr-o cana cu apa pun seara 2 linguri de stafide. le mananc dimineata pe stomacul gol si beau apa. asta ca sa inmoaie scaunul.
sper sa te ajute!
vezi ca am un subiect asemanator la clinica virtuala, si acolo mi s-a recomandat un medicament naturist

cristina si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Buna Shuri! In timpul sarcinii eu am folosit tarate, tot cu scopul de a inmuia scaunul. Ideea este sa poti avea scaun iar efortul sa fie minim. Deci, pui de seara intr-o cana 2 linguri de tarate si apoi umpli cu apa. Dimineata bei apa si mananci taratele, bineinteles pe stomacul gol. Daca mai poti, in timpil zilei mai pune cate o lingura de tarate in iaurt si mananca. De asemenea strugurii albi, pepenii galbeni si piersicile inmoaie scaunul. Mai sunt bune prunele uscate si stafidele. Nu uita de morcovi rasi si spanac. Local eu folosesc acum Carpicon si sunt mai multumita de el decat de Proctoglyvenol, Doxiproct, Sheriproct sau alte preparate foarte straine si foarte scumpe. Cred ca este bine sa eviti acum baile calde de sezut. Nu uita sa bei multa apa, 2-3 litri pe zi. Nu vreau sa te sperii, dar cel putin acum poti sa mananci orice dar dupa nastere, daca ai sa alaptezi o sa fie foarte delicat. Eu am o fetita de 7 saptamani iar taratele ii faceau si ei diaree si colici. Acum nu pot manca decat morcovi rasi si putin spanac. Cand ai sa-ti tii puiutul in brate o sa treci mai usor de toate.
Sarcina usoara in continuare si nastere usoara!

http://community.webshots.com/user/tangorezu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_da spune:

Si eu am aceeasi problema super stresanta de cand am nascut, adica de trei luni...La mine nu a functionat nimic naturist, am scaun la doua zile si incerc pe cat posibil sa mananc alimente care sa ajute, adica fructe si iaurt Activia...
Cea mai buna solutie la mine a fost un unguent american PREPARATION H, imi alina durerea dupa...la fel usturimea, mancarimea si durerea...contine nu stiu ce substanta din ficat de rechin si miroase groaznic a peste.
Nu trebuie sa te stergi niciodata cu hartie, sa te speli imediat, daca poti fa spalaturi cu infuzie de galbenele.
Doctorul meu mi-a zis ca hemoroizii nu trec, doar se atenueaza in timp...
Succes si nastere usoara!

Da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Stiu cum este am trecut si eu prin asta cand am nascut; ceva mai ingrozitor cred ca nu exista; eu am luat Detralact si Ultraproct (asta acum 3 ani si jumatate) si alaptam in perioada respectiva deci nu fac rau copilului; unele erau supozitoare iar celelalte pastile si ce pot sa-ti spun este ca hemoroizii au scazut in dimensiune si nu au mai fost durerosi; pt. scaun pot sa-ti spun ca eu daca inghit seara un graunte de usturoi (sau chiar jumatate) sigur nu am probleme a doua zi de dimineata; iar daca nu am scaun in dimineata urmatoare inghit si in seara acelei zile alt graunte si tot asa si nu am nici un fel de problema - scaunul este moale si dupa mai multe zile; poti folosi asta acum cat esti insarcinata fara probleme, dar dupa ce nasti ai grija caci usturoiul provoaca dureri de burtica micutului

Pupici si nu dispera

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Dragele mele, eu am patit-o in primele luni de sarcina, cu o inflamare nasoala dupa un drum de 40 de ore cu autocarul, de ajunsesem sa pling in somn de durere. Singurul lucru care m-a ajutat a fost un unguent Propodermcare se gaseste la Plafare si e pe baza de propolis. Inflamatia s-a calmat dupa citeva ore. Si acum (sunt in 22 de saptamini), cum incepe usor, dau cu unguent si trece repede. Sora mea a incercat dupa nastere supozitoare Carpiconparca, care sunt pe baza de rasina de conifere si nu are contraindicatii(se gaseste la Help Net). Sper sa va ajute, bafta si pupici

Ana

Mergi la inceput