Puiuti de Randunici 2008!! (300)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Ce frumosi copilasi Blonduti,sa ii mananc nu alta!Si David ce comic poate fi cum merge prin nisip,Ioana imi era dor de el!
Gudinde,imi pare sincer rau...multa putere
Oana,sa-ti traiasca sotu 1000 de ani si voi pe langa el
Luny,cand zici de Grecia,deja mi-e doooooooor
Sanatate Iuliei,Vladutului si Ursuletului
Ramo,mersi mult de informatii,tot am uitat sa iti zic
Nico,poate se ofera vreo doritoare de pe aici sa stea cu copii in viena,ca sa plecati in escapada

Noi suntem bine!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

simo sper ca te-a ajutat informatia mea si ma bucur ca sunteti bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel, cati ani are? A mai avut vreodata vreun episod?

Revin! Sper..

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cum dimineata a dormit doar o ora jumate, Muffy a mai tras inca o ora jumate de somn de la 5,30 si ghreu am reusit sa-l culc acum 10 min...poate doarme si el fara treziri si pana la 8!:)))
ioana super pozele, haios tare Cretulinul, se vede ca v-a priit!
simo fac bine niste vesti bune, ma bucur ca sunteti bine!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Olgutza, Oana are 26 de ani si nu a mai avut probleme.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ariel groaznic ce spui de cumnata! Doamne fereste! multa rabdare si cu incredere in Dumnezeu!

Ioana am vazut cretzulinul in nisip.. ce imi place ultima poza cand are fatzuca aia asa dulce..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mihu, da...poate la noi, ca ea oricum e rupta de realitate acum, chiar se identifica cu o forma divina...
DOAMNE!!!! nu-mi vine sa cred cat poate sa indure!!! iar ma gandesc cat de perversa si nemernica e viata asta cateodata!

bebelina e bine, papa si doarme. de aseara papa lapte praf...oanei i-au dat pastile pt intreruperea lactatiei ...uffff si cat isi dorea sa alapteze!

ma duc si eu...pe net pe undeva. sunt in butoi rau.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

First sa incep cu:
Naty...pai bine surioara randunica, tocmai io sa va ignor pe voi?? Cine perde noptile cautand raspunsuri si fuge noaptea la net sa vada daca ati ajuns cu vesti?? Cine da google si face scheme de atac si probabilitatea unei probleme sau a alteia...!! Stii ca imi pasa si ma gandesc la Iulia sa fie bine mereu. Da, ai dreptate in tot ce scrii si eu te-am asezat undeva sus...in ierarhia doctoreasca si pe tine si pe gecko si pe tuchi...ca stiti mai, da , de atatea ori m-am convins ca fetele noatre intr-adevar cunosc doctoria. Eu raman la ideea mea ca la Iulia problemuta e gastro-intestinala. Tu ai zis ca-i mai vomitacioasa si diarecoasa...pluusssss sa nu uitam ca ea a avut inca din primele zile de viata constipatia aceea si poate dr-ii ar trebui sa priveasca intr-acolo. Aici sunt gastro-enteorologi pediatri, cardiaci pediatri,...tot felul de doctori specializati numai in copii. Nu cunosc cum stau lucrurile in Ro, dar ...poate un control asa amanuntit al tractului GI ar rezolva problema. Plus o analiza de la A-Z a scaunului. Prea mi se pare mie ca mai toti virusii iuliei trag la burtik. La multi copilasi vin cu rosu in gat, faringite, muci, otite...la ea cu diaree si vomitaceli. Si bine faci, tine de florastorul acela ca Doamne tare bun e. Iar daca are burtik sensibila cum merge si la gradi si ling toti la jucariile alea si baga degetele in gurita si apoi ling...iti dai seama ce solicitata e imunitatea ei la stomacel si intestine. plus ca bacteriile alea...sunt atat de variate si atat de usor de scos din echilibru... Ma bucur ca v-a scazut febra si se pare ca se face bine papusica.

Mimo...mai ce virusi pacatosi intr-adevar. Cand eram noi copii parca nu erau asa de puternici. sanatate si pupici.

Ariel superextramama, de aia e imunitatea ta varza...prea mult shtress. Lasa ca le faci tu pe toate. Ce mai face tatal tau?

Bubu asa sa faci ca suplimentele naturale nu-i strica. Si eu o sa ii dau. cand mergi la medic sa spui si la noi ce v-a dat.Aoleuuuu iar inverzesti crenguta ...faina vacanta.

Tuchi, ce face Sebi? e bine? Hai ca trece si ziua de maine. Pupici.

Gudinde orice-ar fi...(eu n-am reusit sa citesc) pupici si sanatate de la noi.

Am vazut pozici cu Zana si Mihai dulci dulci, si cu Zana si mami facand giumbushlucuri la jocuri. De David cretzulinul ce sa zi...e un dulce si a slabit Ioana nu gluma. Mi-a placut mult poza cu Davidutz plin de nisip...hi hi hi ce haios ee.

Ariel Doamne fereste ce s-a mai intamplat acolo. Eu as zice sa inceapa cu un tomograf ca asa de grav n-am auzit sa fie vre-o depresie post-partum. Poate ca i-a atacat vre-un nerv...cumva(sa ma exprim babeste) ca stii ca eu is destul de limitata in ale medicinei Sanatate cumnatei si sa ne gandim numai de bine. Eu cred ca e tanara si cu un tratament bun si un psiholog bun o sa treaca.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata...poftiti cafeul si ceai si capuccino si bombocino...si cate-o bota pentru febre...si nitzica RABDARE pentru mamicile cu porodici in greva foamei...si inca o bota pentru cei care dau concediu fara plata dar cu munca (asta daca am inteles bine)...si un pup pentru Kya ca sa ii mai treaca supararea...si un pic de ZEN pentru gravidutze (si apropo, Sovietica a picat la apel...o anorexica ceva???) si pup la toata lumea si in grup...si daca va intrebati ce fac eu...ma inchinui sa inghesui toata casa in portbagajul masinii...luni dimineata plecam intr-un scurt concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Ariel (si Adriuta ca am citit ce-ai scris)...problema nu e deloc rara. Incidenta 1:500-1:1000 pentru mine suna foarte mult. Din pacate nu e nimic ca prevada, previna astfel de situatii. Ariel, faptul ca ii dau medicatie pentru oprirea lactatiei este ultima problema. Tratamentul consta in antipsihotice puternice ce au contraindicatie in alaptare. Important acum e ca bebe sa fie pe maini bune (tata, bunici) si ca in paralel sa i se faca tratamentul mamicii (care mai ales in faza asta e bine sa fie in spital).

Mergi la inceput