Puiuti de Randunici 2008!! (300)
Raspunsuri - Pagina 16
mihutza11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 stie careva cum e la sf de septembrie in turcia? ma refer la vreme....(dar sfarsit, sfarsit...in ultima sapt. adica) |
eu am fost in sept-octombrie in Turcia: Istanbul apoi Antalya.. si pot sa spun ca am facut si baie in Mediterana de ziua Turciei in octombrie.. eram in Antalya atunci.. si era o vreme perfecta! vai ce mi-e dor de tinerete
Kya superbi piticii cu poponeata goala!
si imi place mult si rochitza aia mova a Zanei!Bubu bv! ori va plimbati anul asta ori nu!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
mihutza11 spune:
Gudinde mama ce isi bat joc de voi.. offf.. imi pare rau! 
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
gudinde spune:
Am uitat sa va spun ca am vazut o multime de pozici frumoase.
Distractie maxima celor care sunt in concediu sau urmeaza.
Muuuuuulta sanatate bolnaviorilor.
PS: Scuzati mesajul telegrafic dar neuronu' meu e taaarrrrreeeee obosit si sunt cu
in sus.
Kya spune:
Of Gudinde, draga de tine! Ce nasol!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Salutare! Sunt venita de la mare...departare
!
Zoze, la multi ani!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Gudinde, cand o sa scapi de vestile rele??
Am avut un sejur reusit la Neptun... Din pacate nu ne-am vazut cu nimeni, pentru ca am fost 4 familii lipite una de alta si n-am putut scapa nici un minut... Vreme buna, apa calda, pentru David prea rece ca sa intre in ea... A facut-o doar cu urletele de rigoare...In rest s-a jucat, a mancat nisip la greu si s-a distrat de minune...
Clau, pozele alea sunt din satul de vacanta din Neptun? Ca am fost si noi acolo, am stat f aproape de el...si m-am dat in chestia aia nasoala rau
! Aia care te intorcea pe toate partile![]()
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Ma duc sa incarc si eu niste poze...
natynic spune:
Cuscra
pozzzeeeee!!!!
Iulia a mai facut pe seara un 37,7 dar din fericire acolo a ramas (de fapt la mana zic ca a si scazut), a fost ff maraita si n-a stat la aerosoli decat vreo 7 minute, spre deosebire de aseara cand a fost sfintisor. Ma intreb daca n-a durut-o burtica pt ca proasta de mine i-am dat afine de la cutie fara sa le gust, ea IN SFARSIT a gasit ceva sa-i placa si a mancat aproape toata cutia
, asa goale, cu manuta; si cand sa guste randunoiul din ce ramasese...erau super-fermentate 

Sper sa nu se strice iar la burta acum, ca innebunesc. Nici lapte n-a prea vrut, s-a culcat suparata mormaind...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Gudinde, dar stai putin, e prea de tot...deci fara sa va plateasca CHIAR cred ca NIMENI nu va poate obliga sa veniti in acea saptamana la serviciu. Si cum stiu ca ai un bun-simt de parca ai fi de pe alta planeta, suspectez ca TU ai tras concluzia ca trebuie sa munciti si atunci...Mai gandeste-te! 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!