***Bazar pentru SEBI***(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Acum am vazut ca am castigat licitatia,depun bani mai tarziu prin internet backing si dupa ce se confirma plata las adresa cui trebuie,Scuze de intarziere dar eu asteptam pm

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Mi-am blocat cardul ca am uitat parola si trebuie sa sun la ei sa-l deblocheze.Cand pun bani va anunt.

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Licitez si eu rochita de la vasari, pozitia 175, pentru 10 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Kriss te rog sa adaugi la bazar urmatoarele produse. Am pus spatii intre '[',']' si restul, ca sa poti copia exact ca aici pe prima pagina, sa nu mai muncesti odata.

[ b ][ url= "http://news.webshots.com/photo/2131934130103233562KfDSZa" ]5 seturi Tricou + sapca noi, 'Ecologisti pe trotinete' - 4-6 ani, 15 RON/bucata - dinubebe (sunt la Laura25) [ /url ] + [ url="http://news.webshots.com/photo/2810081910103233562ovoWYU" ] bonus o frumoasa insigna 'Ecologisti pe trotinete'[ /url ][ /b ]

si

[ b ][ url="http://news.webshots.com/photo/2037178700103233562WQNfru" ]2 Seturi a cate 10 Tempera Koh-I-Nor sigilate - 15 RON/bucata - dinubebe (sunt la Laura25)[ /url ][ /b ]

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am discutat cu Mexxa (Andreea) si momentan nu se stie cand va fi programata urmatoarea operatie pentru Sebi.
In aceasta situatie, va rog sa ma indrumati ce si cum sa fac pentru a "dona" bazarul pt. Sebi catre alt caz umanitar.
Va multumesc.

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Kriss, ieri am depus si eu banii pentru rochita de la vasari, poti sa confirmi?
Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valenita

Kriss, ieri am depus si eu banii pentru rochita de la vasari, poti sa confirmi?
Multumesc

imi pare rau, doar daca imi trimiti copie sau foto dupa op..ca altfel nu am cum.

Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Kriss, trimit chitanta scanata dar numai sa-mi spui unde, trimite-mi un PM cu o adresa de mail. I-am scris si lui vasari, dar vad ca nu raspunde.

Mergi la inceput

valenita, confirm banutii tai.

ROG MODERATORII SA INCHIDA SUBIECTUL ACESTA, PRODUSELE SE VOR MUTA LA BAZARUL LUI ROBI, intrucat momentan nu se stie cand dr.ii vor da acordul pentru o noua operatie lui Sebi.Multumesc.

Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput