***Bazar pentru SEBI***(2)
Raspunsuri - Pagina 3
kriss79 spune:
Ancuta, caut in pachet si iti pun la posta. trimite-mi pe PM adresa si numele te rog.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
kriss79 spune:
kay, produsele de la ayla castigate sunt la mine. cand intri te rog sa imi trimiti pe PM adresa si numele unde sa le trimit.
Septembrie 2009
ancadragoman spune:
Cristina nu ai tu pe acolo o caciula noua mai grosuta pentru un an sa o pui in bazar si sa o cumpar eu?
Imi trebuie pentru o fetita sa ii rupem turta in decembrie
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
kriss79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Cristina nu ai tu pe acolo o caciula noua mai grosuta pentru un an sa o pui in bazar si sa o cumpar eu? Imi trebuie pentru o fetita sa ii rupem turta in decembrie anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
ma uit cand se scoala sa vad ce am pe acolo..eu majoritatea hainutelor mici le-am dus la mama in afara orasului..iti rasp.mai pe seara
Septembrie 2009
inutsa spune:
mamici, vreun leagan electronic se gaseste la bazar?
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
diana2242 spune:
mamici vre-un carusel sau premergator se gaseste?chiar si de vanzare nu neaparat adaugat la bazar.
kriss79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 licitez produsul nr:12 setul de caciulita cu manusi-10 ron |
Diana, licitatia cu nr. 12 este deja castigata de pe 3.09.imi pare rau.
Septembrie 2009
diana2242 spune:
ok mercic oricum eu ma uitasem si la bazar si nu mai era si nici la licitatii castigate nu il vazusem dar cred ca nu m-am uitat bine.mercic oricum
kay spune:
am rugat-o pe Mihaela77O sa se ocupe de trimis/adunat date despre obiectele castigate de mine la licitatie/adresa si mod de trimitere. eu sunt prea imprastiata in momentul asta ca sa fac ceva in timp util, va rog sa ma scuzati.
va si multa sanatate lui Sebi.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."