spania

spania | Autor: gabrielle74

Link direct la acest mesaj

sunt de cateva sapt in spania -quintanair ,si m'am programat pe 11 sept la tolido pt acte .da ti mi va rog frumos detalii despre tarjeta .as vrea sa aduc si copii sa inceapa sc aici .care e procedura ? ce acte trebuiesc aduse d la sc din ro ?cum sunt primiti d cate spanioli? si daca voi lua alocati ept ei. orice informatie imi este de folos .multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Gabrielle, trebuie sa te interesezi tu ce acte trebuiesc la scoala pentru copii, Mergi la scoala la care vrei sa-i duci si intreaba acolo. Intrebai cum vor fi primiti de spanioli: din cate stiu eu, nu prea bine. Nici inainte spaniolii nu-i prea iubeau pe romani, cu atat mai putin acum. Lucrurile merg prost in ultima vreme si cred ca ai sa-ti dai seama de asta, foarte curand. Nu vreau sa te descurajez, dar e bine sa stii. Eu am stat acolo destul ca sa stiu ca situatia s-a inrautatit mult... tocmai de asta momentan am ales sa ne intoarcem in Romania, ca acolo nu prea mai era de trait. Stiu foarte multi romani care s-au intors in Romania, au renuntat la apartamentele pe care le cumparasera cu credit de la banca, etc. Mai ales ca acum spaniolii sunt inraiti datorita somajului, a romanilor care pentru ca nu au servici sunt nevoiti sa fure mai rau ca inainte, etc. Alocatii pentru copii nu cred ca vei lua. Baietelul meu s-a nascut in Spania si cu toate astea nu a luat nici o alocatie. O fata care locuieste in Spania a reusit sa-si dea copilul la cresa si a avut ceva reduceri pentru el, dar alte avantaje nu am auzit sa aibe si cred ca nici ea nu ia alocatie pt copil, desi si al ei s-a nascut tot in Spania.
iti doresc mult succes, dar e bine sa stii ca e un moment tare prost, dar poate tu vei avea mai mult noroc.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput