Topless la mare...o problema
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Tzuni
![]() ![]() ![]() in cazul asta propun sa faca si barbatii chilotziless, ca oricum stie toata lumea ce ascund dupa bucatica aia de material prin care iti dai seama de tot, da' macar sa nu ne chinuim ochii, sa fie tolul la vedere! ![]() ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME |
Pai daca te duci la nudisti iti satisfaci curiozitatea.
da' de la penis si scrot la sani eu cred ca e o diferenta mare ...poate's eu mai ciudata.
Femei cu decolteu, bluze transparente , corset si altele am mai vazut , barbati cu pantaloni decoltati , slit lasat neglijent ca sa vada lumea podoaba si pantaloni transparenti n-am mai vazut.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
XIO spune:
Inca ceva , mai bine suna termenul de "deschilotati" decat chilotiless![]()
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana28 Am o problema. Anul asta am fost la mare, a fost foarte frumos...vreme buna, apa calda. Eu obisnuiesc sa fac topless, iar intr-o zi la plaja am observat un barbat ca ma filma . Mi-e groaza la gandul ca ma pot vedea pe Internet colegii sau prietenii. Ce ziceti de problema asta? |
trollu- trollu

eu zic asa ( in afara de ce am zis mai sus).
pentru cei ce nu suporta costumul de baie ( ca oricum toata lumea stie ce ai sub el
in alta ordine de idei, medicii sustin ca razele soarelui sunt extrem de periculoase pentru zonele sensibile, drept urmare nu recomanda toplesul, cica ar favoriza cancerul de san. In primul rand de asta sa te temi, apoi de cine-ce vede.
Si in final, Marius, nu te ingrijora pentru fete, depinde de termenul de comparatie
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
XIO spune:
S-a dovedit ca nu esti mai protejata de razele de soare cand porti costumul de baie , singura protectie este crema de plaja.
Si da , sunt plaje pt. nudisti dar daca te duci la noi la mare au fost invadate de cei care nu suporta nudismul.
Eu nu suport rasismul , prin urmare nu frecventez siteurile clu clux clan-urilor(intentionat am scris asa)![]()
Referitor la topless , da, si eu cred ca ar trebui o delimitare , dar atata timp cat nu exista...convietuim asa.
***Fur is for petting**
adriana28 spune:
| citat din mesajul lui Laura25 Eu as zice sa-ti pui sutien sau sa-ti asumi riscul. Tu ai ales un loc public sa iti explui sanii, deci .... Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
O prietena de-a mea a patit alta chestie la mare acum cativa ani...facea topless si a venit un barbat pe la spate si i-a pus mana pe sani. Oricum sa fi filmata mi se pare mai grav, n-as vrea sa devin fantezia sexuala nimanui (in afara de sot bineinteles
marius spune:
Acum nu mai conteaza presupun si din punctul tau de vedere presupun ca este o experienta care te va determina sa ... si de aici singurul raspuns este al tau.
In ceea ce ma priveste pentru mine nu are relevanta daca vad ceva de genul topless sau nu, exceptand latura frumusetii. Adica remarc sanii frumosi insa nu cred ca ma zgaiesc la ei. Ca sa fiu corect remarc orice corp frumos incepand de la fizionomie (eu am slabiciune pentru ochi de exemplu) pana la gambe. Si admir orice corp frumos inclusiv al unui barbat. Nu are nimic sexual sau cu conotatii sexuale insa un trup frumos, armonios il remarc rapid fie ca este la strand/mare/piscina fie ca se intrezareste printr-un tricou, pantalon scurt/lung, fusta/rochita.
Off topic.
Zilele trecute am remarcat de exemplu o rochita de vara ce mi-a placut foarte mult ca si model/material/culoare/croi si ii cadea foarte bine unei doamne/domnisoare mi-a parut rau doar ca am zarit-o pentru prea scurt timp si nu am reusit sa ma uit mai atent. Insa cadea fooarte bine pe acel corp.
End off topic
Cat despre cel care si-a pus mana pe sanii respectivei cred ca trebuia sa-i traga una zdravana peste ochi dar asa sec si rapid.
Sunt ciudati din astia precis.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
ellinia spune:
Si eu am vazut o scena din asta zilele trecute, la mare. Era o tipa - cred ca avea in jur de 18 ani, avea niste sani foarte frumosi, asa ca la 18 ani - si am remarcat un barbat intr-una din zile cum o filma. Mi s-a parut de prost gust, dar atata vreme cat ea a acceptat sa se expuna asa, cred ca e doar problema ei.
Delyutz spune:
Am fost in acest an la Barcelona si vreau sa va spun ca si acolo se face topless la greu. Exact ca la noi, de toate varstele si felurile, mai putin frantuzoaicele
. Toata lumea se purta natural, nu am vazut nicio problema de genul descris de voi (eu nu am vazut la noi asa ceva...inca...si sper nici sa nu vad). Problema nu e la fetele care fac topless (atata vreme cat este o practica acceptata social atunci cand se desfasoara pe litoral), ci la nesimtitii care au respectivul comportament.
blackpanterro spune:
Pai multi dintre barbati chiar pot sa faca plaja deschilotati ca tot nu vezi nimic de burti! :)Eventual daca s-ar acoperi, ar fi mai bine! :))
Daca ar fi toti asa http://x17online.com/hotguys.jpg as pleda si eu pt deschilotare!! 
In legatura cu topless-ul, cat am locuit in Ro am facut in fiecare an, fara sa ma intereseze daca ma filmau sau nu! Incercarea asta de a face o rusine din corpul uman e cam enervanta!Personal pot sa admir un corp dezgolit de femeie sau barbat fara sa ma oripilez ca e dezgolit!
Si pe aici se practica la greu, am vazut femeie goala complet la lacul Konstanz!! Sunt spa-uri unde poti merge numai gol.In Austria s-a introdus o lege in nu stiu ce orasel impotriva celor care fac hiking goi!!Cica devenisera o problema pt turisti sa vada oamenii pe munte goi! :))))
Eu nu mai fac topless pt ca nu mai am sanii de altadata!Cu alaptatul s-au mai schimbat :))
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
marius spune:
| citat din mesajul lui blackpanterro Eu nu mai fac topless pt ca nu mai am sanii de altadata!Cu alaptatul s-au mai schimbat :)) Adriana si Aidan - 4 ani A ticket to hell has never been funnier "May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN" |
Eu am discutat cu nevasta-mea ca personal consider ca ar putea sa-si faca o operatie de ... nici nu stiu cum sa-i spun remodelare reconstructie a sanilor din acelasi motiv - e tanara e frumoasa si ar fi pacat sa nu lucreze un pic la acest capitol. Desigur e opinia mea. Nu a spus nu dar nici nu am facut un demers anume. Apropos informational unde pot gasi informatii in acest sens... ma intereseaza calitatea inainte de toate.
Scuze de off topic
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

. Mi-e groaza la gandul ca ma pot vedea pe Internet colegii sau prietenii. Ce ziceti de problema asta?