Topless la mare...o problema
Raspunsuri - Pagina 15
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bird70 Eu nu inteleg ce e mania asta sa stai la soare sa te bronzezi. In Australia nimeni nu sta la soare, de localnici vorbesc, ca turistii . Au o vorba pe aici, numai englezii si cainii turbati stau in soare . E atat de nesanatos plus ca nimeni nu pare sa admire femeile negricioase, cu cat sunt mai albe cu atat mai frumoase Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation |
BIrd , intr-un post mai vechi cand se discuta despre frumusete si Guestus sau Rufus sustineau ca australiencele sunt albe spuneai ca australienii sunt bronzati pt. ca toata ziua sunt la surf.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
bird70 spune:
| citat din mesajul lui XIO BIrd , intr-un post mai vechi cand se discuta despre frumusete si Guestus sau Rufus sustineau ca australiencele sunt albe spuneai ca australienii sunt bronzati pt. ca toata ziua sunt la surf. |
Soarele te prinde fara sa vrei si te bronzezi. Unde locuiesc eu este soare 300 zile/an, iarna sunt 20-25 grade, inevitabil te prinde soarele. Dar ce zic este ca nu se duce nimeni cu paturica sa se aseze pe plaja in soare. Oamenii se duc sa faca baie, surf, etc. Cand au terminat se duc acasa, sau stau sub o umbrela sau un cort de plaja, eventual sub un pom. Numai turistii stau in soare dezbracati
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
Burtocika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Tzuni
Jura-te ca nu esti Mama Omida! Jura-te! ![]() www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME |
Ma jur pe rosu !
gaba-rema spune:
| citat din mesajul lui gabi3604 Acuma, mie nu mi-e foarte clar: in RO, exista vreo lege / reglementare etc. conform careia se limiteaza īn vreun fel fotografiatul īn spatiul public? Mie nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea sa existe o regula īn acest sens, dar poate ca totusi exista? De ex., nu poti fotografia - filma o persoana fara acordul ei (sau al parintilor, daca e cazul)? Sau poate nu ai voie sa pozez o proprietate, sa zicem, din strada, daca proprietarul nu e de acord? Daca da, cum trebuie acela sa-si exprime acordul? Verbal, īn scris?... |
Stati asa, pāna nu se lasa balta acest topic, īmi raspunde cineva si mie la īntrebarile de mai sus, please
Chiar as vrea sa stiu...
pliiiiz...
marius spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
Stati asa, pāna nu se lasa balta acest topic, īmi raspunde cineva si mie la īntrebarile de mai sus, please Chiar as vrea sa stiu... pliiiiz... |
Nu exista o astfel de limitare legala pentru spatiul public cu exceptia locurilor care au caracter secret sau intra sub incidenta legii 182/2002 art.42 lit.f.
Pentru spatiul privat - da.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adriana28 spune:
Si totusi...o ultima intrebare fetelor care fac topless...daca ati vedea un barbat ca va filmeaza cu insistenta ce ati face?
blackpanterro spune:
Nu credeti ca s-a cam "cheltuit" subiectul asta?
Asta cu ce ai face, ce am face, ce as face e cam aiurea atata timp cat tu, Adriana, nu ai luat atitudine la mometul potrivit degeaba povestim acum despre "whoulda, coulda, shoulda" ca nu mai are rost.
Parerea mea!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
marius spune:
Da - dar exista o ultima intrebare totusi - ce ai face daca ai face atunci cand nu ai ce face daca ai avea ce face?
Si daca tot scriu pentru ultima data mai pun o intrebare - totusi nu credeti ca ar trebui sa fie daca ar fi sa nu fie atunci cand este sa iti dai seama ca pur s simplu nu este desi tu erai convinsa ca ar fi daca nu ai avea acel sentiment de inexistenta?
Have a nice day! Asta nu e intrebare e dorinta ce-o doresc atunci cand .....huhuuu!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Lorenza spune:
| citat din mesajul lui marius Da - dar exista o ultima intrebare totusi - ce ai face daca ai face atunci cand nu ai ce face daca ai avea ce face? Si daca tot scriu pentru ultima data mai pun o intrebare - totusi nu credeti ca ar trebui sa fie daca ar fi sa nu fie atunci cand este sa iti dai seama ca pur s simplu nu este desi tu erai convinsa ca ar fi daca nu ai avea acel sentiment de inexistenta? ![]() Have a nice day! Asta nu e intrebare e dorinta ce-o doresc atunci cand .....huhuuu! |

andacos spune:
| citat din mesajul lui adriana28 Si totusi...o ultima intrebare fetelor care fac topless...daca ati vedea un barbat ca va filmeaza cu insistenta ce ati face? |
Yo cind spun ca de acum topicul s-a transformat in sondaj de opinie!

Dana

plus ca nimeni nu pare sa admire femeile negricioase, cu cat sunt mai albe cu atat mai frumoase