Topless la mare...o problema
Raspunsuri - Pagina 11
adriana28 spune:
Astea sunt sfaturi care nu se potrivesc in orice situatie. Stiti ce mi-a povestit o colega? Cand a fost la mare prin 2003 mi se pare a vazut un individ care le punea mana pe sani fetelor care faceau topless...l-a vazut de vreo 3 ori...le lua prin surprindere...venea pe la spate punea mana pe sani dupa care fugea si nu a reusit sa-l prinda nici una...chiar si in apa i-a pus mana unei fete dupa care a inotat pe la fund...una din fete cica ar fi sesizat salvamarii dar nu stiu daca l-au prins
blackpanterro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gnm pai de aceea se inmultesc ,,marlanii",ptr ca stiu ca femeile nu reactioneaza! sfat periculos? eu nu cred! daca toate femeile ar lua atitudine,aceasta specie ar intra in categoria celor pe cale de disparitie. dar daca ne este mai usor sa intoarcem capul ca si cum nimic nu s-a intamplat,atunci de ce ne mai plangem? zau ca nu inteleg! |
Pai eu nu am spus sa nu procedeze femeile asa doar ca e destul de periculos.Imagineaza-ti ca un numar foarte mic de femei din Ro au pregatire de lupta.Daca il lovesti gresit? Daca nu nimeresti tinta...risti sau nu o bataie buna?
Eu nu spun sa intorci capul dar nici sa te arunci inainte fara un minimum de pregatire.
Ar fi bine daca politia ar organiza astfel de cursuri.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Allure spune:
| citat din mesajul lui adriana28 Astea sunt sfaturi care nu se potrivesc in orice situatie. Stiti ce mi-a povestit o colega? Cand a fost la mare prin 2003 mi se pare a vazut un individ care le punea mana pe sani fetelor care faceau topless...l-a vazut de vreo 3 ori...le lua prin surprindere...venea pe la spate punea mana pe sani dupa care fugea si nu a reusit sa-l prinda nici una...chiar si in apa i-a pus mana unei fete dupa care a inotat pe la fund...una din fete cica ar fi sesizat salvamarii dar nu stiu daca l-au prins |
asta e curata paranoia...nu cred ca exista specimene de barbati mai idioti ca in Ro! (sa nu se simta vizati toti barbatii acum...zic de unii ca astia din poveste)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
XIO spune:
| citat din mesajul lui gnm pai de aceea se inmultesc ,,marlanii",ptr ca stiu ca femeile nu reactioneaza! sfat periculos? eu nu cred! daca toate femeile ar lua atitudine,aceasta specie ar intra in categoria celor pe cale de disparitie. dar daca ne este mai usor sa intoarcem capul ca si cum nimic nu s-a intamplat,atunci de ce ne mai plangem? zau ca nu inteleg! |
GNM , in primul rand chestia asta nu o poti face decat daca individul e beat , ca in general stiu si ei ca au un "pachett" acolo si il protejeaza.
In al doilea rand , doar nu ai pretentia de la orice femeie sa poata sa loveasca bine sau sa fie rapida si cu reflexe , tinand cont de faptul ca majoritatea nici nu stiu sa prinda in mana o minge de baschet , ca sa nu spun de tenis.
Si in al 3-lea rand , mie mi-a fot de ajuns sa vad ce i s-a intamplat handbalistului care era cat un munte , luptatorului din Spania si asa in general , oamenilor care apar la stiri omorati sau afectati pe viata de niste idioti fara prea mult materie cenusie care atunci cand treaba nu merge cum vor ei scot cutitul.
Prea mare riscul .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
adriana28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
asta e curata paranoia...nu cred ca exista specimene de barbati mai idioti ca in Ro! (sa nu se simta vizati toti barbatii acum...zic de unii ca astia din poveste) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. |
Allure spune:
citat din mesajul lui XIO
GNM , in primul rand chestia asta nu o poti face decat daca individul e beat , ca in general stiu si ei ca au un "pachett" acolo si il protejeaza. In al doilea rand , doar nu ai pretentia de la orice femeie sa poata sa loveasca bine sau sa fie rapida si cu reflexe , tinand cont de faptul ca majoritatea nici nu stiu sa prinda in mana o minge de baschet , ca sa nu spun de tenis. Si in al 3-lea rand , mie mi-a fot de ajuns sa vad ce i s-a intamplat handbalistului care era cat un munte , luptatorului din Spania si asa in general , oamenilor care apar la stiri omorati sau afectati pe viata de niste idioti fara prea mult materie cenusie care atunci cand treaba nu merge cum vor ei scot cutitul. Prea mare riscul . "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
aoleu!! ai dreptate! mi-am amintit de povestea cu handbalistul omorit in Ungaria, parca...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
elyanne spune:
| citat din mesajul lui adriana28 Ca-ti pune mana un barbat pe fund sau pe sani si nu il prinzi asta e dar ce facem cu aia care te filmeaza topless si te pun in retea pe ODC ca filmarea ramane...esti imortalizata pe pelicula cum se zice...asta e mai grav |
... asa ca prefer sa ma vada cine o vrea filmata... pan' l-a uma m-a vazut o plaja intreaga asa... Evident ca nu's decord nici cu chestia asta... dar sa spun ca a pus unu mana pe mine si sa zic asta e !?! Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)
adriana28 spune:
citat din mesajul lui elyanne
... asa ca prefer sa ma vada cine o vrea filmata... pan' l-a uma m-a vazut o plaja intreaga asa... Evident ca nu's decord nici cu chestia asta... dar sa spun ca a pus unu mana pe mine si sa zic asta e !?! Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07) |
adriana28 spune:
citat din mesajul lui elyanne
... asa ca prefer sa ma vada cine o vrea filmata... pan' l-a uma m-a vazut o plaja intreaga asa... Evident ca nu's decord nici cu chestia asta... dar sa spun ca a pus unu mana pe mine si sa zic asta e !?! Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07) |
bird70 spune:
| citat din mesajul lui adriana28 Normal ca n-as suporta nici eu sa fiu atinsa dar...filmarea ramane si se pot face si bani de pe urma ei pe cand atinsul se uita...ai prefera mai mult sa se castige bani pe imaginea ta? Eu nu. |
Parerea mea e ca daca nu vrei sa fi filmata nu te dezbraci. E mai simplu, poti evita sa ajungi pe internet sau pe desktopul colegilor daca asta te deranjeaza. Dar cineva sa te atinga asta mi se pare mult mai grav. Unul din motivele pentru care nu m-am intors in Romania si nici nu o voi face este faptul ca ma expun la marlania barbatilor romani. Mi-a ajuns 27 de ani traiti acolo. De cand sunt aici nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu acostata pe strada sau sa faca cineva remarci nepotrivite la adresa mea, aici sunt LIBERA sa ies pe strada, sa merg la plaja, sa fac ce vreau fara sa fiu agresata de nimeni. Nici macar bancuri obscene nu am auzit de la colegii mei barbati, sunt sigura ca mai spun intre ei cand nu sunt femei de fata dar din respect pentru noi se abtin cand suntem acolo
.Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation