Scaune moi

Scaune moi | Autor: crisstine

Link direct la acest mesaj

Fetita mea(10 luni), de o saptamana si jumatate are scaune moi si cate 4 uneori 3 pe zi.Am fost la medic si mi-a spus lapte fara lactoza ,mancarica cu picaturi de zeama de lamaie,ceai de menta si cam atat.fara niciun fel de medicatie.Motivul acestor scaune ar fi - zice el- dintisorii sau faptul ca am trecut de la Nan2 la Nan3 nimic ingrijorator,insa pe mine ma dispera.de o saptamana si jumatate nu mai scapa mititica.In rest este ok nu are altceva nimic.Ce sa-i dau?Si mancarica pe baza de morcov,orez,banana...Altceva?Cred ca s-a saturat si ea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Branzica de vaci, paine prajita, mar copt. Nu prea multe. Daca alte simptome nu are, nu trebuie sa-ti faci griji. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Poate din cauza schimbarii laptelui s-au produs dezechilibre la nivelul florei si i-ar prinde bine Biotics baby, Enterol, Ecoflorina.
Smecta ai incercat? Poate ar fi bun si siropelul Sanzyme, care contine enzime digestive.
Poate n-ar fi rau sa-i faci un examen coproparazitologic si o coprocultura, sa te asiguri ca nu sunt ceva paraziti intestinali.

Ca sa "diversifici" regimul poti folosi taitei de orez in supa, paste de orez (penne, fusilli) cu carnita de vita, biscuiti de orez expandat, mar copt sau compot de mere, afine.

Multa sanatate!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstine spune:

Am mai auzit de biotics baby.O sa citesc si probabil ca o sa si incerc.Cineva mi-a spus ca este foarte bun.Multumesc de ajutor.

Mama de Carla

Mergi la inceput