Vitamine romanesti in Germania (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Fetelor multumim de urari

LA MULTI ANI Maria si Adina

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim si noi tuturor pentru urari! Poftiti retroactiv la si sau , dupa gust.
Simona, fu bun tortul ala?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Alexandra, La multi ani!!!! sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa
Maria merge la gradi? cum ii merge sotzului tau la curs..banuiesc ca ai scris..dar io rar mai citesc.

Va multzumesc mult de urarile de ziua lu Robert . Foarte frumos si m-am bucurat nespus

EDIT: ClaudiaH, mi-am amintit acu de tine Ntz, ntz, ntz.sa nu vii tu si sa scrii o vorbulitza cum iti merge? si s-a incaierat lumea acu aproape 3 ani cu cursurile de integrare & co
Sa stii ca m-am gandit la tine si imi parea rau ca ai disparut asa de la inceput..dar ma bucur ca ai disparut doar dintr-o zona.

Mergi la inceput

Didi, da Maria merge la gradi de o luna. Inca mai plange cand o lasa sotul acolo dar pe urma se ia cu joaca si ii trece. Eu sunt fericita ca nu mai plange tot timpul, inainte plangea de cand o lasam si pana o luam.
Sotul momentan e in pauza de curs caci urmeaza sa ne mutam si munceste de rupe la casa, zugraveste, urmeaza sa bata parchetul saptamana viitoare...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

neata fetele
noi am trecut de bonn, spre krotzenburg...
alex, normal ca e f. bun tortul ca doar l-am mai testat cu diverse ocazii , spor la treaba lui cristi, va tin pumnii sa va mutati cat mai repede!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Simona, multumim!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna dimineata
alex
ce e asa tacere pe aici, parca nici mie nu-mi mai vine sa scriu, intru si vad ca tot eu is la ultima postare...f. des in ultima vreme
hai scrieti!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Pai eu as scrie, dar nu stiu ce.
Aa, pot scrie ca Maria s-a mai obisnuit la gradi, nu mai plange ca inainte si a inceput sa interactioneze cu ceilalti copii, deci e pe drumul cel bun.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Revin si eu printre voi cu o intrebare pt cele ce stau la case.
Cam cat platiti voi Heizkosten pe luna.Perioada vara/iarna?
Cu ceva exemple daca se poate.Ca si asta e in functie de suprafata si persoanele ce locuiesc acolo, normal

Edit ca mi-am mai adus aminte de ceva.Ma mai interesa si cat costa gunoiul,sau cum se calculeaza, la fel si apa.

Pup vitaminele

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Mama ce liniste e pe aici...

Tumpi eu nu te pot ajuta, noi locuim intr-un apartament.

Pe unde umblati fetelor? Noroc cu Simona care scrie desc ca altfel subiectul murea de tot...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput