Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)
Raspunsuri - Pagina 12
Piersicutza spune:
La multi ani Edi si Mihnea, multa sanatate si voiosie! 
La multe lunite David la patrat!
Lumi multumesc de explicatie, ma gandeam eu ca nu e voie ciorba acra la bebei.
Ofer tort de inghetata
la toata lumea si sampanie diseara, ca poate unele mai lucreaza (vezi subsemnata)!
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
luminita2008 spune:
Piersicutza, e voie ciorba acra la bebei, dar nu acrita cu otet, cred ca m-am exprimat eu gresit... poti s-o acresti cu cateva picaturi de lamaie, sau si mai bine, cu bors, de preferat facut in casa, din tarate... nu stiu sub ce forma il gasesti acolo... pediatra ne-a dat ok-ul ptr ciorba acrita cu bors inca de la 8 luni. 
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
_giulianna_ spune:
Vorbiti de paine. Eu ii dau lui Edi in fiecare zi, cu iaurt.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Didididi spune:
Despre lapte: Mihai manaca cam ca hunii Luminitei: la o ora dupa masa de solide de seara (nu vrea sa renunte la el inainte de somn), pe la 1 si la 5 dimineata. Si asta am reusit numai de vreo 4-5 zile cand am bagat seara masa de cereale, ca ma zapacise cu mancatul din 3 in 3 ore
. Ce i drept a recuperat ce a pierdut la ultima indigestie si inca ceva: cam 700 g intr o luna, ceea ce nu e rau de loc. Prin urmare, cred ca o sa il las pe lapte praf pana isi scoate masa de noapte.
Iar fetele care alapteaza si vor sa o mai faca sa nu se gandeasca la ce zic altii. Copilul e mancacios sau nu. Eu simt inca un mare regret ca nu am stiut/putut sa alaptez, amplificat si de faptul ca baiatul meu a avut si pb cu digestia din cauza laptelui praf.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:

Go, David, go!! 

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
babytza spune:
Laura e o dulceata Alexia cum bate din palmeute si toarce lana 

Si noi papam painica si cu iaurtel si direct in manuta sa rontaie. De pe la 8 luni jumate ii dau asa.
Piersicuta eu vreau tort de inghetata 

Am mancat deja jumatate din el 
Vreau sa va zic ca de dimineata piciul tot merge singurel prin casa
e mortal 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
elly_16 spune:
Si Bianca e mare amatoare de paine/biscuiti/pufuleti
. Meniul ei preferat consta in tzitzi si paine. Ii mai dau cand si cand cate o bucatica de paine.
Iar mai nou ii place sa fure de pe masa... acum cateva zile a furat o bucata de snitel si si-a pus-o tacticos in fata... ieri a luat de pe masa un crenvurst si am prins-o rozand cu mare pofta din el...![]()
Mamica de
Bianca Maria
elly_16 spune:
Babytza, felicitari pentru primii pasi ai lui David. Acum ai baiat mare, ce mai...
Vad ca foarte multi bobocei mananca cereale. Biancai nu prea ii plac, mai ia 2-3 lingurite din cand in cand, ii fac si apoi le mananc eu. Mai sunt bobocei carora sa nu le placa cerealele?
Mamica de
Bianca Maria
andreutac spune:
La multi ani boboceilor nostri care au implinit 1 anisor!!!!
Carla, Razvanel, Mihnea, Edi
Sa fiti sanatosi, frumosi, voiosi si sa va bucurati mereu parintii!!!!
Noi, eu si tati, ne-am intors aseara dintr-un week-end prelungit, romantic, odihnitor si nu prea, asa ca va rog sa ne iertati ca pe unii va uram cu intarziere
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Primii pasi