Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)
Raspunsuri - Pagina 10
elly_16 spune:
Am vazut poze cu Razvanel, ce baiat frumusel
, si ce serios se gandea el "Oare ce sa iau eu de pe masa asta?"
Am vazut-o si pe scumpica de Alexia care stie cantecele... 
Babytza, felicitari pentru soricelul care merge deja singur... e baiat mare... ma bucur ca Valentina este ok. Cum spuneau si fetele, Quarelin-ul este tare bun pentru durerile de cap. Inainte de a ramane insarcinata, aveam niste migrene foarte urate, dar care treceau de fiecare data cu Quarelin. Acum n-am mai avut, se pare ca puiul meu m-a vindecat.
Mamica de
Bianca Maria
elly_16 spune:
Referitor la alaptat, metodele de intarcare descrise mi se par de-a dreptul barbarisme, destinate sa aduca suferinta de ambele parti, si pentru copil, dar si pentru mama...
Eu cred ca natura trebuie lasata sa-si urmeze cursul, iar intarcatul sa se produca in mod firesc, natural.
Si Bianca este inca alaptata, o alaptez si seara, si dimineata, si noaptea, si dupa fiecare masa de peste zi... asta daca cele cateva lingurite de mancare le pot numi masa. Si niciodata nu mi-am pus problema sa o intarc, o sa mai creasca si probabil ca o sa vina o vreme in care laptele meu nu o s-o mai sature, asa incat va fi nevoita sa manance si altceva.
Mamica de
Bianca Maria
Ankussa spune:
LA MULTI ANI EDI SI MIHNEA!!!!!! Fetelor sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata!!!
Sunt la serviciu asa ca tot pe forward sunt![]()
1. Alaptat, pt mine e tot o placere chiar daca ma scol de 3-4 ori pe noapte sa-i dau tzitzi si a doua zi sunt chiauna la serviciu, mai incurc spreadsheet-urile intre ele da` nu-i bai pana la urma imi ies..dar si eu sunt de acord ca daca nu se mai poate atunci asta e..![]()
2. Painica ii dau cateva firimituri asa..cand si cand...
3. Xor eu asa vaz treburile
se face fotabalist si o sa aiba o gramada de masini si banii oricum vin...![]()

3. Babyztule bine ca s-a facut bine fata 
4. Moni bafta multa si sa dea DD sa auzim numai de bine
5. Lumi ce mai zici mami?
Gata pauza, capul la fund 
PS de Felicic mai stie cineva? Ratonelu` s-o fii intors de la mare?
dyanira spune:
Intru si eu pe fuga sa urez
LA MULTI ANI LEUTULUI EDISOR!!!!SA CRESTI MARE, SANATOS , CUMINTE SI TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA SA ISI FACA LOC IN VIATA TA!!!!
LA MULTI ANI MIHNEA!!!!SA FII BUCURIA PARINTILOR TAI INCA 100 DE ANI DE ACUM INCOLO!!!
Sunt prinsa cu o gramada de bagaje Doamne ca tare greu mai e sa termini odata bagajele!!!!
![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
LA MULTI ANI MIHNEA SI IEDY!!!
SA VA TRAIASCA PUII MAMICI SCUMPE SI DRAGI, SA VA FIE SANATOSI, BUCUROSI SI NOROCOSI.BUCURATI VA DE EI!!!
Cu mult drag Nikolici si Karinutza
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
laura alexia e mortala....cum toarce ea lana, cum sa o fac si pe K sa croseteze , toarca.Baga misterul...si cu nasucul!Mi-a placut tare!!!
claudinna am uitat sa zic de Razavanel, mama mama ce marinar, stii ca o sa devina presedinte, nu?Si ce saltarez ai tu acolo!
nikolici spune:
piersicutza Habar nu am de unde a luat K roseola.Noi am intrat in contact doar o data cu bebeii de pe forum.Niciunul nu era bolnavior.O fi prins virusul dintr-o adiere de vant
, ca noi am cam stat izolate de lume apx o luna pana s-a imbolnavit.Nu-i bai bine ca trecut, acum suntem super voioase si chiar mancam singure cu placere.
Corrina spune:
Multumim inca o data, sunteti niste dragute! TOATE!!!

fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mihnea!
de