Cafea cu aroma de femei si bebelusi-109.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Doamne, dar lenese mai sunteti.

TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!! Si haideti la cafea.

Sa aveti o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

'neatza...
sar'mana
da' m'am lasat de cafea..sa vedem cat rezist

da' si tu un suc

o zi buna tuturor...
as vrea sa stiu de ce ne parasiti asa de mult...sunt tare curioasa...

Mergi la inceput

Suc, limonada, ceai si ce mai vrea sufletelul vostru, toate se gasesc in cafenea. Numai sa aveti curiozitatea de a intra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Maadi, nu intra nimeni la raport?

Eu am reinceput serviciul...Azi a fost bine, ca e seful plecat.

Am baut cafelutza si fac treaba asa...mai relaxata.

Principe, Wendy, Maru pe unde umblati?

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

hei gagici! ce mai faceti?
incerc sa revin incet-incet, pe masura ce-i facem program Nataliei anul trecut pe vremea asta se concretizau 2 liniute si ma uit la ea ca deja are aproape 4 lunite
va pup pe toate!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alic

hei gagici! ce mai faceti?
incerc sa revin incet-incet, pe masura ce-i facem program Nataliei anul trecut pe vremea asta se concretizau 2 liniute si ma uit la ea ca deja are aproape 4 lunite
va pup pe toate!

ALICe
eu
wow..4 lunite...sa va traiasca printesa....cu programul depinte de la copil la copil...a mea n'avea inca prgram cavroia di ora in ora tzatza...mai tarziu insa si'a facut singura program...si numai dupa programul ei tb sa mergem..indiferent unde suntem ea la 2 dupa amiaza tb sa doarma...sa vezi ce de'a treba avem daca nu o ascultam..ei si mai avem din astea...

mai da' ... mai vreti?
in caz ca va dezmortiti..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

mai.. va mai dau si azi cafea..daca ma faceti sa o arunc si pe asta..vai de capul vostru...

Mergi la inceput

ieri fii'mea a rostit un cuvant nou.."tzantzaru"..era asa incantata de el..ca-l rostea mereu... la un moment dat... pe seara era cu bunica'sa pe afara...si a venit intradevar tzantzaru' sa o piste...dar bunica'sa nici ca si'a dat seama..credea ca vb cum a facut'o toata ziua..a vazut ea ca nu o baga in seama ..a strigat la ta'su..tati pica tzantzaru...imi imaginez ca tb sa fie asa de dulce..imi pare rau ca mi'am pierdut asta ..dar eram dupa paine

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Buna fetele,

Stefania - Multam de cafea. dulcetei mici. Din cauza asta trag tzantazarii la ea.

Alic - Ce face puiuta frumoasa de 4 lunite? Doamne dar ce repede mai trece timpul.

Sper ca restul fetelor sunt bine sanatoase - Aida, Principeso, Dodo, Marule, Adina , Mexxa - un semn va rugam sa stim ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maadi

Sper ca restul fetelor sunt bine sanatoase - Aida, Principeso, Dodo, Marule, Adina , Mexxa - un semn va rugam sa stim ca sunteti bine.

Hmm, meyyyy numai de noi nu intreaba nimeni?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput