Cafea cu aroma de femei si bebelusi-109.
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Maadi spune:
Doamne, dar lenese mai sunteti.
TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!! Si haideti la cafea.
Sa aveti o saptamana frumoasa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mamiciitalia/mamiciitalia.jpg)
mamiciitalia spune:
'neatza...
sar'mana
da' m'am lasat de cafea..sa vedem cat rezist
da' si tu un suc
o zi buna tuturor...
as vrea sa stiu de ce ne parasiti asa de mult...sunt tare curioasa...
Maadi spune:
Suc, limonada, ceai si ce mai vrea sufletelul vostru, toate se gasesc in cafenea. Numai sa aveti curiozitatea de a intra.
MsLara spune:
Maadi, nu intra nimeni la raport?
Eu am reinceput serviciul...Azi a fost bine, ca e seful plecat.
Am baut cafelutza si fac treaba asa...mai relaxata.
Principe, Wendy, Maru pe unde umblati?
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alic/alic.jpg)
alic spune:
hei gagici! ce mai faceti?
incerc sa revin incet-incet, pe masura ce-i facem program Nataliei anul trecut pe vremea asta se concretizau 2 liniute si ma uit la ea ca deja are aproape 4 lunite
va pup pe toate!
ALICe
eu
slimatei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alic hei gagici! ce mai faceti? incerc sa revin incet-incet, pe masura ce-i facem program Nataliei ![]() ![]() va pup pe toate! ![]() ALICe ![]() ![]() ![]() eu |
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
mai da'
![](iubesc cafeaua.gif)
in caz ca va dezmortiti..
![](iubesc cafeaua.gif)
![](iubesc cafeaua.gif)
![](iubesc cafeaua.gif)
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
mai.. va mai dau si azi cafea..daca ma faceti sa o arunc si pe asta..vai de capul vostru...
slimatei spune:
ieri fii'mea a rostit un cuvant nou.."tzantzaru"..era asa incantata de el..ca-l rostea mereu... la un moment dat... pe seara era cu bunica'sa pe afara...si a venit intradevar tzantzaru' sa o piste...dar bunica'sa nici ca si'a dat seama..credea ca vb cum a facut'o toata ziua..a vazut ea ca nu o baga in seama ..a strigat la ta'su..tati pica tzantzaru...imi imaginez ca tb sa fie asa de dulce..imi pare rau ca mi'am pierdut asta ..dar eram dupa paine
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Maadi spune:
Buna fetele,
Stefania - Multam de cafea. dulcetei mici. Din cauza asta trag tzantazarii la ea.
Alic - Ce face puiuta frumoasa de 4 lunite? Doamne dar ce repede mai trece timpul.
Sper ca restul fetelor sunt bine sanatoase - Aida, Principeso, Dodo, Marule, Adina , Mexxa - un semn va rugam sa stim ca sunteti bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maadi Sper ca restul fetelor sunt bine sanatoase - Aida, Principeso, Dodo, Marule, Adina , Mexxa - un semn va rugam sa stim ca sunteti bine. |
Hmm, meyyyy
![](chatterbox.gif)
![](plang.gif)
![](alcool.gif)
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!