Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)
Raspunsuri - Pagina 18
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
DRAGUTELOR SI CIPICAH.....SINAXARUL DE AZI....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august31.htm
happymum spune:
buna dimineata fetelor si cipicah...
sunt bine livsy, multumesc de intrebare.
caciantoni, ce ne mai spui nou? 
toate fetele, fara exceptie.
ps. sa va zic o chestie... lunile din urma cand eram disperata, ca un facut vedeam burtici, bebei pe strada, unul langa altul, de ma apuca groaza. luna asta, daca m-am linistit... surpriza... nu mai sunt atatea gravide si bebei in oras....
, daca am vazut o graviduta intr-o saptamana si cativa bebei... e mult.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
ANITA75 spune:
buna fetelor!A venit toamna cea mohorita ,sper sa nu fim la fel ca ea
la toate fetele dragi!
Livsy spune:
Happy Mum, 

, eu in schimb vad sute de gravidute si de bebei de la o vreme 

dar mie-mi place!!!!

Spor! Sper ca in curand sa te numaram si pe tine la gravidute!!!
Valabil pentru toata lumea fara exceptie!

happymum spune:
Link aici: 1 septembrie - inceputul anului bisericesc
Spre deosebire de anul civil care incepe la 1 ianuarie, anul bisericesc incepe la 1 septembrie. Potrivit traditiei mostenita din Legea Veche, in aceasta zi s-a inceput creatia lumii si tot in aceasta zi Si-ar fi inceput Mantuitorul activitatea Sa publica.
La romano-catolici, anul bisericesc incepe cu prima duminica din Advent, adica duminica cea mai apropiata de 30 noiembrie, deci cu aproximativ patru saptamani inainte de Craciun.
_
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
deeva73 spune:
Bine v-am regasit fete si Cipicah,
Mi-o fost tare dor de voi zilele astea. Am fo' plecata... de'acasa (amu fie vorba'ntre noi io is cam plecata de'acasa tot timpu') la un curs si n-am avut acces la net.
In orasu' unde'am fost locuieste una dintre fetele de pe listuta, careia ii multumesc ca exista, ca se roaga zilnic pentru noi si ca o fost de acord sa ne cunoastem chiar daca n-am reusit sa ne intalnim decat telefonic. Vreau sa spun ca am simtit-o mult mai buna, mai credincioasa si mai smerita decat pot dezvalui vorbele sale asternute pe un ecran de computer. Ne citeste zilnic, ingenuncheaza in fiecare sara la rugaciune, plange si se bucura impreuna cu noi chiar daca scrie mai rar... Domnu' sa-ti bucure zilele alaturi de familia ta, draga noastra Cleopatra!
Am cetit din urma... har Domnului ca n-avem vesti rele! Va multamesc ca nu m-ati uitat si ati intrebat de mine. Amu is acasa si am intrat pe formum sa raspund prezent la apelu' de sara. Ne intalnim la rugaciunea de la 21.
Va pup
pe toti si va iubesc!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum Link aici: 1 septembrie - inceputul anului bisericesc Spre deosebire de anul civil care incepe la 1 ianuarie, anul bisericesc incepe la 1 septembrie. Potrivit traditiei mostenita din Legea Veche, in aceasta zi s-a inceput creatia lumii si tot in aceasta zi Si-ar fi inceput Mantuitorul activitatea Sa publica. La romano-catolici, anul bisericesc incepe cu prima duminica din Advent, adica duminica cea mai apropiata de 30 noiembrie, deci cu aproximativ patru saptamani inainte de Craciun. _ www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
Astazi suntem in 31 August, maine e 1 Septembrie, deci de maine se incepe anul bisericesc.
Multumim pt link!

ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
pogonici1977 spune:
sunt atat de trista..dar cred ca a fost voia lui dezeu si a macutii domnului..
noi de azi in 3 saptamani trebuia sa plecam cu masina la budapesta...dar..viata ne ofera surprizii..poate e un semn dee la cel de sus
sotul meu a avut azi accident cu masina...a intrat un pusti de 18 -19 in el..nea nenoricit spatele masinii..se repara pe casco..dar masina fiind japoneza..dezeu stie cand vin piesele...am si duso in service...cine stie cand va fi gata..o luna..poate 2 habar nu avem....
nu stiu...continui sa cred ca e un semn de la cel de sus...in aprilie cu exact 3 sapatamani inainte sa plecam la chisinau sau inchis granitele....acum identic..iar acum iar ni se intampla...cu 3 saptamni inainte sa plecam accident...
azi iar am 

..si mereu ma intreb de ce de ce noua..de ce acum ni se inatampla
oare e vreun semn de la dezeu sa nu ne ducem?? sau oare ce o fi
doar rugaciunile ma vor ajuta sami revin..dar nu stiu cand mai pot rezista..imi este fffffff greu...
ma duc sa citesc paraclisul maicii domnului..sa ma linisteasca...ma dor si muscii de la picioare asa stres am avut astazi....
deeva73 spune:
Draga pogonici, recunoscatoare mi-s voua ca m-ati primit cu bratele deschise si acuma pot zice ca sufletu' meu ii liber. Ma simt datoare sa raspund deznadejdii tale, fi'nca ma regasesc intru totu' in povestea ta. Si eu am fost pe culmile disperarii (cum scria Emil Cioran) si mie mi se'ntamplau numa' lucruri rele... aparent. Da' cum vorbele mele nu-s la fel de mestesugite ca ale unui Ava te las sa recitesti cele postate de caciantoni la pagina 6 din ast capitol. Aduc marturie aici ca toate cele scrise mai jos eu le-am simtit.
| citat din mesajul lui caciantoni Totdeauna Dumnezeu ajuta, totdeauna ajunge la timp, dar vrea de la noi rabdare. El aude de indata ce noi strigam, dar nu dupa cum crezi tu.[/blue] Acum te manii, te mahnesti si te necajesti, gandind ca Tatal ceresc intarzie sa-ti raspunda. Eu iti spun ca aceasta se va implini asa cum doresti - se va implini neaparat - dar este nevoie de rugaciune din tot sufletul si de asteptare. Si cand tu vei inceta sa-ti mai amintesti de ceea ce ai cerut, atunci iti va veni ca dar al rabdarii si al asteptarii tale. Cand, rugandu-te si cerand de la Dumnezeu ceva, ajungi la deznadejde, atunci este aproape de tine implinirea cererii. Hristos vrea sa vindece vreo patima ascunsa din tine, de aceea amana implinirea cererii. Daca primesti mai repede decat te astepti tu, patima ta ramane nevindecata. Daca astepti, primesti si ceea ce ai cerut si vindecarea patimii. Si atunci te vei bucura cu bucurie mare si vei multumi cu caldura lui Dumnezeu, care pe toate le zideste cu intelepciune si le face spre folosul nostru. Nu ai nici un folos, deci, daca te mahnesti, daca te superi, daca spui cuvinte grele. Trebuie sa-ti inchizi gura. Nimeni sa nu inleleaga ce ai tu. Sa iasa abur pe ochi, nu pe nas. Sa nu oftezi, pentru a te usura, zice-se, ci sa te linistesti. Prin asteptare si indelunga-rabdare vei arde pe diavol. Vezi cate bunatati aduc ispitele si necazurile? Daca vrei sa vezi, sa gusti si tu iubirea lui Hristos, indura ceea ce vine asupra ta. Nu in ceea ce-ti place tie, ci in ceea ce vrea Domnul sa te incerce. Nimic din ceea ce facem noi de buna voie nu este atat de folositor cat este ceea ce ne trimite Domnul fara incuviintarea noastra. Dumnezeu vrea ca vrajmasul diavol sa lupte pe om lupta crancena, os peste os, sange peste sange. Atat incat sa se topeasca precum ceara la fata focului. [blue]Atunci cand incercarea va trece, te vei umple de bucurie. Vei fi coplesita de jur imprejur de lumina stralucitoare si vei vedea taine pe care limba nu este cu putinta a le grai. Atunci vei dori cu sete sa vina iarasi ispitele, pentru ca ai cunoscut cat folos aduc. Indrazneste, deci, si intareste-te in Hristos Domnul, indurand tot ceea ce vine asupra ta, primind, impreuna cu durerea, pacea si harul lui Dumnezeu. (Gheron Iosif, Marturii din viata monahala, Editura Bizantina) |
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
happymum spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Astazi suntem in 31 August, maine e 1 Septembrie, deci de maine se incepe anul bisericesc. |
pai bre alino, am scris eu pe undeva ca nu ar fi 31 azi?
Doamne... fetelor, ati vazut la stiri cazul din suceava cu femeia gravida in 9 luni si habar nu avea cica? s-a internat in spital cu tensiune mare si ceva jena ginecologica. a controlat-o un ginecolog si NU si-a dat seama ca are un prunc in pantec... Doamne! si alta doctora a zis ca ca ea a controlat-o la ficat si mai sus, nicidecum daca e gravida ori ba... si cica din punctul ei (doctora) de vedere, nu a gresit cu nimic...
sa il fi vazut pe doctorul ginecolog ce fata avea si cum a spus ca nu a vazut sarcina femeii... ca un copil plangacios. cica avea 140 kg si ca de aia nu a vazut nimeni nimic.
dar ea? femeia? s-a dus la wc, si cica habar nu a avut ca a nascut... ea zice ca au fost niste cheaguri de sange... au descoperit fatul mort in wc, instalatorii... ca se infundase toaleta.

offfffff..........
_
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2