Timisoara Impreuna(157)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 3
silvana75 spune:
Dana, sunt cu gandul alaturi de voi, tin pumnii sa fie bine, Doamne ajuta!
fetele
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
Mariaa spune:
Andanii, cu gandul langa tine
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
geta_florina spune:
'neata
Andanii ma rog pt voi. Doamne-ajuta sa fie bine!
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
poze
aidaciolac spune:
andanii scumpa sorry , doar ce am aflat Sa stii ca ma gandesc si eu azi la voi , sa vada doctorii exact ce este si sa poata rezolva problema. Te scumpa
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Doris-Alina spune:
Andanii, draga, m-am rugat si ma voi ruga...
Doamne ajuta sa treaca cu bine peste operatie, sa se refaca rapid...
Si pentru tine, multa putere si rabdare si tarie...
Aidule, pup de nu te vezi, auzi?
Ce face Eric?
Pup pe toate fara numar...si o zi excelenta...
Nu va asteptati inca la epistole de la mine, reinvat mersul de furnica...da tot e ceva...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Dana,sunt si eu alaturi de tine,cu gandul...iti doresc ca tot raul sa fie spre bine!Tin pumnii!
Mariaa spune:
Danuta n-o sa intre azi ca ramane la spital, Luci e oke, a iesit dupa 3 ore din operatie care am inteles ca a fost destul de nasoala. Ce-i important e ca-i stabil acuma si glumetz :) Mai multe zice Danutza cand poate intra maine.
Aida, ce face catelul lui Emma? celalalt a ajuns prin Dumbravita, e la cineva care sta la casa, ii merge tare bine.
apropo de Danuta...Danitin, tu chiar te-ai mutat fata acolo?? hai odata acasa, femeie pusix
Doris, e ceva si cu mersul de furnica, mare lucru ca ai rabdare pentru asa ceva! io as fi tentata numai la pasi de urias...mai buna si mai rabdatoare furnica!
Ano, tu pe unde umbli?
Getuca, pusix
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Ana68 spune:
Ma bucur ca sotul Danei este bine,refacee grabnica!Te pup Dana!
Simona,pe aici...cu boii dusi de acasa....
Mariaa spune:
Ana...punem de-o cireada, jur...sau de-o bomba?!
hmmmm
seara linistita.
_
silvana75 spune:
ma primiti si pe mine in cireada ca is si imi vine sa iau pe cineva la
Dana, refacere rapida sotului
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up