Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

cafera esti asa de draguta mereu. Multumim mult! Tu ce mai faci? Ce iti mai fac printesele? Aveti poze noi?
musso17 Multumesc mult! Voi ce mai faceti? Aveti poze noi?
mychydutzaMultumim mult ca v-ati gandit la noi. Noi suntem bine. Saptamana asta Ingrid o sa inceapa sa mearga la gradinita 2zile/saptamana cate 4h/zi. Imi e tare groza, dar in acelasi timp ma si bucur sa am putin timp liber. Ingridutza imi e asa de draga... cum canta ea cantecele ei favorite, cum scoate perlute din cand in cand... iubesc varsta asta. Voi ce mai faceti?
nma copii frumosi, torturi delicioase, tu esti supla si frumoasa foc.
Fug ca s-a trezit Ingrid.
Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna ziua dragele mele!
Incep prin a va multumi la toate pentru urari...va pupam si va multumim mult de tot!
Petrecerea noastra s-a terminat in jurul orei 14.30...dupa o noapte chinuitoare (v-am mai zis eu ca mie nu mi-e sortit sa am parte de chestii usoare...trebuie sa fie tot felul de complicatii)cu muci si plnsete generate de inecatul cu muci...Cati s-a trezit de ziua ei racita cobza, si cu ochii lacrimosi! S-a bucurat enrom de cadourile de la mami si tati si ne-am grabit sa plecam - nu inainte de a ne anunta finii si nasii ca fata este bolnava...in cazul in care nu vroiau sa ma ia copiii cu ei ca sa nu se imbolnaveasca! A venit toata lumea! A fost foarte bine si Cati s-a bucurat, atat cat a lasat-o viroza asta nenorocita, de petrecerea ei! Din fericire nu face febra! Macar atat!Dupa o sesiune de aspirare la nasuc a cazut lata si doarme de rupe!
Poze voi pune cand ma mai linistesc oleaca ca si eu sunt franta (m-am trezit de nenumarate ori azi-noapte!)
Cristinapozele sunt superbe, iar Ingrid este si mai si!
Georgi asa a debutat cu stranut...asa a debutat si la mine (ieri a fost apogeul de muci, azi sunt mai bine!). I-am dat deja Zyrtec, panadol, nurofen alternate si bietul meu sot alearga exact in acest moment prin tot Bucurestiul dupa Colargol!
Va multumesc din nou pentru urari si va pup cu mare drag!

Editez pentru a va pune aceasta poveste...la care am lucrat doua saptamani si pe care am postat-o azi-noapte:http://oanamada.wordpress.com/2009/08/23/la-multi-ani-iubita-noastra/

Oana siCati mica (1 an si 11 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LA MULTI ANI CATINCA&PAUL! Sanatate, noroc si multa fericire va doresc!

Oanamada ma bucur ca a reusit Catinca sa se bucure de cadourile si petrecerea ce i-ati pregatit-o. Am intrat si mai devreme sa vad daca ai postat noutati :)

nma wooow ce frumosi sunt Alex si Andra (ce bronzata-i) Iar tu arati absolut superb, felicitari.

Ingrid esti ca o papusica de frumoasa, sper sa-ti placa la gradi iar mamai sa fie tare si sa se bucure de timpul ce-l va avea doar pt ea pe amandoua.

Cafera cum te mai simti? Dar de fete nu ne mai povesteesti?

Vacanta placuta Lore.

Alina ti-am raspuns la sms? Cred ca sunt sanse sa fi trimis sms la altcineva din greseala , tare zapacita mai sunt... Cum se simte Eli? fetele faine .

HELP
Cred ca la voi am citit ca sunt mai multe firme care fac crema de galbenele dar e una care are reteta mai buna. Este cea de la Transvital Cosmetics Cluj?
Asta am folosit pt o pr ce-o are Soph si ori a ajutat ori a fost doar coincidenta dar oricum as vrea sa am in casa si i-as ruga pe ai mei sa-mi aduca la iarna cand vin dar nu stiu care e mai buna.... Va rog daca stiti care e mai buna sa-mi dati si mie detalii.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou.........

LA MULTI ANI CATINCA, sa fii sanatoasa si numai bucurii sa le aduci alor tai.oanamada, vezi ca n-a plouat?
ioana, da ce-i cu harnicia asta?????? eu am reusit sa fac curat in toata casa sambata, cu spalat geamuri, perdele si tot tacamu. profit ca nu-i andrei acasa, ca altfel e belea!!!!
timi, cea mai buna crema e aia facuta-n casa.....dar in lipsa, eu te-as sfatui sa-i rogi pe ai tai sa caute la plafar crema de galbenele facuta dupa reteta MARIEI TREBEN.

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

cristina, ce frumusika-i ingridutza! si cum sta ea la pozat....noi suntem bine, multumsc de intrebare! andrei e la vatra dornei cu ambele bunici, iar noi parintii singurei acasa......ne facem e cap!
oanamada, frumos ce ai facut tu acolo, ca de obicei.........astept poze de la petrecere. la ferma din pantilimon, nu?

Mergi la inceput

uau, am 4 stelutze albastre! 3000 de mesaje....mama ce-am mai chinuit forumu' asta!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

uau, am 4 stelutze albastre! 3000 de mesaje....mama ce-am mai chinuit forumu' asta!!!!!!!!!!!

Felicitari pt stelute si merci pt raspuns. Iuhuuuuu o aveam pe cea buna
.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oanamada,pup fata mucioasa..voiam sa te intreb de ce ii dai antitermice,m-am gandit sa-i dau si eu panadol ca nu-l lasa raguseala si mucii,ii dau sumetrolim de 3 zile deja si nu vad imbunatatiri prea mari,parca nu mai tuseste asa rau... as vrea sa-l las sa "lupte"un pic..nici eu nu stiu ce vreau
cristina,pe hardul vechi aveam poze si s-a dus,se incearca salvarea lor dar...in fine,trebuie sa ma invrednicesc si sa fac altele.mult succes cu gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello!
Timi...nu am apucat sa pun mare lucru pe blog...maiine!
Daca tot ai intrebat de crema de galbenele...o sa-ti raspund ce stiu eu...cu riscul sa supar pe cineva! Sfatul meu este sa nu iei sub nici o forma crema de galbenele romaneasca! de ce? In cariera mea de jurnalist am avut ocazia sa stau de vorba cu multe persoane implicate in fenomenul numit cosmetice, farmaceutice si parafarmaceutice. Printre ei s-a numarat si Mihaela Leventer, cea care este acum unul din cei mai renumiti dermatologi romani (de altfel cred ca inca mai este Presedintele Asociatiei Dermatologilor din ROm) care m-a sfatuit sa nu folosesc in viata vietilor mele crema de galbenele facuta in Romania. Nu pentru ca ar avea ceva cu romanii ci pentru ca jumatate din clientele ei aveau probleme grave de piele generate de crema de galbenele (celebrul panaceu universal!). Motivul dat de ea atunci nu l-am crezut in totalitate...apoi, dupa niste ani mi s-a confirmat ca spune adevarul! Motivul era ca in Romania...majoritatea firmelor lucreaza cu galbenele (planta bruta) colectate de particulari si vandute producatorilor contra unei sume modice...aceste galbenele sunt stranse impreuna cu diverse buruieni d epe margine drumului, din padure sau de unde mai nimeresc oamenii aia...adicatelea nu sunt culturi civilizate si specializate. Imi povestea ca o sortare se face la fabrica, dar ca in conditiile in care plantele nu provin din culturi specializate este suficient sa "scape" o bucatica de bururiana...si compromite un lot intreg de creme generand diverse probleme cutanate. Dupa niste ani...am avut ocazia sa ajung intr-o fabricuta de pe langa Bucuresti care facea astfel de creme naturiste...printre care si galbenele: cateva picaturi de esenta de galbenele (care numai ei stiau cum era obtinuta) si restul compusi si lianti specifici cremelor si unguentelor de baza. Totul in conditii de igiena perfecta, doar ca inclusiv doamnele care lucrau acolo mi-au zis ca nu sunt culturi organizate de galbenele si ca acele creme nu sunt ceea ce ar trebui sa fie! Mie, medicul Leventer mi-a zis ca cea mai buna creme de galbenele este cea fabricata in Germania...care se pare ca are culturi foarte extinse si bine organizate de galbenele. Tu ia din povestea mea ce crezi necesar! Eu una am avut prea multi ani de-a face cu domeniul cosmetic (despre asta am scris niste ani buni!) ca sa nu stiu dedesubturile multor firme de cosmetice renumite, straine, romanesti...nu conteaza, toti au niste ascunzisuri...pe care numai cei care au legatura cu fenomenul ajung sa le afle...iar consumatorul le simte (daca n-are noroc!) pe pielea lui! Din fericire pentru mine...am avut ocazia sa le aflu si stiu exact ce sa cumpar din Romania si ce sa nu cumpar de aici (chit ca este vorba despre una si aceeasi firma!)
Mychymultumim de urari si de laude....si multumesc ca ai fost "mesagerul nostru meteo cu vreme buna". da, petrecerea am facut-o la ferma din Pantilimon . Felicitari pentru stelute!
Georgi, nici eu nu exgerez cu antitermicele pentru ca eu sunt in general foarte precauta cu administrarea de medicamente, mai ales de antibiotice sau sulfamide (eu de la prea multa eritromicina data in copilarie de medici fara creier...am ajuns sa am rezistenta la antibiotice...asa ca daca am nevoie trebuie sa iau antibiotice foarte tari ca sa am rezultate!). I-am dat paracetamol pentru raceala in sine si nurofen pentru ca are efect antiinflamator (ma interesa mai ales pe caile nazale). ieri i-am dat Panadol dimineata si nurofen seara...azi i-am dat din 6 in 6 ore si bine am facut pentru ca in seara asta pe la 8 mi-a facut un 38. Daca nu-i dadeam cred ca facea mai mult! Ii mai dau acum la 1 o doza de Panadol s-o tina peste noapte si daca vad ca face febra la noapte o sa-i mai dau niste nurofen spre dimineata. Sper sa nu!
Oricum, nu stiu cum e pentru altii, dar pentru noi Colargolul face minuni. A gasit taica-su si pe la 4 i-am pus in nasuc si s-a vazut imediat efectul...nu a mai stranutat, nu i-a mai curs asa rau nasul...mai nasol ca este rau la gust si asta seara mi-a vomat tot laptele din cauza colargolului (si eu minte creata...nu puteam sa-i pun intai picaturi si dupa aia sa-i dau lapte?!)..dar dupa 5 minute mi-a zis ca "burtica ei ii spune ca e poame" asa ca a mai papat putin cascaval si vreo 2 biscuiti. Bafta si voua si sa va faceti bine repede!
Noapte buna
Va pup

Oana siCati mica (2 ani)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Catinca. Asteptam poze, mami.
Nico, zau, parca esti sora lui Alex si a Andrei. Sunteti niste scumpei.
Cristina26, Ingrid e o papusica dragalasa...imi place ca ti-a mostenit expresia fetei, adica emana pozitivism, caldura, armonie.
Georgi, cum se mai simte Mihnea?

Fetelor, ati inceput serviciul?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput