Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Ma refeream la pozitia in care-l simti pe el ca e asezat in burtica. Ca ma tot streseaza o prietena ca bebe al ei de la 4 luni a stat cu capul in jos si ca al meu daca nu e deja intors, nu o sa mai am sanse sa se intoarca sa nasc natural. Oricum eu nu cred ce zice ea, dar eram curioasa daca mai sunt fete la care e deja intors bebelul. Ramona, 28+ noi 3 |
La mine nu e relevant acum ca sunt cu mult in urma ta,dar pot sa iti spun despre sarcina cu Stefania.
La eco de 30 sapt era cu capsorul in sus,iar la 34 era in pozitie craniana.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+
RamonaCopot spune:
e bine atunci...oricum am auzit de bebei care si la 36 s-au intors...
Camy...relax, ca te sunam noi daca era ceva. Ne mananca doar limba si nu avem somn, atata tot.
Ramona,
28+
noi 3
RamonaCopot spune:
Misto nabcul Sthephy. Il stiam da tot m-am amuzat cand l-am citit!
Ramona,
28+
noi 3
Lidia74 spune:
Fetele sa va trimit un banc:
O discutie între doi copii în camera lor.
Baietelul catre fetita:
- Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
- O papusica Barbie. Dar tu ?
- Eu îi voi cere un Tampax.
- Tampax ? Ce e asta ?
- ...habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti
merge la plaja sau la piscina în fiecare zi, sa mergi cu bicicleta, sa
dansezi, sa alergi, sa faci o multime de lucruri... fara ca nimeni sa-si dea seama!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Lidia74 [quote] citat din mesajul lui simina_kin am scutire...am facut baie , m-am cremuit si m-am impiedicat Na ca avem si picanterii pe aici [quote] SIMINA sper ca te-ai cremuit in fata sotului. Lidia |
Am intrat sa va spun noapte buna si ce vad???
Bineinteles ca in fata lui ca altfel cum ma impiedicam???singura???
26+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
shtephy spune:
La multi ani,Simina si toate cele care va serbati ziua onomastica!
_
simina_kin spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Daca nu s-a cremuit in fata sotului, sigur s-a impiedicat in preajma lui . Asta asa ca sa-si primeasca si ea cadoul anticipat de SF Maria . Sa va fie de bine! Ramona, 28+ noi 3 |
Asta-i cinstea mea pt el , nu cadoul meu...eu vreau flori de la el , nu dunga-dunga
Tocmai a venit fratemiu cu prietena sa-mi dea cadou...binenteles pt fimea si-am primit o paturica de la Pampers si pampersi...am ramas muta...nu stiam ca sunt atat de mici
26+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
shtephy spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Misto nabcul Sthephy. Il stiam da tot m-am amuzat cand l-am citit! Ramona, 28+ noi 3 |
Ce banc???
nu imi aduc aminte sa fi zis bancuri pe aici
_
RamonaCopot spune:
Simino....fugi in patut. Ca noi nu avem la cine, de aia palavragim pe aici. Eu cel putin. Si cuibareste-te acolo, ca poate te-ai lovit cand te-ai impiedicat, sa pupe tati si sa treaca. noapte buna sa ai!
si LA MULTI ANI de Sf Maria, asa ca de la o Marie la alta!
Ramona,
28+
noi 3