Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Si cum am zis ca ma gandesc pana dimineata cu ce sa fac cinste asa ca de Sf MAria, haideti sus fetele ca v-am facut (desi mi-e nu-mi place), ceiut, laptic cald cu miere si am si niste croissante pe care le incalzesc imediat la microunde sa le papam aburinde.

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

RamonaCopot, La multi ani!

Katyusha, eu nu locuiesc in Romania, locuiesc in Japonia,Tokyo si diferenta de fus orar intre cele 2 tari este de 6 ore. De aceea sunt prima pe aici in fiecare dimineata....nu ca as fi eu foarte matinala sau ca as avea insomnii!

LauraG,multumesc foarte mult! Cred ca a fost interesanta experienta,am auzit ca are foarte mare po****ritate emisiunea "Cops" !

Fetele care mai aveti bebei: Shtephy, Mihamora, Simonette, Magdaz_ina, Betty etc(scuze daca nu mentionez pe careva, sunt cam uituca acum), am o foarte mare rugaminte la voi.....Spuneti-mi si mie cum e cand se rupe apa? Ce simti? Cum arata? Cum mi-as da seama daca mi s-ar intampla?

Lumi 27+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata si sa ne traiasca Mariile, cu sarcini usoare si super bebei! Nu stiu care din voi e Maria, am retinut Simina si Ramona C., sa va dea Domnul sanatate multa si fericire! 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Buna dimineatza burticutze

Sa traiasca MARIILE SI MARIUCILE

La multi Ani !!! si sarcini usoare

cea mai fericita cu 27+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

la multi ani, de Sf.Marie, cu multi bani la palarie, euro in conturi, mari,... (pot sa fie si dolari), sanatate, fericire si succese mari, depline!

fac cinste si de Sf.Marie si pt. intrarea in a 6-a luna!

cum se rupe apa stiu doar din carti ca la noi a fost cezariana.

pe burtici si pt. marii si marioare!

Magda 22+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata!!!
Desi ar trebui sa fiu happy azi, a reusit bunicamea sa ma scoata din minti la prima ora...vreau sa vina mama mai rpd acasa ca eu nu mai pot

Deci mai avem inca o Marie cu palarie..Magda...La multi ani mamico sa ai o zi superba!!!

AAAA....ca sa elucidam misterul...ma numesc Mariana!!

Sper sa apara toate Mariile si sa spuna ca fac cinste , ca sa stim si noi pe cine sarbatorim , plus ca mai este o data Sf Marie in sept

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna dimineata! Am reusit sa citesc si eu totul din urma, huh... sunt o codasa, ce mai...

inainte sa povestesc cu voi, vreau sa urez si eu:

LA MULTI ANI tuturor Mariilor!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor!
Intru fuga sa spun

La multi ani Mariilor!!!!

Pup pe toate!

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Monis, felicitari pentru grasunel! Abia astept sa ne spui ce ti-a zis dr.Haiduc! Am fost si eu joi la dumnealui la spital ca nu m-a mai vazut de mult si mi-a dat tura 2 de analize de facut si s-a uitat pe eco morfologice... insa eco nu mi-a facuuuut si exact in ziua aia nu l-am simtit pe bebe de sus deloc... intrasem la idei, noroc ca bebe si-a revenit si mi-a dat a doua zi niste picioruse hotarate ca sa ma linistesc. La mine bebeii sunt asezati "sandvis", unul sus si unul jos, unul peste celalalt si la ultima eco de la 22 sapt aveau capusoarele in jos (baieti destepti, stiu ei ca mami vrea sa nasca natural si s-au asezat regulamentar).
Am vazut ca m-ai "strigat", am aparut prea tarziu sau iti mai pot fi de folos si acum?
foarte buna reteta de confectionare tampoane, se afla acum salvate in fisierul meu special!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Lidia, imi pare rau ca ai trecut prin experienta pierderii unei sarcini, stiu cum este... Trebuie sa tratezi cu maxim "interes" acest aspect al coagularii sangelui, eu mi-am descoperit dupa 7 ani de incercari de a avea bebe (la aproape 38 ani) ca sunt "fericita" posesoare a 2 afectiuni care alcatuiesc un diagnostic de trombofilie ereditara si ca fara tratament nu aveam nicio sansa... Exista un subiect care iti va fi foarte util si unde vei gasi (daca te intereseaza) povestea mea si a altor fete aflate in aceeasi situatie, precum si o lista completa de analize care trebuie facute pentru diagnostic, precum si unde se pot face aceste analize http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139983
Daca mergi la dr.Tutunaru atunci el te va indruma corect ce investigatii sa faci. Eu fac zilnic cate o injectie cu clexane (heparina) de 0,4 si mai iau si un aspenter pe zi inca de la inceputul sarcinii. Dr. Tutunaru colaboreaza cu hematologul dr.Avram Simona de la spitalul Coltea care iti va face o parte din analize acolo (acelea care se pot face, pentru ca unele nu se pot face).
Pentru a raspunde la intrebarile legate de Fundeni si Coltea, niciunul din spitale (sectia de hematologie) nu poate face toate analizele care alcatuiesc tabloul de trombofilie. Eu am fost la Fundeni in 2004 dupa pierderea primei sarcini si m-au trimis acasa cu vitamina C si un aspenter la 3 zile. Apoi in 2007 cand eram insarcinata la fel, m-am dus la Fundeni pe ideea ca sunt unele afectiuni care se declanseaza in sarcina si ca poate data trecuta nu s-au vazut pentru ca pierdusem sarcina... ei bine, si de data asta la fel m-au trimis acasa, pentru ca acele analize facute nu au detectat trombofilia mea ereditara... am pierdut si sarcina aceea la 8 saptamani... abia in 2009 am descoperit ce am, cand am facut FACTOR V LEIDEN si MTHFR la Synevo si mi-au iesit pozitive ambele...
Trombofilia netratatata poate actiona fie prin oprirea in evolutie a sarcinii in primul trimestru de sarcina (pana la 14 saptamani) sau in ultimul trimestru cand se asociaza cu IR-uri crescute pe arterele uterine, retard de crestere a bebelusului, preeclampsie la mama si in final nastere prematura a fatului sau chiar moarte intrauterina a fatului... Din nefericire nu este foarte atent studiata la noi in tara, dar daca mergi la dr.Tutunaru, atunci esti pe maini bune!

Avalon 25+

Mergi la inceput